70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aa eve gelince kocacima bir sarılayım zira benimki benimle birlikte Dubai'ye gitmek istiyor eheh

Süpermiş kıymetini bil kocacığının canım
Sünnetinizde hayırlı olsun güzel güzel atlatırsınız inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

70.1 i gördüm 2 gündür kabızlık sayesinde 69.9 U göremedim deliricem ya böyle bişi olabilşrmi normalde çok düZenlidir bağırsak hareketlerim şimdi inadına yapar gibi böyle

Form plus çay iç. Liptonun. Bir de üzüm kayısı gibi meyvelerden yiyebilirsin

:)) sorma ya..
Ben de yenidogan sünneti istiyordum ama testisleri torbada degildi 1 yasına kadar bekleyeceksiniz, olmazsa ameliyatla birlikte sünnetini de yaparsınız dediler. Neticede ameliyatımızı olduk, mevlut icin iyileşmesini bekledik. Bu arada sunnet muhabbetine gelen gidenler de oldu tabi. Süreç uzadı da uzadı.. Çarşamba son insallahh

Süpermiş kıymetini bil kocacığının canım
Sünnetinizde hayırlı olsun güzel güzel atlatırsınız inş

Sagol canım
Bu arada bu kadar stres yapma illa ki düşeceksin 6lara

Amin inşallah hepimiz istediğimiz kiloyu görürüz :)

Geçmiş olsun buarada canım ya Allah kolaylık versin oğluna da sana da

Bak bir şey diyim mi sen bir anda 68i göreceksin gerçekten bak
Lütfen takma 69u göremedim diye 70.1 nedir ki soyunsan su içmeden tartılsan 69la aynı işte
Arkadaşlar da yazmış ama bana en çok yarayan sabah aç karnına birşey yemeden sıcak süt içmek

merhaba kizlar nasil gecti hafta sonunuz?
benimki cok guzel gecti cocuklarla bol bol disari ciktik hic evimin isine bakamadim ama olsun en azindan hava guzeldi cocuklarla eglendik artik hafta ici aksamlari yapicam utumude bu aradada bol kacamakli bi hafta sonum oldu artik hafta ici toparlicaz mecbur

bol eksili bol sporlu bir hafta diliyorum herkese

Merhabalar sanada :) ne güzel geçmiş haftasonun. Benimki oldukça sıradandı kaçamakları zaten dışarıda gezerek halletmişsindir idolüm

hoşbulduk canm inş.busefer terketmicek..
kk dan çıkarılıyomuyuz liste yapmayınca anlamadım öyle bi korkum varda

hmm malesef bende oyle oluyordu canim tam yaziyorum bitiriyorum "CEVAPLA" tusuna basinca ahhaha ne goreyim kk sutlamis beni ama cok sukur bu sefer olmadi

kızlar slm forumda kimse yok...yine ben varııımmm....
iki aydır reglim artık çok sıkıldım yaa bıktım...
inş.biticek ama düzene girecek inanıyorum...
2aydir regle misin canim doktora falan gorundunmu?
benim bi ara kolumda implant takiliydi o zaman bende 15gun boyunca adet oluyodum 1hafta kesiliyo 15gun bidaha buna bile dayanmadim cikarttirdim

Aa eve gelince kocacima bir sarılayım zira benimki benimle birlikte Dubai'ye gitmek istiyor eheh

ne guzel kocanin degerini bil derim ben,
benimkide beni heryere goturmek ister ama sadece lafta kalir hic icra edemeyiz :26::26:

Merhaba kizlar benim kilom 79 80 arası 1.70 boyum size katilabilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin canim

Merhabalar sanada :) ne güzel geçmiş haftasonun. Benimki oldukça sıradandı kaçamakları zaten dışarıda gezerek halletmişsindir idolüm
valla biraz alisilmisin disinda oldu bizim buralara daha yaz gelmedi bi turlu gunese hasret kaldik, hafta sonu gunes yuzunu biraz gosterince bizde kendimizi disarda parklarda bulduk
dedigin gibi kosturmaktan 2canavarin arkdasindan birde 9kat merdiven cikmaktan eritmisimdir herhalde
Sabah tartilmayi unutmusum artik yarin tartilirim bakalim +damiyiz -demiyiz

Hoşgeldin :) boyun ne kadar ideal maşallah :)
Nerdensin buarada yaşın kaç?

Ben bugün yoğurt diyeti diye bişey okumuştum onu yapmaya başladım liptonun form çayını içiyorum yürümeye karar verdim inşallah başarabilir im sizler neler yaapiyorsunuz önerilerinizi almak isterim

emel93 teşekkür ederim isinle birlikte motive olmak istiyorum inşallah birbirimize faydamiz olur

Teşekkürler oğlum var 5.5 yaşında bide kızım var 9 aylık dogumlarla aldığım kilolar beni
çok rahatsız ediyor kurtulmak istiyorum artık olmam gereken kilo 65 aslinda ama bi 70 bile olsam süper olur

Eğer bırakmazsan merak etme önce 70 sonra 65i görürsün

Çok geçmiş olsun canım

tskr ederim cnm
Geçmiş olsun canım tabi sağlık daha önemli diyet neki sağlığımız yerinde olsun yeterki. Internetten baktımda allaha şükür kötü bir hastalık değil. Evlimisin çocuğun varmı canım
kötü bi hastalık degil ama dün sancıdan aglıyodum arada böyle canımı yakıyo geldimi mahfediyo beni..
dün diyeti bozdum yemekte yapamadım eşimden dsardan halletti...
sancm olnca keskin bi agrı kesici alıyorum oda midem aç olnca yakıyor iyice dünbuyüzden yedim ..
szce ne yapıyım :26:
Kızlar alıntılayınca gördüm
Canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda düzelirsin amin
inş.cnm saol amiiiin

saol arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…