- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
Geçmiş olsun canım tabi sağlık daha önemli diyet neki sağlığımız yerinde olsun yeterki. Internetten baktımda allaha şükür kötü bir hastalık değil. Evlimisin çocuğun varmı canım
Gayet basarili :)
Hafta sonu kacamaklari :)
Yuruyusle yakmissindir onlari
Gecmis olsun. Kg ile ilgisi varmi acaba??
Kizlar gunaydin
Ben.bu hafta vucudumu sok lamaya niyet ettim bakalim 5 gunluk sok bi diyet bakalim cuma gunu nolucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eğer bırakmazsan merak etme önce 70 sonra 65i görürsün
sünnet mi ne güzel alışveriş hakkında bilgi isterim senden ..bizm deeylülde inş.Günaydın kızlar
Düzenli yazamiyorum uzun zamandır. Menü paylasamasam da sizi takip ediyorum ve birkac gundur daha iyiyim diyet konusunda.
Deli bir yağmur var. Oysa bugün sunnet mevludumuz icin alışverişe çıkacaktım. Bu alışverişleri en cok spor olduğu icin seviyorum.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
diyette kabızlık çok normal ve zoooor70.1 i gördüm 2 gündür kabızlık sayesinde 69.9 U göremedim deliricem ya böyle bişi olabilşrmi normalde çok düZenlidir bağırsak hareketlerim şimdi inadına yapar gibi böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin cnmMerhaba kizlar benim kilom 79 80 arası 1.70 boyum size katilabilirmiyim
bizim burası çok yağmurluydu hiiiiçbişe yapamadıkmerhaba kizlar nasil gecti hafta sonunuz?
benimki cok guzel gecti cocuklarla bol bol disari ciktik hic evimin isine bakamadim ama olsun en azindan hava guzeldi cocuklarla eglendik artik hafta ici aksamlari yapicam utumude bu aradada bol kacamakli bi hafta sonum oldu artik hafta ici toparlicaz mecbur
bol eksili bol sporlu bir hafta diliyorum herkese
eet sinir ediyo bni göbişimde büyüyo...hmm malesef bende oyle oluyordu canim tam yaziyorum bitiriyorum "CEVAPLA" tusuna basinca ahhaha ne goreyim kk sutlamis beni ama cok sukur bu sefer olmadi
2aydir regle misin canim doktora falan gorundunmu?
benim bi ara kolumda implant takiliydi o zaman bende 15gun boyunca adet oluyodum 1hafta kesiliyo 15gun bidaha buna bile dayanmadim cikarttirdim
ne guzel kocanin degerini bil derim ben,
benimkide beni heryere goturmek ister ama sadece lafta kalir hic icra edemeyiz :26::26:
hosgeldin canim
valla biraz alisilmisin disinda oldu bizim buralara daha yaz gelmedi bi turlu gunese hasret kaldik, hafta sonu gunes yuzunu biraz gosterince bizde kendimizi disarda parklarda bulduk
dedigin gibi kosturmaktan 2canavarin arkdasindan birde 9kat merdiven cikmaktan eritmisimdir herhalde
Sabah tartilmayi unutmusum artik yarin tartilirim bakalim +damiyiz -demiyiz
güzel menübeğendim menüye uyarsan verdirebilir..Bu arada geçmiş olsun rahatsız lık varmış galiba yeni gördüm benim diyetim
1. Gün
Sabah
1 bardak su
Kahvaltı
Şekersiz çay
300 gr yoğurt
Öğle
300 gr yogurt
1 kase sebze çorbası
4 yemek kaşığı etli sebze yemeği
250 gr karpuz
Ara öğün
300 gr yogurt
1 fincan çay
1 porsiyon meyve
Akşam
1kase sebze çorbası
60 gr et
300 gr yoğurt
Yatmadan önce
1 bardak papatya çayı
3 adet kuru erik
Diğer günler
Sabah
1 bardak su
Kahvaltı
1 fincan çay
300 gr yoğurt icine tahil yada yulaf ezmesi
Öğle
1 kase sebze çorbası
300 gr yoğurt
Meyve
Ara öğün
300 gr yoğurt
1 fincan çay
Meyve
Akşam
Balık
Salata
1 bardak meyve suyu
2 dilim kepekli ekmek
1 haftada 3 kilo veriliyormuş sizce doğru yoldamiyim
sünnet mi ne güzel alışveriş hakkında bilgi isterim senden ..bizm deeylülde inş.
diyette kabızlık çok normal ve zoooor
hoşgeldin cnm
bizim burası çok yağmurluydu hiiiiçbişe yapamadık
eet sinir ediyo bni göbişimde büyüyo...
napcağimi bilemiyorum ben 5 aydır zaten 15 günden az olmadım hiç..ama sonunda bir haftada olsada bana yetiyordu
şimdi 2 ay oldu delirirsem şaşmayın
güzel menübeğendim menüye uyarsan verdirebilir..
Aranıza katılabilir miyiiiiim?her 3 günde bir diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo sanırım biraz gaza ihtiyacım var bugün elma diyetine başladım bakalım bu defa inşallah bunun sonu gelir! Hayatımda hiç bu kadar şişmanlamamıştım :-(
Hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.Merhaba kizlar benim kilom 79 80 arası 1.70 boyum size katilabilirmiyim
merhaba kizlar nasil gecti hafta sonunuz?
benimki cok guzel gecti cocuklarla bol bol disari ciktik hic evimin isine bakamadim ama olsun en azindan hava guzeldi cocuklarla eglendik artik hafta ici aksamlari yapicam utumude bu aradada bol kacamakli bi hafta sonum oldu artik hafta ici toparlicaz mecbur
bol eksili bol sporlu bir hafta diliyorum herkese
burahatsızlık kilo yaptı şişkinlik çok fena var şuan hamile gibiyim hissettikçe deliriyorum
biara horman ilacı kullandım zaten onunla da epey kilo aldım...
artık kilommu bu rahatsızlığı çagrdı rahatsızlığımmı kiloyu blemiyorum
Canım bence evde yaptığın yoğurt çok daha sağlıklıdır.Kızlar bide diyetteki yoğurt light ama ben hazır yoğurt yiyemiyorum kendim yapıyorum olur mu acaba bilgisi olan var mi
Hoşgeldin canım kaç kilosun, boyun kaç?Aranıza katılabilir miyiiiiim?her 3 günde bir diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo sanırım biraz gaza ihtiyacım var bugün elma diyetine başladım bakalım bu defa inşallah bunun sonu gelir! Hayatımda hiç bu kadar şişmanlamamıştım :-(
Hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.
Merhaba canım benimde bol kaçamaklı bir haftasonum geçti
Çok geçmiş olsun canım. Çok zor olmalı. Söylemesi kolay ama hastalığını fazla düşünmemeye çalış, sanki öyle bir hastalığın yokmuş gibi... Bazen düşüncelerimizle biz yaratıyoruz, yada tetikliyoruz.
Canım bence evde yaptığın yoğurt çok daha sağlıklıdır.
Hoşgeldin canım kaç kilosun, boyun kaç?
laptop virüs kapmış cevpladımmı bilemiyorum ...
evliyim 1 oğlum var 5yaşında kısırlık riski var diye mi sordun:26:
laptop virüs kapmış cevpladımmı bilemiyorum ...
evliyim 1 oğlum var 5yaşında kısırlık riski var diye mi sordun:26:
Bugünkü menüm:
Sabah:1haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çaylar
Öğle: izmir köfte(sadece köftesi) , lebeniye çorbası( yoğurtlu, buğdaylı)
Ara: form çaylar, 1 avuç fındık
Akşam: 1 kase nesfit
Spor: 45dk aerobik, 1500 adım twist& shape
Bugünkü menüm:
Sabah:1haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çaylar
Öğle: izmir köfte(sadece köftesi) , lebeniye çorbası( yoğurtlu, buğdaylı)
Ara: form çaylar, 1 avuç fındık
Akşam: 1 kase nesfit
Spor: 45dk aerobik, 1500 adım twist& shape
Hoşbulduuummboyum 167 Cm kilomda kocamaaan 77 kg :-(
Canım İzmir köfte ve yoğurtlu buğdayı çorba çekti :))
Süper menü darısı bana
Spor muhteşem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?