Hugocuk haftalık kilo takibini sen yapamam mı diyorsun şimdi?
ben kiloya takmıyorum benim için burda önemli olan beslenme, iştahı kontrolde tutmak ve rahat bi zayıflama süresi geçirmek. sen yapabilirsen yap. bende eğer kabul ederseniz yediklerinizi hiç eksiksiz hergün yazarsanız nelerin doğru nelerin yanlış olduğunu yazarım. iştahı kontrol altında tutabilmeyi herkes başarırsa sonuç mükemmel olur. herkesin iştahını kontrol altında tutabilmeyi başarmasını ve rahat bi zayıflaama yaşamasını ve herkesin mutlu olmasını istiyorum. derdim kilo değil yağ. herkes yağ kaybetsin ve kas yapısının artmasını isterim hemde çok. hem ben hafta sonları çoğunlukla dışarda olabiliyorum o yüzden geçen hafta hayel yapmıştıaslında isterse yapabilir yada başkası
diyetten sıkılan, gözünün önünden yemekler geçen, tutamayıp kaçamak yapıp ardından pişman olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım eğer istenirse. herkes eksiksiz yediğini yazsın. kaçamak yapanlar ne yediyse yazsın. bi ısırık sütlü çikolata ısıranlar, 1 kaşık mantı yiyenler bile yazsın ben elimden geldiğince yardımcı olurum. amacım o bir kaşık mantı, bi ısırık kek, poğaça vs.. yeme isteğini ortadan kaldırmayı başarabilmek
tamam itiraf ediyorum ben bugün 2 çay kaşığı fındık ezmesi yedim :kedi:
Bi de irmik helvası yapmıştım ondan da 1 kaşık yedim
Ben bu tatlı ile napacam arkadaşlar tatlı krizine giriyorum :çok üzgünüm:
tamam itiraf ediyorum ben bugün 2 çay kaşığı fındık ezmesi yedim :kedi:
Bi de irmik helvası yapmıştım ondan da 1 kaşık yedim
Ben bu tatlı ile napacam arkadaşlar tatlı krizine giriyorum :çok üzgünüm:
bu akşam için kurufasulye yaptım birde pirinç pilavı bu menü nasıl sence hugocuk?
tatlı krizine girmenin sebebi insülin canım. eğer sen 1 kaşık irmik helvası yersen o an anlamazsın ama bi süre sonra yine tatlı krizin tutar. sen tatlıyı bırakacaksın. korkma istemeyecek canın artık. şimdilik bitter çikolata ye ama çok olmasın. ayrıca meyve ye canın tatlı istedikçe meyve ye. arada fındık fıstık at bi iki tane o da iyi geliyo. çayına şekeri az koy. ama tatlıyı kesinlikle bırakacaksın. bi süre sonrada ki bu 2 günden fazla sürmez tatlı isteğin kesilecek. kepekli undan kuru meyveli kek yapıp yiyebilirsin. fındık ezmeside iyidir bende kullanıyorum. sabah tatlı istersen az bal ye. ama reçel değil. patatesten şimdilik uzak dur. beyaz un beyaz makarna. pirinç faalan yasak. bulgur ye. bunları yaparsa tatlı krizin kalmaz emin ol
aynen deli oluyorum..ama ben ağdalı tatlı yemem.sütlü olcak.yada sütlü çikolata.ne zaman vaz geçeriz bu sevdadan.yemicem 10 gün kararlıyım.guclubacismile
Çayı yaklaşık 7 senedir şekersiz içiyorum zaten.Kepekli un alayım bende artık o zaman balı da çiçek balı mı yoksa çam balı mı yiyelim arasında kalori farkı var mıdır acaba?
hugocum sen diyet koçu olmuşsun farketmeden.yerimseniben.ben şimdi baharatlı dolma biber yapıcam.acaba diyorum sadece pirin koyacagıma yarısını bulgurmu koysam.sadece bulgur koysam eşim yemeye bilir.bu arada öglen ögününü atlamışım.şimdi tarana çorbası ve ton balıklı morullu mısırlı salata yicem.nasıl sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?