70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herşeyden azcık yemek sorun olmaz ama iştah açılır. bende ondan korkuyorum. o yüzden bi lokmada olsa almam. gözümün önünden yemekler geçerek zar zor zayıflamaya uğraşacağıma böyle beslenirim hiçbişeyde canım çekmez. tek yoğurt çeker. bayılıyorum yoğurda hayatım boyunca tek kaşık yoğurt yemeyen ben yoğurt delisi oldum.cokacimcoook

bakın size yakın zamanda yaptığım bişeyi anlatayım. çok önemli o yüzden aklınızda tutun. ben diyete başlayınca 2. hafta dedimki ya ben zayıflıyorum nasılsa sporda yapıyorum o yüzden bu hafta sonu kaçamak yapayım dedim. öğlen yerim akşamda yemem dolayısıyla dengeler dedim. sabah normal kepek ekmekli kahvaltımı yaptım. sporuda yaptım. iştahım yoktu. herşey normaldi. sonra gittim pizzacıya. 3 dilim pizza yanında patates kızartma, 3 tanede tavuk chiken yedim. bolcada mayonezli. sonra çıktım pizzacıdan. aradan iki saat geçmeden gözümün önünden yemekler geçmeye başladı ve ne yesem diye düşünüyodum. akşam yemeği yemeyecektim sözde ama yedim akşam yemeği üstelikte kızatma tavuk ve pirinç pilavı yedim. ardından canım tatlı çekti dondurma yedim. sabah oldu. eşim tost istedi yaparken baktım çok canım istiyo. ama dur dedim. baktım olacak gibi değil. diyet zora giriyo. iştahım açık. azda yesem hep bişeyler yemek düşüneceğim. ve bıraktım. sabah yine kepek ekmekli kahvaltımı yaptım ardından 1 saat koştum ve o gün toparlandım. demekki insülin dengede tutulmazsa diyet yapmak zor olacak sizde dikkat edin. gözünüzün önünden yemekler geçiyosa mutlaka yanlış bişeyler var. azcık yenen normal kek, poğaça, mantı bişey yapmaz diyeti bozmaz ama iştahınız açılır ve çok zorlanırsınız. ve bu yüzden kaçamak yapıyosunuz

Hugocuk haftalık kilo takibini sen yapamam mı diyorsun şimdi?

ben kiloya takmıyorum benim için burda önemli olan beslenme, iştahı kontrolde tutmak ve rahat bi zayıflama süresi geçirmek. sen yapabilirsen yap. bende eğer kabul ederseniz yediklerinizi hiç eksiksiz hergün yazarsanız nelerin doğru nelerin yanlış olduğunu yazarım. iştahı kontrol altında tutabilmeyi herkes başarırsa sonuç mükemmel olur. herkesin iştahını kontrol altında tutabilmeyi başarmasını ve rahat bi zayıflaama yaşamasını ve herkesin mutlu olmasını istiyorum. derdim kilo değil yağ. herkes yağ kaybetsin ve kas yapısının artmasını isterim hemde çok. hem ben hafta sonları çoğunlukla dışarda olabiliyorum o yüzden geçen hafta hayel yapmıştıaslında isterse yapabilir yada başkası

diyetten sıkılan, gözünün önünden yemekler geçen, tutamayıp kaçamak yapıp ardından pişman olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım eğer istenirse. herkes eksiksiz yediğini yazsın. kaçamak yapanlar ne yediyse yazsın. bi ısırık sütlü çikolata ısıranlar, 1 kaşık mantı yiyenler bile yazsın ben elimden geldiğince yardımcı olurum. amacım o bir kaşık mantı, bi ısırık kek, poğaça vs.. yeme isteğini ortadan kaldırmayı başarabilmek

Zaten burada kastım kilo derken yağ demek istemiştim ama anlamadın galiba. yerimseniben

Tamam o zaman hayal yapsın eğer o da yapamam derse ben yaparım sempatiksalakcinni

Senin tavsiyelerin güzel gidiyor bu şekilde devam et bence kaydirigubbakcemile2

tamam itiraf ediyorum ben bugün 2 çay kaşığı fındık ezmesi yedim :kedi:

Bi de irmik helvası yapmıştım ondan da 1 kaşık yedim

Ben bu tatlı ile napacam arkadaşlar tatlı krizine giriyorum :çok üzgünüm:

hugocum sen diyet koçu olmuşsun farketmeden.yerimseniben.ben şimdi baharatlı dolma biber yapıcam.acaba diyorum sadece pirin koyacagıma yarısını bulgurmu koysam.sadece bulgur koysam eşim yemeye bilir.bu arada öglen ögününü atlamışım.şimdi tarana çorbası ve ton balıklı morullu mısırlı salata yicem.nasıl sence.

iştahı kontrol altına alıp sizinde rahat bi diyet yapmanıza yardımcı olabilmek ve bu diyet süresince canınızın çektiği şeyleri hem kalorisi düşük hemde iştahı açmayacak şekilde yemenizi ve hem zayıflamaya devam ederken hemde iştahınız açılmadan hemde istediğiniz şeyi yemenize yardımcı olabilmek. bakın verdiğim yemek tariflerine diyet olmasına rağmen insülini çıkarıp iştahta açmaz. bu yüzden sadece yemeğin kalorisine değil insüline etkisinede önem veriyorum.

bu akşam için kurufasulye yaptım birde pirinç pilavı bu menü nasıl sence hugocuk?

aynen deli oluyorum..ama ben ağdalı tatlı yemem.sütlü olcak.yada sütlü çikolata.ne zaman vaz geçeriz bu sevdadan.yemicem 10 gün kararlıyım.guclubacismile

ben dün ve bugün neler yedim yaa :kedi: anlatamıycammmmmmm şimdide kendime kızmakla meşgulümmklava:

tatlı krizine girmenin sebebi insülin canım. eğer sen 1 kaşık irmik helvası yersen o an anlamazsın ama bi süre sonra yine tatlı krizin tutar. sen tatlıyı bırakacaksın. korkma istemeyecek canın artık. şimdilik bitter çikolata ye ama çok olmasın. ayrıca meyve ye canın tatlı istedikçe meyve ye. arada fındık fıstık at bi iki tane o da iyi geliyo. çayına şekeri az koy. ama tatlıyı kesinlikle bırakacaksın. bi süre sonrada ki bu 2 günden fazla sürmez tatlı isteğin kesilecek. kepekli undan kuru meyveli kek yapıp yiyebilirsin. fındık ezmeside iyidir bende kullanıyorum. sabah tatlı istersen az bal ye. ama reçel değil. patatesten şimdilik uzak dur. beyaz un beyaz makarna. pirinç faalan yasak. bulgur ye. bunları yaparsa tatlı krizin kalmaz emin ol

slm arkadaşlar bende aranıza katılmalıyım gibi geldi. ben diyetisyene gidiyorum ilk bir hafta açlıktan öleceğimi zannettim ama şimdi gayet iyiyim.

bu akşam için kurufasulye yaptım birde pirinç pilavı bu menü nasıl sence hugocuk?

kuru fasulye gayet iyi ama pirinç pilavı iştahını açar. tatlıdan vazgeçemezsin. sen kuru fasulye ekmek salata ve yoğurt yiyebilirsin. salataya az yağ koy.

Çayı yaklaşık 7 senedir şekersiz içiyorum zaten.Kepekli un alayım bende artık o zaman balı da çiçek balı mı yoksa çam balı mı yiyelim arasında kalori farkı var mıdır acaba?

[/COLOR]
aynen deli oluyorum..ama ben ağdalı tatlı yemem.sütlü olcak.yada sütlü çikolata.ne zaman vaz geçeriz bu sevdadan.yemicem 10 gün kararlıyım.guclubacismile

sütlü tatlı daha hafiftir ama diyet süresince iştaha sebep llur. ve ve en tehlikelisi sütlü çikolata. varya remen fırlatır insülini. yedikçe yemek istersin. o yüzden bitter çikolata yiyeceksin. kalori açısından çok fark yoktur ama biri insülini çıkarır diğeri değil

Çayı yaklaşık 7 senedir şekersiz içiyorum zaten.Kepekli un alayım bende artık o zaman balı da çiçek balı mı yoksa çam balı mı yiyelim arasında kalori farkı var mıdır acaba?

bal konusunda hangisi kalorili inan bilmiyorum zatede farketmez kaşık kaşık yemeyeceksinki. en fazla 2 çay kaşığı yersin. bnce hangisini seviyosan onu kullan. ama bence fındık ezmasi baldan daha iyi. balı yapacağın keke koyarsın şeker olarak. sabah fınık ezmesi bende yiyorum ve tatlı ihtiyacımı gideriyo

bugurda koy bence. yada bi tencerede iki ayrı yemek pişir. kendine bulgurlu olan az yağlı içten koy. eşine pirinçli olan içten koy. aynı tencerede pişir. aslında kepekli pirinç var ama ben bulamadım ayrıca kabuklu pirinç var eğer severseniz bunları kullanabilirsiniz. ben bi ara kabuklu pirinç kullandım tadıda iyiydi

slm arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.son 3 ayda kullandığım antidepresan sayesinde 12 kilo kadar alınca bugün diyetisyene gittim ama önceden kan tahlillerim vs yapıldı,hiçbir şey çıkmadı.bugünkü ölçümde 75kilo çıktım 3 ayda 15 kilo vermem lazım. bugün diyette ilk günüm,feci motive oldum,midem kazınsa da aldırmıyorum su içiyorum bol bol.umarım hep birlikte veririz kilolarımızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…