70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın
buüünkü listem
Sabah:2 dilim light peynir
1 galeta(yada light ekmek 1 dilim
1 tabak söğüş(domates+salatalık+kırmızı biber üzerine sumak kattım)
ara:1 meyve
öğlen
2 tabak sebze çorbası
1 su bardağı yoğur
ara
1 meyve
akşam
2 tabak sebze çorbası
1 bardak yoğurt
ara
1 çaybardağı süt
3 ceviz
10 tane kuru üzüm
ben akşamdan sonraki arayı yemeyebilirim

sebze çorbası diyetisyen tarifi
tarif şöyle
2 kabak,2 kırmızıbiber,2 domates,yarım demet nane,yarım demet maydonoz (sapını atmayın doğrayıp içine katın
2 diş sarımsak
1 soğan
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
baharat serbest ve biraz tuz kattım
bunlar üzerini su kapatacak şekilde doğranıp tencereye konacak piştikten sonra blendırdan geçirilecek

Koyamam fotomu, hem daha o kadar zayıflamadım hem de buradaki fotoları başka siteler alıyor zayıflama ürünleri satan siteler, yayınlıyorlar.

Ruslarla yarışamayız biz. Öyle bir ten başka bir ırkta yok bence. Biz kendimizle yarışalım

Hoşgeldin. O kurbağayı ileti doğru zıplatmanın vakti gelmiş bence

Koyamam fotomu, hem daha o kadar zayıflamadım hem de buradaki fotoları başka siteler alıyor zayıflama ürünleri satan siteler, yayınlıyorlar.

Aa hadi başka siteler mi alıyor!!!
Ya bende çektim başladığım gün ama kafam yok vücuda bakan der standart Şişko Türk kadını :))
Koyma o zaman sen anlat dur mayokini giydim skinny jean giydim diye anlarız biz

Kac kilo verdin canim

Benim hikayem 2 yıl öncesine dayanıyor, 84.4 ile başladım 70.5 a kadar düştüm 1 yıl içinde. Sonra 1 yıl 73-74.5 arası gezindim. Çeşitli stres faktörleriyle 76.6 yı görünce nisan ayında tekrar başladım şuanda 70.9 um. 5.7kg verdim. İlk hedefim 65( hamile kaldığım kilo) sonraki hedefim 59( evlendiğim kilo) gerçekten inat ettim. Çünkü eski fotolarımı gören herkes ayyy ne kadar güzelmişsin, ayyy ne kadar zayıfmışsın, yanlış anlama şuanda da güzelsin ama.... Demeye başlayınca sinirim zıpladı. Bir de alışveriş yaparken 44 bedene talim etmekten, istediğin kıyafeti bulamamaktan çok sıkıldım. İşte böyle.

Tamam canım söylerim. Yeterki o kilolara düşeyim.

gunaydin citir kizlar hatunlar nasilsiniz bakalim ??

ben iyiyim cok sukur neden bilmem bugun icim kipir kipir kac gundur yorgundum bogazim agriyordu anjin olmustum boynum tutulmustu ama bugun zibba gibiyim cok sukur
havada guzel bugun gunesin yuzunu gorebilicez cok sukur dunku yagmurdan sonra boyle bir hava beklemiyodum ama meteo bu sefer yanilmadi
ins hafta sonuda gunesli olur cocuklarimla gezebiliriz
simdiden hafta sonunun hayalini kuruyorum :44::44::44:

Rabbim sonunda gördüm 69.9 um yuppiiiii hedef değil kızlar 6 lıyı gördüm ondan böyle 🎉🎊👻

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kiz senin bu etipuf lerin bitmedimi daha birak sunlari yarin tarti gunu
menun guzel cnaim

aksama kadar cok guzelmisti ama aksam olanlar olmus neyse artik bugun toparlamaya bak canim sen gene iyi dayanmissin ben olsam hepsini gotururdum herhalde

Kızlar ramazanda diyet önerisi olan var mı yaa? Ben çok korkuyorum iftarda abanırsam diye :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ben gecen cuma gittim diyetetisyenime kadin hemen ramazanda ne yapican dedi bende bilmem dedim
aksam corba sebze et, ekmek yada pilav verdi 1.5 litre suyunu mutlaka iciyosun dedi
Sahurdada peynir+yumurta+ekmek + yesillik istedigin kadar yee dedi ne guzel demi

afiyet olsun canim ama bugun biraz toparla yarin buyuk gun

gecmis olsun canim olanlar olmus simdi ileriye bakma zamani artik bundan sonra dikkat edicen bak yaz tatili yaklasiyo

menu guzel
tarif icinde ayrica tsk ederim canim bi ara denesem

1 yilda 15kilo iyi vermissin canim, simdide verirsin ins valla senin motivasyonuna hayranim menulerin cok guzel oldugu gibi ayrica mutlaka sporunuda ihmal etmiyosun
Rabbim sonunda gördüm 69.9 um yuppiiiii hedef değil kızlar 6 lıyı gördüm ondan böyle 🎉🎊👻

hadi gozun aydin canim ins devamida gelir

bende bugunku menumu paylasayim

Sabah : 1etimek uzerine surma peynir salatalik
ara : elma kromlu cay yaninda 1.5 avuc beyaz leblebi
oglen : 3tane icli kofte suda haslanmis + salata + yogurt
ara : yogurt
aksam : nesfit yemeyi dusunuyorum cunku bu Sabah 65.9u gordum tartida ne zamandir 66larda geziniyordum yarinda buraya 65le gelmek istiyorum o yuzden siki tutucam bu aksam agzimi

Ay ne güzel yarın 65le gel ok:)

Kızlar bozuk tartı dediğim tartı bu sabah dökünüp tartıldım 77.8 gösterdi hani şu 80 gösteren eğer doğruysa tartı gram vermemişimdir haftaya salı eve gidiyorum olmadı oradaki tartımda tartılıp doğru kilomu bildiririm

Sabah
Ağzımın tadı yok diye çeyrek bazlama yedim tatlı kaşığı bal ceviz peynir domates yedim bazlama için pişmanım ivit

İnşallah canım hepimize daha nice düşmeler nasip olsun

Bazen diyorum eşim biraz sert konuşsada azimlensem

Cnm öğlen yok

İnş.hayırlısıyla yaparsınız cnm hatırladım şimdi k.bkma
Gecmiş olsn niye rahatsızlandın

Geçmiş olsun canım yemeni kesme savunmaya geçmesin biriktirmesin sonraki yediklerini..

Sağolun kızlar. Sindirim sistemim bozulmuş hala karnım biraz ağrıyor midem de bulanıyor sanırım bugün de bişey yiyemicem
Bir de temizliğe başlamıştım her yer altüst durumda halılar yıkamada yarın boyacı gelecek bense yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…