Canım sünnet oldu 16 mayısta. 20 haziranda da düğününü yapıcaz inşallah
Kızlar bugün menü paylaşmayacağım akşama kadar nerdeyse hiçbirşey yemedim biraz kahvaltı ve bir kupa nescafe içtim ve geri kalan zamanımı dinlenerek geçirdim biraz rahatsızdım canım hiç istemedi yemek falan.
Ben mayokini giyeceğim. Kafaya koydum. Spor yapınca bacaklarım , kalçam baya toparlandı. Göbek baya düzleşti. İnşallah kilolar da nasibini alır:))
Ya itiraf ediyorum ben açlıktan ölmek üzereyim yaaaa :-SS
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı akşamlar herkeseee
Ben geldim saçma bir menü var elimde
Çok ta ac gözlü bi haldeyim inş bugece bozmam
Sabah
Gazoz+yarım simit
Çikolata birazcık
Ara
7otlu çay
Öğlen
1kase çorba
1tabak türlü
Yarım kase yoğurt
1kayısı
Ara
6küçük cips(süt Mısır'ı)
1fincan nescafe şekerli (tansiyonum düşmüştü)
Akşam
1kase çorba
Fırında et yemeği
Ara
7otlu çay
Yarım paket light bisküvi
Su=2.5lt
Spor=bugün çok yoruldum kışlık buzluk derken
Şimdiiiii dalsaydım
zaten menüm bozuk diyen bir ses var içimde
Ayran yap iç en güzeli
Tatatatammmmm
Menüm:
Sabah az bi parça bazlama çökelek peyniri ile
Öğlen
Ay ne yedimdi
He badem yoğurt kürü şeftali leblebi üzüm ceviz hepsi aynı anda değildi ama öğlen bunlar
Akşam:
3 kaşık mantı
Tavuk göğsü ızgara
Salata
3 kaşık barbunya
Yer fıstığı karpuz üzüm çilek
Menün çok güzel canım. Kısıra bayılırımm)
hoşbulduumm..tabiki tanıtıyım<<
26yaşındayım 5yaşında bi oğlum var..ist dayım..
80 kiloyum sanırım..
bu kilolarım hamilelik değil stresten aldıklarım...
şimdi bu bana ait olmayan kiloları geri vermek istiyorum..buarada diyetisyene gitmiştim 2hafta önce vücud yaşım 37 çıktı yaglanmadan ötürü..
depremde çok etkilendim halada düzelemedim maalesf ve diyet miyet kalmadıhedefim 60 olmak inş..
buarda çizelgeyi çok denedim önceki yıllarda oldugu gb beceremiyorum..
Ver sonunda sunnet merasimlerimiz biter. Size yediğim sınırsız cikolatslardan, lokumlardan, baklava ve et kavurma+ pilavdan bahsetmeyeceğim canınız filan çeker maazallahh.
Kendime bunu nasil yaptım bilmiyorum. Bugün görenler de cok zayifladigimi söyledi bu da bana iyice yeme özgürlüğü verdi sanki. Niye azmedemiyorum bilmiyorum ki. Bı de yarın diyetisyene hangi yüzle gidip hangi cesaretle çıkacam o tartıya bilmiyorum yani..
Ben beniiii
Kendimiiii
Canimiiiii
Omrumuuuuu
Hayırlı olsun canım bitti:)
Ama diyet başladı bundan sonra hayatımızın rengine neşesine verdiğimiz kilolar eklenecek
Ay gece gece ne yazdım ya? Kafayı yicem sanırım sonunda
:))
Gel kiz bende enerji tavan yaptı yürüyüşe çıkalım
Okeyama ben 10 dakika sonrası ayak uyuşmamdan dolayı seni yarıyolda bırakırım canım
Madem enerjin tavan belinde sıkıntı yoksa tam varsa 50-100 tane mekik Çek? Olur mu olur bence
Ayy enerjim kacti birden!
Tamam o zaman uyu sabaha dinç bir şekilde uyanyorulmuşsundur kaç gündür
Maşallah çocuklarına buarada çok iyi kilo vermişsinmerak etme kesinlikle boşvermezsen gidecek fazlalıkların
canım kaçamak değil,listemde vardı,hatta yanında da ayran vardı,ayran bulamadım iş yerinde çay içtimS
Menün iyi olmuşta bişey sormak istiyorum yarım simit diyet listende varmı yoksa kaçamakmı
Oluruz insallah bizim onlardan neyimiz eksikValla bu daha güzelmişama o kadar olabileceğimi pek hayal edemiyorum :-D inşallah o kadar oluruz da yazın antalyada rus kızlarına hava atarız Hahhaha :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzel menuTatatatammmmm
Menüm:
Sabah az bi parça bazlama çökelek peyniri ile
Öğlen
Ay ne yedimdi
He badem yoğurt kürü şeftali leblebi üzüm ceviz hepsi aynı anda değildi ama öğlen bunlar
Akşam:
3 kaşık mantı
Tavuk göğsü ızgara
Salata
3 kaşık barbunya
Yer fıstığı karpuz üzüm çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?