70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım yemeni kesme savunmaya geçmesin biriktirmesin sonraki yediklerini..

Ben mayokini giyeceğim. Kafaya koydum. Spor yapınca bacaklarım , kalçam baya toparlandı. Göbek baya düzleşti. İnşallah kilolar da nasibini alır:))

Mayokiniiii :)) vayyy arkadaşım kutlarım ben bikini giyiyorum göbeğime rağmen zaten şöyle diyeyim resmen 15-20 kilo fazlalığım göbekte toplanmış

Ya keşke kilo vermeden önceni sonranın fotosunu koyabilsen var mı?
Ben bi zayıflasam koyucam ibretlik

Tabiki gazoz olmamış simit falanda salla takma yani
Yavaş yavaş oturtacaksın yeme alışkanlığını pat diye olmuyor sanırım 21 gün muhabbeti var
Ben birazdan menümü yazayım da kendininkine şükret :)

Tatatatammmmm
Menüm:
Sabah az bi parça bazlama çökelek peyniri ile

Öğlen
Ay ne yedimdi
He badem yoğurt kürü şeftali leblebi üzüm ceviz hepsi aynı anda değildi ama öğlen bunlar

Akşam:
3 kaşık mantı
Tavuk göğsü ızgara
Salata
3 kaşık barbunya

Yer fıstığı karpuz üzüm çilek

Varyaaaa tam aklımdan mantı geçiriyodummmmm :-o böyle yoğurtlu tereyağlııııı :$

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bacım denk geldim sana genemi tanıtıyon sen kendini
dağıldık gittik nolduk böle biz
ne güzel hepten kilo verioduk:26:
face olmasa kimseyi göremicez

Ver sonunda sunnet merasimlerimiz biter. Size yediğim sınırsız cikolatslardan, lokumlardan, baklava ve et kavurma+ pilavdan bahsetmeyeceğim canınız filan çeker maazallahh.

Kendime bunu nasil yaptım bilmiyorum. Bugün görenler de cok zayifladigimi söyledi bu da bana iyice yeme özgürlüğü verdi sanki. Niye azmedemiyorum bilmiyorum ki. Bı de yarın diyetisyene hangi yüzle gidip hangi cesaretle çıkacam o tartıya bilmiyorum yani..

Ben beniiii
Kendimiiii
Canimiiiii
Omrumuuuuu

Hayırlı olsun canım bitti:)
Ama diyet başladı bundan sonra hayatımızın rengine neşesine verdiğimiz kilolar eklenecek
Ay gece gece ne yazdım ya? Kafayı yicem sanırım sonunda

Oluruz insallah bizim onlardan neyimiz eksik

Guzel menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…