70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım.panik atağı iyi bilirim. Annem ve kardeşimde var. Anneminki de yıllar önce 98 adana depreminden sonra ortaya çıktı. Hala ara ara çekiyor sıkıntısını. İlaç kullanıyor. Psikiyatristimiz aileden biri gibi oldu artık.çok sıkı diyet yapma. Aburcuburu kes, öğün atlama, akşam 7 den sonra meyve dışında birşey yeme bak nasıl vereceksin kiloları.

Çok güzel bir menü olmuş pideyi yememen de ayrıca bir başarı. Ben pideyi çok severim olsa dayanamazdım herhalde

Canım niye üzüldün ki daha kötü bir şey de çıkabilirdi allah korusun.
Gerçi panik atak da sıkıntılı bir durum ama kontrol altına alınabilir kardeşimde de vardı hipnozla tedavi oldu 6 yıldır hiç atak geçirmedi çok şükür. ilaç falan da kullanmıyor

Evet haklısın, yine de o kadar emek veriyorum bir anlık psikolojiyle birsürü şey yedikten sonra da emeklerime yazık diyorum". Hepimize oluyordur herhalde zaman zaman.
Benim diyete yumakta en çok zorlandığım saatler 14-16.:30 arası zaten, bu saatleri atlatınca gerisi kolay

Son düzenleme:
Menümü de paylaşayım
Sabah
Çok az peynir

Ara
1 elma

Öğle
Yarım kepçe çorba

Ara
2 kaşık yoğurt

Akşam
Biraz salata
Karpuz

Midem hala rahatsız ancak bu kadar yiyebildim

Canım bu ikindi vaktinde ne var ki :44: ben de 3.00-5.30 arasında öyle oluyorum kendimi zor frenliyorum

kızlar bende diyete başlayalı 10 gün oldu 1300 kalorilik diyet yapıyorum ve hergün spor yapıyodum 800 kalori yakacak kadar geçen çarşamba 79.1 dim bu çarşamba 76.3 ama bugün spor yapamadım ve dondurma yedim kendimi çok kötü hissediyorum yarın 2 katı spor yapsam ve daha az yesem telafi edebilir miyim acaba

İyi geceler kızlar

Cevap vermek istediğim arkadaslar vardı ama yazdıklarım silinince geri dönemedim tekrar.

Bugün diyetisyenime gittim. 2 haftadır diyetime uymadım ve fazlaca tatlı çikolata vs tukettim. Neyseki kilo almamışim ve 800gr vermisim. O kadar şey yedim nasil olur dedim. Vücut belli bir sisteme alısinca ona devam eder dedi. Aradaki kacamaklardan o kadar da korkmayın. Ayrıca yediklerimizin ne zaman yağa dönüştüğünü sordum 2-3 gun dedi. Öyle iste.. Diyete devam!

Canım bi doktora sor bence diyet olayını :-( kafana göre bişey yapma! Çoook geçmiş olsun!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sevindim canım.insan çölde vaha bulmuş gibi seviniyor:))

Ben akşam saatlerinde bir de haftasonu kendimi tutamıyorum. Seninkiler yine gündüz vakti. Daha masum.bu hafta kilo verememişim canım çok sıkkın

Aynen bu yazdıklarına uymayınca rahatsızlanıyorum zaten
B'nde 13 yıl önce geçirmiştim en ağırından
Şimdi eşim vs konular derken uğraşıyordum ama deprem kaç yıl geriye götürdü beni
Şu an okadar kötü değilim kontrol edebiliyorum
İnş.gececek
Krize girmişşin resmen :26:
Ah şu krizler
B'nde 13 yıl önce ilaçsız atlatmıştım
Tabi şimdi daha farklı ev çocuk eş hepsi bana bakıyor
Evde hayat durma noktasında
Tek sıkıntım deprem tekrar oluyo sanırım bunu aşarsam :26:
Menümü de paylaşayım
Sabah
Çok az peynir

Ara
1 elma

Öğle
Yarım kepçe çorba

Ara
2 kaşık yoğurt

Akşam
Biraz salata
Karpuz

Midem hala rahatsız ancak bu kadar yiyebildim
Düzenli olmuş cnm
Telafi edersin cnm bir haftada bir kaçamak sorun olmuyor denedim de

77 kiloyla aranıza katıla bilir miyim
Tabikiiiiiii
Canım bi doktora sor bence diyet olayını :-( kafana göre bişey yapma! Çoook geçmiş olsun!

Çok Saol arkadaşım başa gelen çekilir
Bn şu diyet listelerinden çok sıkıldım
Menülere uyamıyorum
Dr danda utanıyorum artık

İlk bildirim benden gelsin:
Başlangıç 14 nisan 76.6
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: 70.9
Giden:yok
Toplam giden: 5.7
Hedef: 65
Duraklama dönemine geçtim. O direnirse ben de dşrenirim. Hep o kaçamaklar yüzünden galiba. Bu hafta daha dikkat edicem

Gunaydin.arkadaslar :)

Bildirimler bana lutfen

Bende uapiyim
Baslangic 15 04.2014
Baslangic kg 75
Gecen hafta 72.4
Bu hafta 72.2
Giden 0.2 kg
Toplam giden 2.8 kg
Hedef 69

Son düzenleme:
Baslangic. 1 Nisan 2014
Gecen hafta 73,5
Bu hafta 73
Giden. 500gr
Baslangic. 81,5
Hedef. 65
Toplam giden. 8,5

Yagmurlum istim mesaj atamıyorum burdan alır mısın?

Günaydınlar herkese
Başlangıç Tarihi: 30.05.2014
Başlangıç Kilo :69.8 kg
Bu hafta :68.8 kg
Giden :1 kg
Hedef: :57 kg

İşyerindeki yoğunluktan dolayı bu hafta sizleri takip edemedim. Benim ufaklık sebebiyle yarım gün çalışıyorum 12 de evde oluyorum. Evde bebiş etkilenmesin diye neti kapattırdım:)
1 haftadır tartılmadım. Cumayı iple çektim açıkçası. Tam 1 kilo vermişim. 1hafta oldu diyete başlayalı. Zorlanmadım dersem yalan olur.Arada kaçamaklarım oldu:) Bebişimi çok sık emzirdiğim için canım tatlı abur cubur acayip çekiyor. Bu hafta daha dikkat edicem. Temmuz sonu tatil planımız var.Hızlı vermem lazım tatile kilolu çıkmak istemiyorum.Aslında sıkı diyet yapsam emzirmeyle birlikte çok hızlı veririm ama şu boğazımı tutamıyorum

6lılara az kalmış ne güzel
Bu hafta onu düşün
Bu hafta bildirim kime yapılıyor ben de unuttum.
:26:
Tmam cnm
Baslangic. 1 Nisan 2014
Gecen hafta 73,5
Bu hafta 73
Giden. 500gr
Baslangic. 81,5
Hedef. 65
Toplam giden. 8,5

Yagmurlum istim mesaj atamıyorum burdan alır mısın?
Tebrikler

Ilk dönem çok zor olurda sonrası kolay olur inş.
Şu midemiz bi küçülse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…