70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Helal olsun sana yaaa tebrik ederim arkadaşım süper kilo vermişsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Odemdir o. vucut butun gunn ac birden.yiyo daha yam.sindirilmemistir. Uzulme sakin.
Kk forumumuzda buldum bir liste
Sahurda 4 dilim ekmek demiş onu 2 ye indirip 2 haşlanmış yumurta yerim diye düşünüyorum Eki Görüntüle 1155769
Ya iftar zaten 20.30da 12de yatsak 3.5 saatte 2.5 litre suyu icmmmiz normal.degilki.bobreklere birden. Yuklenmis oluruz. Uzmanlar normal zamanda bile saatbasi 1 bardak su derler. Ya bende ramazani dusunuyorum cunku bbm.her eamazan kg alirim. Sseherutku nun taktigini deniycem sanirkm tatli kasigi ve catali ilr yemmk yicem
Şuan şeyda Coşkun var Gülben'de ve aynen şu cümleyi kurdu
' ya kadın dediğin 50li kilolarda olur 70li kiloda kadın mı olur ya hadi 63-64 neyse de..'
Kırıldım utandım
Cok biliyo o

Supersin.ben 52 kg oldugumda lisedeydim. Ve omuzlarimdaki kemikler milletin gozune gozune giriyordu. Herkesin boyuna beden yapisina kemik ve kas uapisina gore uygun.bir kg su vardir. Hadsszlik etmis kiniyorum.ve 70 kg yum kadinim diorum hihhhhh
Buarada yarinki su nedir?

' ya kadın dediğin 50li kilolarda olur 70li kiloda kadın mı olur ya hadi 63-64 neyse de..'
Kırıldım utandım

O bence bi kapatsın çenesini çünkü kadın dediğin birazda zeki olur ve nerde ne konuşacağını bilir,bu ülkenin yarısından fazlası kilo problemi yaşıyo ve canlı yayında insanlara hakaret ediyo! Vücudumu şekillendireyim derken beynini şekillendirmeyi unutmuş o salak!

Vayyyyy be! Helal olsun hayırlı olsun çomçok sevindim uzuuuunnnn süre koruman hep çıtır olman dileğiyle haftaya cuma artık 53 dersin :)

Amiin canım hepimiz bu yolda hedefimize ulaşırız inşallah

Helal olsun sana yaaa tebrik ederim arkadaşım süper kilo vermişsin

Teşekkürler canım

Kırıldım utandım

Ayyy çoook sinirlendim kadına yaaa ayrıca sen niye kırılıp utanıyosun o kırdığı pottan utansın! Kadınlık kilo ile doğru orantılı bişey değil bi kere! Mesela cemil İpekçi bile çok zayıf kadınlara diktiğimi taşıyamaz diye kıyafet dikmiyo ve kadın dediğin biraz balık gibi olur diyo! Dur ben twitterdan neyim az uğraşayım şu kadınla :-D

Bu telefon beni öldürecek. Yarınki degil tarcinli su olcekti

Hışmına bayıldım canım :)

Sabahtan beri senin bildirimini bekliyordum bravo sana başarmissin

Bu iki haftanın hikayesini yazsan bize de faydası olur bence

Vuuuuhuuuu! :) süpersin darısı başımıza inşallah canım. Azmin zaferi işte :)

ya ben bugün çok mutsuzum kilo veremiyorum vücudum direniyo sanırım ağladım ağlıcam kilo bildirimi yapayım bende

başlagıç tarihi: 28.052014
baş kilo: 79.1
geçen hafta cuma: 76
bugün:75.1
bi haftada giden : 900 gram
toplam giden: 4
hedef 62-63

bugün diyete başlayalı 17 gün oldu
of ( bi haftaya cuma tartılmayı düşünmüyorum 2 hafta hiç tartılmıcam yani tam 1 ay dolduğunda tartılıcam yani 27 haziranda bakalım ne olcak sonuç yoksa psikolojim bozulcak yada bırakıcam veremiyorum diye ben çok sabırsızım lütfen destek olun bana bebeklerim

Son düzenleme:

çok sevindim ya maşallah çok az kalmış tebrik ederim :) darısı bize :)

Selam kızlar, bu hafta pek yazamadım, gecen hafta iki sonuncu vardı ya bildirimleri kime mesajlıyoruz?

Supersin canim ya
tebrikler

Son cumlen superr

Canim neden stres yapiyorsunki senin 17 gunde verdigini ben.nisandan beri verebildim..ve 2.5 haftada 4 kg bence iyi haftalik 1kg da iyi bisi sakin ol biraz

Sorma ya ben çok sabırsızim ondan oluyo hep o kadar sıkıldım ki kilolu olmaktan bi zayiflasan güzelsin lafını duymaktan

merhaba kızlarrr

kilo veren arkadaşları çokkkk tebrik ederim

ben malesef alıpda geldim çokkk utandım şimdi

başlangıç ta. : 23.05.2014
başlangıç kilo : 72.2
geçen haf :70.9
bu haf. :71.3
gelen :400
toplam giden :900
hedef :55

Haftaya halledersin yeterki birakma canim :)
Kac kg vermk istiyorsun

DuEltiyorum yaklasik 16 kg vermek istiyorsun. Suan 4 kg sunu verdib hemde 17 gunde.....
yaklasik olarak bu tempoda gitmen halinde 2 ay Sonunda hedefine ulasirsin. Sakin ol.stres altinda kortizon uretimin fazla olur oda seni sissrir
Hem 4kg hic farketmedimi eteafibdakilr soylemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…