70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bildirim:
Başlangıç:14 nisan 76.6
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: 69.7
Bu hafta giden : 1.2 kg
Toplam giden: 6,9 kg
Hedef: 65
Bu hafta bilidirimler bana kızlar. Özelden msj atmayı unutmayın. Birşey soracağım ben ilk defa liste yapacağım. Geçen hafta liste altı olanlar bu hafta listeye giriyor, ilk defa bildirim yapanlar da liste altı oluyor değil mi?bir de eskilerden geçen hafta bildirim yapmayıp bu hafta bildirim yapanlar listeye mi giriyor listealtı mı oluyor? Biri bana yardımcı olursa çok sevinirim

günaydın canım
ilk iki soruna evet doğru, ama son sorunu tm bilmiyorum.ama sanki ben liste altı olduktan sonraki hafta listeye girdim
bildirimimi yapayım
6 lı rakamları görmüşsün tebrik ederim
darısı inşallah başıma

başlangıç tarihi 15.04.2014
başlangıç kg 75
geçen hafta 72,2
bu hafta 70,9
giden 1,3 kg
toplam giden 4,1 kg

hedef 69 ŞİMDİLİK

herkese hayırlı cumalar. cumamız mübarek olsun

Bildirimim

Baslangic 1.4.2014
Gecen hafta 73
Bu hafta 73
Fark 0
Baslangic kilo 81,5
Toplam giden 8,5
Hedef 65

Mesaj atabilen bir arkadasım benim icin de atabilir mı acaba?

Bu hafta bildirim yaparken cok utandım ya. Eğer böyle devam edersem Haftaya kilo almış olarak gelicem. Hafta basinda 72 lere düşmüştüm ama su boğazı tutamadım!

Günaydın kızlar uğrayamıyorum iş temposu arttı bu aralar anca bildirime gelebildim kaçırmak istemedim listeye girmeyi hayırlı cumalar çıtırlar

başlangıç:69.7 kg
geçen hafta:65.1 kg
bu hafta:64.8 kg
giden:-300gr
toplam giden:4.9 kg
hedef:60kg

özellikle yaptığım hiç bişey yok bi kendimi verebilsem diyet olayına dikkat etsem zayıflicam eminimki bu ay sonunda hedefim 60ı görmek inşaAllah

hoşbulduk tatlımmm

Başlangıç tarihi 02.05.2014
Başlangıç kg 81
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.7 :)
Giden 1.1 kg
Toplam giden 4.3

Kızlar bu haftaki bu hızlı gidişi akşam içtiğim suya bağlıyorum
Akşam yemeğinden yatana kadar 1.5-2 litre su içtim bu hafta sizde deneyin isterseniz

Günaydın hanımlar,
Bugün büyük gün ama bende iyi haberler yok maalesef. Bu hafta diyet açısından çok iyiydi. Öyle ahım şahım bi kaçamak yapmadım. Ama bağırsak sistemim bozuldu.3-4 günde 1 çıkıyorum tuvalete. Midem az yemeye alıştı ama bağırsaklar alışamadı. Karnım çok şiş. Napıcam bilmiyorum. Gelelim zurnanın zırt dediği yere

Başlangıç Tarihi 19.05.2014
Başlangıç Kilo 75
Geçen hafta 73,2
Bu hafta 73,7
Gelen 0,5 kg
Toplam Giden 1,3
Hedef 63

Yine tuvalete çıkamadan tartıldım.. :18:

Birara bana da öyle oldu ama saate bağlamak önemli hergün aynı saatlerde gidiyorum şuan ve hergün bir avuç kuru kayısı yiyorum normalde yaramaz bana hiç bir şey derdim ama düzenli yiyince çok iyi geldi 3 günde rahat ettim ve düzene girdi
Hiç merak etme stres yapma tamam mı? Yeterki iste:)

tebrikler canim 6yi gormussun cok da guzel vermissin
gecen hafta liste alti olanlar bu hafta listeye giriyorlar
ilk defa bu hafta bildirim yapanlar liste alti olucaklar
eskilerdende gecen hafta bildirim yapmayanlar sanki ilk defa bildirim yapiyorlarmis gibi bu hafta liste alti oluyorlar haftaya listeye giricekler canim
simdiden kolay gelsin

masallah cok guzel vermissin canim
sanada hayirli cumalar
moralini bozma canim ins haftaya verirsin yilmak yok

tebrikler canim
canim bendede var o tuvalet sorunu ben de 3 4 gunde bir cikarim hatta ben buraya hic bir bildirimimi tuvalete ciktiktan sonra yaptigi hatirlamiyorum cunku cikmamki

bende icler acisi bildirimimi yapayim

baslangic tarihi : 01/11/2013
baslangic kilom : 78.8 kg
gecen hafta : 65.9 kg
bu hafta : 66.4 kg
gelen : +500 gr
toplamda giden : 12.4 kg

dun niyetlenince olanlar oldu tabiki bizim burda aksam ezani 22de oluyor eh aksam 10da yemek yersek tuvaletede cikmazsak olacagi budur
farkli bi sonuc beklememek lazim
benim uzuldugum gecen hafta 65i gormustum sevindirik olmustum simdi geri 66ya ciktim

Çok teşekkür ederim canım

tebrikler canim kosturmktan verebiliyosun demekki birazda diyet yapsan ayin sonuna 60i gorursun ins

Canim gece uykunu etkilemiyormu wc gitmek icin uyanmiyormusun.
Aksam bobrekleri gece yormaamak icin cok su icilmemesi gerekiyo die duymustum.arastir istersen.

Canim ben gecen hafta hastalaninca once ishal sonrada kabizlik sorunu cektim
Bnakahve cok iyi geliyo bakt m kabizlik cozulmuyo ac karnina turk kahvesi ictim. Hemen calistirdi bagirsaklarimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba
Başlangıç tarihi: 30.05.2014
Başlangıç Kilo:69.8 kg
Bu haftaki:68.6 kg
Giden:200 gr
Toplam giden: 1.2 kg

Bu hafta daha dikkat ederim dedim ama tam tersi oldu Ben rejim moduna girdikçe daha çok yiyorum. Bu psikolojiden çıkmanın bir yolu varmı?
Kilo veren arkadaşlara soruyorum sizler nasıl bir yol izlediniz.Başlangıç evresi bana ağır geldi.Daha doğrusu motive olamıyorum.Rejim dedikçe daha çok yedim

emel çok güzel anlatmış olayı :))) Bu arada tebrik ederim canım

süper

ben mesaj attım canım. Bu arada üzülme haftaya dikkat edip eksi olursun.

tebrik ederim süpersin :))) demekki dikkat etsen hızlı kilo vereceksin

tebrikler :)))) bende deneyeyim

üzülme haftaya verirsin. canım kayısıyı denesen...

haftaya 64 ü görürsün canım inşallah

Rejim die dusunme saglikli beslenme die dusun. Arada kacamaklar illaki olacak ozamanda spor yaparsanki yapsan cok iyi olur. Spor topluyo
Benim normalde az olur bu hafta saglik problemleri yasadigim icin bukadar giden oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşaAllah canım yaa bi de şu çizelgeyi yapıyorum ama rakamları göstermiyor sinir oldum ya ilk defa yapmıyorum ki ama yaa

canım biraz tereciye tere satmak gibi olucak ama :))) weight yerine weight change seçmiş olabilirsin :)

track kısmındaki weight olacaktı

Geçmiş olsun kilodan önce önemli olan sağlığın. Dediğin gibi düşünmeye çalışıcam. Spor yapacak zamanım yok.Aslında en büyük sporum emzirme.Bu hafta 200 gr vermişim.Emzirme+rejim çok hızlı vermem gerekirken sonuç 200 gr. Yeni hafta yeni başlangıç umarım haftaya güzel bir sonuç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…