70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çocuksa bende de iki cocuk ama evde cok hamarat değilim. Bosverip geciktirebiliyorum islerimi.

Anam balkonda güneşleneyim dedim kavruldum iki dakikada ama dayaniciiim belki gunes eritir yağlarımı

Dene bakalım işe yararsa ben 0 bedene düşerim bu güneşin altında 😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dene bakalım işe yararsa ben 0 bedene düşerim bu güneşin altında 😆

Yatarak zayıflamanın yollarını arıyorum gülmeyin. Su nesfitten Brezilya sambasi Cd'si çıkmıştı daha onu deneyemedim

Keskeyi duymadan once tebrik edecektim :) simdi ne desem bilemedim
Buarada bu son keşkek yemem olacak
Şimdi baktım 1 kase keşkek kaç kalori dersinizzzz 640 kalori ya onu yiyeceğime hamburger özlemimi dindirseydim

Neredeyse 2 kahvalti menusu wuuuu :s
Bencede asla yeme

Yatarak zayıflamanın yollarını arıyorum gülmeyin. Su nesfitten Brezilya sambasi Cd'si çıkmıştı daha onu deneyemedim

Bulursan bana da sole olurmu.
bulus tam.benlik ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya söylemeyinunuttum artık 40 beden pantolon oluyor bana çok mutluyum 46 dan 40 heheyyyt
Menüm
7 civarı yeşil kahve su
9 kahvaltı zeytin sosis yumurta
12 mesafe
16 2 dilim çikolatalı ekmek
19 3 kayısı yarım galete 3 kiraz
Eşin sayesinde 20.3 akşam yemeği yoğurtlu makarna yarım kade çorba 1 dilim buğday ekmeği
3 litreye yakın su sabahın 7 den beri 1 saat oturma
Birazdan yeşil kahve gece 2 gibi kısmetse uyku

menu guzel canim

Buarada bu son keşkek yemem olacak
Şimdi baktım 1 kase keşkek kaç kalori dersinizzzz 640 kalori ya onu yiyeceğime hamburger özlemimi dindirseydim

az yemissin diyecektim tam bide keskek in gorunce agzim acik kaldi dedigin gibi hambourger yeseydin daha iyiydi

bugunku menum kizlar
sabah : 3yk nesfit
ara : doganin elma sapli sallama cayi + 2 biskui
oglen : 2dlim cavdar ekmegi + 5 yk sebze yemegi + yogurt
ara : yogurt + 2tane biskui
aksam ; 1 kase yogurt corbasi + 3yk bulgur pilavi ( oglumun tabagindan kalan)
meyve yiyecek simdi aciktim
lesli 3 yaptim
hadi bana musade kizlar

Çok güzel maşallah

Kimse yokmuuuu yarın zumba yada yürüyüşe başlıycam süper menüler paylaşıcam Ramazan Bayramı'na 64 hedefim

Kızlar Birkaç hafta önce 79 küsurdaydım.ama şimdi 81 küsur oldumu şimdi ?bu işin sonu nedir?al ver al ver...mecbur yine başlıycam.sizleri okuyunca motive oluyo insan.şimdi mi katılsam size yoksa azmedip 79 oluncamı katılsam bilemedim:)

Bundan 4 ay önce 89.9 ile başlamıştım diyete ve kulübe:)hep size özenirdim 79 topiğinde olsam diye.zaten 79 U görünce bu topiğe girerim diye düşünmüştüm ama yine hüsran 81 ler...

Katıldın bile hoşgeldin canım hemen başla yavaş yavaş olur inş

Ooo maşallah olmuşsun 79 ben 69 oluyorum sabahları topik falan değiştirmeye niyetim yok canım güzel burası buara yaz geldi herkes kayıp ama olsun sen de iyi vermişsin Yılma hiç

Bende o mantıktaydım hatta 69 olunca diğer topiğe geçerim derken 59u görsem yine burada kalırım diyorum hoşgeldin 89dan 79a çok güzel buarada 79u gördüysen 79sundur su toplama tuvalete çıkma falan gibi etkenlerdendir 81 takma sen 79sun

Kızlaaarrrrr bir daha menümü erken yazmayacağım demin yazdım net bağlantım koptu yazdıklarım güme gitti

Bugünkü keşkek faciam sonrası bir facia daha size
2 külah dondurma yedim külahları eşime verdim anca burdan kıstım ki külahı çok severim
Cevizli dondurmaya gel de yok de of ki ne of kendisime

Biomel nesfit hakkında bilgi verirmisin?nasıl uyguluyorsun ?nasıl kilo verdiriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…