Dur bakayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
17.026 elma resmi var grubu açınca
Tamamdir. Başvurdum da bakalım ne zaman kabul edecekler. Ben şimdi yatanzi birbirimizi sonra bulanzi
Amin insallahAllah kabul etsin canım. Ben de nutellaya sardım yine bu gece. Vücudum yag olarak kabul etmesin insallahhhh
Iyiymis deniyecegim bende :)Kesinlikle bu yöntemi çok yemek yediğin günlerde yatana kadar yarım saatte bir bardak su içerek dene.. benim annemin 36 beden 65 yaşındaki arkadaşından tavsiyedir
Ben face de bi grup var orayada üye oldum kızlar çok güzel sonuçlar var resimlerle kanıtlı bakınca gaza geliyorum resmen üye olursanız bulalım birbirimizi 😉
Amin insallah
Canim yaaa yeme onu yeme. Onun tarcinli buuuzzz gibi sut ic tatlu istegini keser. Sonradan pisman olacaksin.
Iyiymis deniyecegim bende :)
Bende instagram kullanmam normalde ama 2 yada3 gundur kullaniyorum. I
Diyet yapan gruplar var.yediklerinin resimlerini paylasiyorlar. Iyi oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnstagram bende de var ama görmedim hiç
Diyet yaz bir suru grup cikiyo
Birlikte kilo veriyoruz var
Var yani :)
Takip edebiliymiyim ki çok olsun istemiyorum kafam karışıyor bi bakayım canım sağol
canim o kisiden kisiye degisiyor bendede cok fark eder Sabah aksam arasi ama ertesi gunu tartildigim zaman dogru rakami gosterir :):)Kızlar hazır aklıma gelmişken hemen sorayım sonradan görürseniz lütfen yanıtlayın
Dün arkadaşlarla konuşurken dedim benim sabah ve akşamım arasında 2-3 kilo farkediyor hepsi bakakaldı bi tanesi dedi benim max 1.5 kilo farkeder biri dedi 500-700 gram biri dedi anca 1 kilo
Dedim bende mi bi sorun var??
Şimdi tartıldım 1.8 kg fazlayım
Kesinlikle bu yöntemi çok yemek yediğin günlerde yatana kadar yarım saatte bir bardak su içerek dene.. benim annemin 36 beden 65 yaşındaki arkadaşından tavsiyedir
Bu arada benım boyum 162 hiç bir zaman çok zayıf biri olmadım doğumdan öncesıne kadadr ben fazla 66 kiloyu görmustm . Ama genelde 60-62 arasıydım. Evlenirkende bu böyleydi. Eşim ıse herzaman çok formundaydı halende öle. öncelerı kilomu hıç sorun etmezken simdilerde ise surekli bana laf atıp duruyor. Ustelık saka oalrakta değil. Sürekli senın göbeğin. Ama senın göbeğin var o olmazkı. Onu gıyemezsın senin göbeğin çıkar. Artık ıncıtmeye varacak boyuta ulaştı bu durum. Tek istediğim ona bu laflarını yedirmek.ama basaramıyorum. Gitmiyor bır turlu kılom. O na artık son zamanlarda dıyetteyim demiyorum. Cunku o artık bu dururmumla dalga geçiyor. Eve bir misafir gelse emek haracamısım onca yemekler yapmısım sofraya oturur oturmaz(misafirlikte oldugumuzda geçerli)o yemez diyette diye başlar cumleye... Ve arkasından 365 gun diyette ama sonuç yok(((suan telde konuştuk yıne cok bozdu moralımı kurtulmak ıstıyorum artık ya bu kılolardan
bak sekerim.oncelikle stres yapma rahat ol..millet 15gunde 4kg verir ben 2 aydir cakildim.
Bi yerlerde yanlislik var demektir. Karbonhodrat alimin,beslenme saatin,metabolizma hizin.bazi insanlarda ac kalarak.degil yiyerek ve spor yaparak kg verir. Stres altinda vucut kortizon salimini fazlalastirir ve o da.seni sisirir.
Oncelikle sahsi fikrim.sakin.olup nerde hata yaptigini bulmak.
Bide gunluk tartilma diyet kelimesinide unut sagliklo beslenme olarak.dusun..cok.hizli kg vermektense geri almayacagin sagliklo kg lar vermeyi dusn. Ok mi canim
inan söylediklerinin hepsinin doğru oldugunu biliyorum cunku farkındayım ama uzerımdekı baskı bunları dusunmeme engel oluyor ve panık yapıyor. Gunluk tartılıyom. Ve ibre sabit yada artı olunca tamamemn motivasyonum dusuyor. Eşimin yazdığı mesaj.
"bence sen kesin oruç tutmalısın belkı bu sayede o göbek erir" buneya gelde bu psikilojıde guzel dusun
sormamın mahzuru yoksa kaç yıllık evlisin doğum falan yaptınmı
güzel kendini gösteren farkedilirmisin gittiğin yerlerde
şimdi bu nasıl soru deme canım da ben nezaman farkedilsem bi şekilde eşim en hassas yerimden vurup üzüyor sonra itiraf ediyor kıskandım dşye ondan soruyorum
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4 yılı bitirdik canım. Evet 1,5 yasında kızım var.
Hıçte öle silik bir tip değilimdir. Ama çokta abartılı bir güzel değilimdir yani. Ama bu kıssas değil bence. Onun davranısının özrü hiç değil
4 yılı bitirdik canım. Evet 1,5 yasında kızım var.
Hıçte öle silik bir tip değilimdir. Ama çokta abartılı bir güzel değilimdir yani. Ama bu kıssas değil bence. Onun davranısının özrü hiç değil
aynen bu sefer öle yapıyom. Diyet lafı etmıyom evde. O işten gelince ben yedim diyom.
Bu sekilde belkide ona belli etmeden ve stres olmadan gider bu kilom.
Onun fiziği gayet düzgün. Hatta çok duzgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?