Böyle şeyler konuşuyorsunuz etkileniyorum. Bende korkak mıyım neyim. Geçen gittim test yaptırdım. Hormon ve şeker testi. Şekerim normal. Ama tiroit hormonlarım alt sınırlara çok yakın. Onunda hormon değerleriinin düşük olması sorunmuş. Kafam karıştı. Endokrinolojiye gidip danışsammı. 0,93-1,71 arasında olması gereken değer bende 0,98 gelmiş. Sınırın içinde deyip dursammı bilemedim. Lakin kilo veremiyorum.Az yiyorum kaçamaklar çok basit şeyler oluyor son zamanlarda ama veremiyorum yinede..
Zaten çağırmadık bile rakip güçlü dşye 😁😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim.bende de vardi bu kagitlardan gecrnlerde cikardim.ama yapmadim. Her sabah duzenli spor yapiuorum.die umursamiyordum.ama haklisin sonradan.kotu olacagina yapmak.lazim. Polikistikovere okadar cok takilmisim.ki beli unutmusum haklisin.once belim.icin kg vermem lazim.Bak bende de var demişsin ne olur ama ne olur eğer ağrın şuara yoksa ihmal etmeden sırt- bel kaslarını güçlendirici hareketler var yap onları ben ihmal ettim ondan dolayı bu hale geldim şuan yatalak gibiyim :.( markette tabure ile dolaşıyorum düşün artık hatta dur paylaşayım hareketleriEki Görüntüle 1169491 Eki Görüntüle 1169493
Amiiiiinnnn insallah. Canim.allah sifalarimizi versin.Kıslar Rabbim hepinize şifalar versin
Okudum tek tek astım fıtık insülin direnci herbiri zor
Önce sağlık huzur derim hep umarım en yakın zamanda hepimiz kurtuluruz şikayetlerimizden
Kızlar beni yarışa dahil ederseniz kesin 1. Olurum :)) o yüzden rekabeti bozmayayım diye hiç dahil olmadım. 😄 şaka maka ben diyeti hiç bozmuyorum bu ara daha da dikkat ediyorum. Yarın tartıdan umutluyum.
Kızlar beni yarışa dahil ederseniz kesin 1. Olurum :)) o yüzden rekabeti bozmayayım diye hiç dahil olmadım. 😄 şaka maka ben diyeti hiç bozmuyorum bu ara daha da dikkat ediyorum. Yarın tartıdan umutluyum.
Canim aynen ya annem 110 kiloydu boyu 1.72 çok zor oluyodu bel ağrısı şimdi 73 kilo baya rahat etti beli
İnsulin direncini kandan bakıyorlar canım. Baktirmadiysan d vitaminini de baktir
Herhalde ben kilo verene kadar ameliyat olmuş olacağımo kadar ağrım var ki şuan size yazarken ağlıyorum :.(
Yok ya o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum gramla veriyorum. Başkası olsa haftada 1-2 kg verir. Ama yine de gramla da gitse devam edeceğim
Herhalde ben kilo verene kadar ameliyat olmuş olacağımo kadar ağrım var ki şuan size yazarken ağlıyorum :.(
Canım çok zor fıtık bilirim benim ilk doğumdan sonra bel düzleşnesi ağrısına bile dayanacak gücüm yoktu fıtık daga fecidlr eminim 😥
Bana bişi oldu ay bşr uyku bşr uyku o koşuşturma döneminden uyuklama dönemine geçtim resmen hava sıcak ondan desem bi ben ıyukluyorum bebiş bile fıldur fıldur bide çok acıkıyorum itiraf ediyorum şu yarışma olmasa yanmıştım
Bide bugün annemle skype den görüştük tombiş kızım benim dedi çok bozuldum bişi demedim ama
Bana bişi oldu ay bşr uyku bşr uyku o koşuşturma döneminden uyuklama dönemine geçtim resmen hava sıcak ondan desem bi ben ıyukluyorum bebiş bile fıldur fıldur bide çok acıkıyorum itiraf ediyorum şu yarışma olmasa yanmıştım
Bide bugün annemle skype den görüştük tombiş kızım benim dedi çok bozuldum bişi demedim ama
Demek ki hepimizde aynı durum var.. Bende yatıyorum okuldan hemen gelince haliyle uyuyakalıyorum.. İştah dersen zaten varda geri kaçıran dertlerim var..
Iyi ki var burası aynen bari içimizi döküp bir de kilo vermemize teşvik ediyor
Çok teşekkür ederim canım. Buradaki motivasyon olmasa yani sizler olmasanız ben 69 u rüyamda görürdüm. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Hiç merak etme gramla da olsa hoop diye 1-2 kilo verenlerden daha belirgindir vücudundaki değişim
Bak sen gönlümüzün birincisi olmuşsun bile
Canım benim çok geçmiş olsun.Herhalde ben kilo verene kadar ameliyat olmuş olacağımo kadar ağrım var ki şuan size yazarken ağlıyorum :.(
Ay o uyku hali bende de var. Eşim sürekli şikayet ediyor erkenden yatıyorsun kendini uykusuzluğa alıştır diye ama dayanamıyorum.Bana bişi oldu ay bşr uyku bşr uyku o koşuşturma döneminden uyuklama dönemine geçtim resmen hava sıcak ondan desem bi ben ıyukluyorum bebiş bile fıldur fıldur bide çok acıkıyorum itiraf ediyorum şu yarışma olmasa yanmıştım
Bel fıtığında bildiğim kadarıyla en iyi spor yüzme. Sırt kaslarını güçlendiriyor. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun canım.kiloyu da vereceğine eminim. Çünkü hepimiz bunun için buradayız aynı amaç için. Karar vermek başarmanın yarısıdır derler. Sen de başaracaksınŞuan yatakta yatmışım başımda eşim ne yapabilirizi konuşuyoruz ama kilo vereceğim kızlar ameliyat olsamda olmasamda kilo vereceğim inşallah hemde 65i görsem daha da vereceğim inşallah amin
An itibariyle 79.9:) yi gördüm sayenizde motivenizleeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?