70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tsh değeri sanırım o. Normal sınırda canım endişelenme

Zaten çağırmadık bile rakip güçlü dşye 😁😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok ya o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum gramla veriyorum. Başkası olsa haftada 1-2 kg verir. Ama yine de gramla da gitse devam edeceğim

Canim.bende de vardi bu kagitlardan gecrnlerde cikardim.ama yapmadim. Her sabah duzenli spor yapiuorum.die umursamiyordum.ama haklisin sonradan.kotu olacagina yapmak.lazim. Polikistikovere okadar cok takilmisim.ki beli unutmusum haklisin.once belim.icin kg vermem lazim.
Amiiiiinnnn insallah. Canim.allah sifalarimizi versin.

Kızlar beni yarışa dahil ederseniz kesin 1. Olurum :)) o yüzden rekabeti bozmayayım diye hiç dahil olmadım. 😄 şaka maka ben diyeti hiç bozmuyorum bu ara daha da dikkat ediyorum. Yarın tartıdan umutluyum.

Ewet bencede cok isabetli karar :)
Sen.zaten aldin basini gidiyon yarisa ihtiyacin yok ki :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar beni yarışa dahil ederseniz kesin 1. Olurum :)) o yüzden rekabeti bozmayayım diye hiç dahil olmadım. 😄 şaka maka ben diyeti hiç bozmuyorum bu ara daha da dikkat ediyorum. Yarın tartıdan umutluyum.

Hiç merak etme gramla da olsa hoop diye 1-2 kilo verenlerden daha belirgindir vücudundaki değişim
Bak sen gönlümüzün birincisi olmuşsun bile

Herhalde ben kilo verene kadar ameliyat olmuş olacağım o kadar ağrım var ki şuan size yazarken ağlıyorum :.(

Canım çok zor fıtık bilirim benim ilk doğumdan sonra bel düzleşnesi ağrısına bile dayanacak gücüm yoktu fıtık daga fecidlr eminim 😥

Yok ya o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum gramla veriyorum. Başkası olsa haftada 1-2 kg verir. Ama yine de gramla da gitse devam edeceğim

Maşallah diyeyim daha ne diyim

Herhalde ben kilo verene kadar ameliyat olmuş olacağım o kadar ağrım var ki şuan size yazarken ağlıyorum :.(

Allah yardımcın olsun. İnşallah en kuşa zamanda kurtulursun sıkıntılarından

Şuan yatakta yatmışım başımda eşim ne yapabilirizi konuşuyoruz ama kilo vereceğim kızlar ameliyat olsamda olmasamda kilo vereceğim inşallah hemde 65i görsem daha da vereceğim inşallah amin

Bana bişi oldu ay bşr uyku bşr uyku o koşuşturma döneminden uyuklama dönemine geçtim resmen hava sıcak ondan desem bi ben ıyukluyorum bebiş bile fıldur fıldur bide çok acıkıyorum itiraf ediyorum şu yarışma olmasa yanmıştım
Bide bugün annemle skype den görüştük tombiş kızım benim dedi çok bozuldum bişi demedim ama

Bende oleyim.dayanamadim Oglen gittim uyudum. Ayyy oturdugum yerde terliyorum sip sip. Ayrica aclik konudunda da ayniyiz.
Biomel yoksa biz kardesmiyiz :)))))

Demek ki hepimizde aynı durum var.. Bende yatıyorum okuldan hemen gelince haliyle uyuyakalıyorum.. İştah dersen zaten varda geri kaçıran dertlerim var..
Iyi ki var burası aynen bari içimizi döküp bir de kilo vermemize teşvik ediyor

Rabbim dertlerimize en.kisa surede dermanlari versin.insallah.
Ameliyat olmadan once iyi dusun canim. Benim.kayinvalidem 2kez oldu.tekrarladigi icin 2ci ameliyati oldu.
Ameliyatsiz tedaviyle iyi eden yerler varmis. Lazerli tedavi bide masajla tedavi varmis hic arastirdinmi

Uyumayın diye yürüyüşe çıktım yürürken bile gözüm kapanıyor Allah Allah Hayırdır inşallah
Yağmurlu kardeşim buldum seni 😆😂

Hiç merak etme gramla da olsa hoop diye 1-2 kilo verenlerden daha belirgindir vücudundaki değişim
Bak sen gönlümüzün birincisi olmuşsun bile
Çok teşekkür ederim canım. Buradaki motivasyon olmasa yani sizler olmasanız ben 69 u rüyamda görürdüm. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ay o uyku hali bende de var. Eşim sürekli şikayet ediyor erkenden yatıyorsun kendini uykusuzluğa alıştır diye ama dayanamıyorum.

Şuan yatakta yatmışım başımda eşim ne yapabilirizi konuşuyoruz ama kilo vereceğim kızlar ameliyat olsamda olmasamda kilo vereceğim inşallah hemde 65i görsem daha da vereceğim inşallah amin
Bel fıtığında bildiğim kadarıyla en iyi spor yüzme. Sırt kaslarını güçlendiriyor. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun canım.kiloyu da vereceğine eminim. Çünkü hepimiz bunun için buradayız aynı amaç için. Karar vermek başarmanın yarısıdır derler. Sen de başaracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…