70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün ku menum

Sabah
Domates salatalık biber zeytin omlet 2 dilim kepek ekmek 1 tatlı kaşığı reçel
Aksam
Bulgur pilavı 2 but ayran
Ara öğünler ve öğlen yemeği yiyemedim :/ yoldaydim yarinda böyle olacak bi sabah bi akşam yerim heralde

Kova01 Sibel otimoti biomel yağmurlu ve unuttuğum tüm buradaki arkadaşlar gerçekten şuan inanılmaz ağrım var ve bir saat sonra mr çektirmeye gidiyorum dua edin lütfen ameliyat olmadan fıtığı bel kaslarımı güçlendirerek atlatayım gerçekten çok korkuyorum ameliyattan bunu yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum Allah'ım kimseye vermesin amin

Ayyy ya Rabbim yardımcın olsun dua edicem inşallah korktuğun gibi olmaz güçlü ol iyi düşünmeye çalış canım 😥🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım benim geçmiş olsun, umarım yolunda gider hersey. Bacağına mı vuruyor ağrısı? Allah kuvvet versin, dualarımız seninle

Bikaç gündür yazamadım, şifrem neydi bilmiyorum, mailimi de açamayınca kaldım öyle. Alışkanlık olmuş eksikliğinizi hissettim forumdan uzak kalınca motivasyonum da düşüyormuş onu anladım- mesela şu an dondurma yiyorum

Ay o uyku hali bende de var. Eşim sürekli şikayet ediyor erkenden yatıyorsun kendini uykusuzluğa alıştır diye ama dayanamıyorum.
Hem hava hem yorgunluk ozaman bizi böyle yapan
Buarada 69 U gördünmü canım tebrikler👏

Anlıyorum seni canım. Can tatlı. En ufak bir kesikte bile ne kadar söyleyip dururuz. Allah yardımcın olsun. Bu kadar sıkma canını. Ameliyat da deseler üzülme. Bir kadının basedemeyecegi hiçbir şey yok bence. Güçlü ol canım

Nerde buldun beni sekerim :)

Rabbim sana sifa icin hangi yol gerekiyorsa onu nasip etsin canim. Ameliyatta bisey yk canim.korkma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalnız degilsin canım ben de yedim birkaç top

Ay o uyku hali bende de var. Eşim sürekli şikayet ediyor erkenden yatıyorsun kendini uykusuzluğa alıştır diye ama dayanamıyorum.

Metabolizma acısından erkenden yatmak en güzeli. Ama ben geç saatte bisiler yediğim icin yapmamalısın diyorum 2 ye kadar oturuyorum Birkaç gundur

Ne derler bilirsin sekerim: hamile olmayanın?!

An itibariyle 79.9:) yi gördüm sayenizde motivenizleeee:)

Tebrikler canım. Darısı 69 lara insallahhh

Kıyamam ya inşallah hakkında hayırlısı olur canım benim. Sana hangisi daha faydalı olacaksa o olsun , tez vakitte iyileşirsin inşallah. Şu ramazan arefesinde dualarımız seninle

Hem hava hem yorgunluk ozaman bizi böyle yapan
Buarada 69 U gördünmü canım tebrikler👏

Gördüm gördüm allah bir daha 70 yüzü göstermesin inşallah, dönmek istemiyorum 7 rakamına tabi 5 in yanında olmasına bşrşey demem😄😄😄

Özlettin kendini. Unutma bizi. Yarın tartı günü bırak o dondurmayı🍦

Al benden de aynısı 11 yatıyordum şimdi gece 2 3 e acıkıyorum doğal olarak 😪

Gördüm gördüm allah bir daha 70 yüzü göstermesin inşallah, dönmek istemiyorum 7 rakamına tabi 5 in yanında olmasına bşrşey demem😄😄😄

Tebrikler bencede görme inşallah 😉

İyi akşamlar arkadaşlar
Bayadır uğrayamıyordum sünnet telaşını atlattık derken kızımın kolu yandı bir haftadır onla uğraşıyoruz haliyle diyet miyet hakgetire hele bir düzelsin bebeğim de ondan sonra tekrar başlarım .bu ara kilo aldım buraya dönmem şart

Diyetisyene giden arkadaşlardan ricam ramazanda nasıl bir diyet uygulanıyor biraz örnek menü yazabilirler mi

Hem hayırlı olsun hem cok gecmis olsun. Senin ciğerin yanmistir asıl. Allah beterinden saklasın.

Diyet listesini çantama atmıştım bulayım da paylaşayım hemen

69 larmı? 89 lardan 79 oldu ama 69 çok uzak gibi.arkadaşım kim ne yazıyor anlamıyorum ben sürekli isimler karışıyor o yüzden de yeni olduğum için anlayamıyorum ve tam yorum yapamıyorumsizdede öylemi yoksa telden girdiğim içinmi böyle?

Sahur

1 kase corba veya 1 bardak sut
1 yumurta
3 parmak peynir
5 zeytin
Domates/ salatalık
1 meyve
2 dilim esmer ekmek

İftar

1 hurma/ zeytin, 1 kase corba, salata

3-10 dk ara

3-4 köfte kadar et, balık, tavuk
4 kasik sebze yemeği
1 kase yogurt/ cacik
Salaya, 1 dilim esmer ekmek

1,5 saat sonra 2 meyve

1,5-2,5 litre su

Suyu nasil içicez diye sordum, normalde yemekle önermeyiz ama Ramazan'da su kaybı cok olduğu icin her şekilde içebilirsiniz dedi

Bir de sahurda o kadar şeyi yiyebilecek olan var mıdır acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…