Herhalde ben kilo verene kadar ameliyat olmuş olacağımo kadar ağrım var ki şuan size yazarken ağlıyorum :.(
Hadi gözün aydın. Darısı 69 u görmene inşallah
Kova01 Sibel otimoti biomel yağmurlu ve unuttuğum tüm buradaki arkadaşlar gerçekten şuan inanılmaz ağrım var ve bir saat sonra mr çektirmeye gidiyorum dua edin lütfen ameliyat olmadan fıtığı bel kaslarımı güçlendirerek atlatayım gerçekten çok korkuyorum ameliyattan bunu yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum Allah'ım kimseye vermesin amin
Kova01 Sibel otimoti biomel yağmurlu ve unuttuğum tüm buradaki arkadaşlar gerçekten şuan inanılmaz ağrım var ve bir saat sonra mr çektirmeye gidiyorum dua edin lütfen ameliyat olmadan fıtığı bel kaslarımı güçlendirerek atlatayım gerçekten çok korkuyorum ameliyattan bunu yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum Allah'ım kimseye vermesin amin
Hem hava hem yorgunluk ozaman bizi böyle yapanAy o uyku hali bende de var. Eşim sürekli şikayet ediyor erkenden yatıyorsun kendini uykusuzluğa alıştır diye ama dayanamıyorum.
Nerde buldun beni sekerim :)Uyumayın diye yürüyüşe çıktım yürürken bile gözüm kapanıyor Allah Allah Hayırdır inşallah
Yağmurlu kardeşim buldum seni 😆😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim sana sifa icin hangi yol gerekiyorsa onu nasip etsin canim. Ameliyatta bisey yk canim.korkma.Kova01 Sibel otimoti biomel yağmurlu ve unuttuğum tüm buradaki arkadaşlar gerçekten şuan inanılmaz ağrım var ve bir saat sonra mr çektirmeye gidiyorum dua edin lütfen ameliyat olmadan fıtığı bel kaslarımı güçlendirerek atlatayım gerçekten çok korkuyorum ameliyattan bunu yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum Allah'ım kimseye vermesin amin
Bikaç gündür yazamadım, şifrem neydi bilmiyorum, mailimi de açamayınca kaldım öyle. Alışkanlık olmuş eksikliğinizi hissettimforumdan uzak kalınca motivasyonum da düşüyormuş onu anladım- mesela şu an dondurma yiyorum
Ay o uyku hali bende de var. Eşim sürekli şikayet ediyor erkenden yatıyorsun kendini uykusuzluğa alıştır diye ama dayanamıyorum.
Uyumayın diye yürüyüşe çıktım yürürken bile gözüm kapanıyor Allah Allah Hayırdır inşallah
Yağmurlu kardeşim buldum seni 😆😂
An itibariyle 79.9:) yi gördüm sayenizde motivenizleeee:)
Gördüm gördüm allah bir daha 70 yüzü göstermesin inşallah, dönmek istemiyorum 7 rakamına tabi 5 in yanında olmasına bşrşey demem😄😄😄Hem hava hem yorgunluk ozaman bizi böyle yapan
Buarada 69 U gördünmü canım tebrikler👏
Bikaç gündür yazamadım, şifrem neydi bilmiyorum, mailimi de açamayınca kaldım öyle. Alışkanlık olmuş eksikliğinizi hissettimforumdan uzak kalınca motivasyonum da düşüyormuş onu anladım- mesela şu an dondurma yiyorum
Yalnız degilsin canım ben de yedim birkaç top
Metabolizma acısından erkenden yatmak en güzeli. Ama ben geç saatte bisiler yediğim icin yapmamalısın diyorum 2 ye kadar oturuyorum Birkaç gundur
Ne derler bilirsin sekerim: hamile olmayanın?!
Tebrikler canım. Darısı 69 lara insallahhh
Gördüm gördüm allah bir daha 70 yüzü göstermesin inşallah, dönmek istemiyorum 7 rakamına tabi 5 in yanında olmasına bşrşey demem😄😄😄
İyi akşamlar arkadaşlar
Bayadır uğrayamıyordum sünnet telaşını atlattık derken kızımın kolu yandı bir haftadır onla uğraşıyoruz haliyle diyet miyet hakgetire hele bir düzelsin bebeğim de ondan sonra tekrar başlarım .bu ara kilo aldım buraya dönmem şart
Diyetisyene giden arkadaşlardan ricam ramazanda nasıl bir diyet uygulanıyor biraz örnek menü yazabilirler mi
Yalnız degilsin canım ben de yedim birkaç top
Metabolizma acısından erkenden yatmak en güzeli. Ama ben geç saatte bisiler yediğim icin yapmamalısın diyorum 2 ye kadar oturuyorum Birkaç gundur
Ne derler bilirsin sekerim: hamile olmayanın?!
Tebrikler canım. Darısı 69 lara insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?