70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Inşallah canım aynen ya bende ekmeği nasıl bıraktım hayret ediyorum ama bazen çok canım istiyo evdekiler yerken bi lokma alıyorum arada :) ama cidden kendimi hafiiflemis hissediyorum :)

Inşallah canım aynen ya bende ekmeği nasıl bıraktım hayret ediyorum ama bazen çok canım istiyo evdekiler yerken bi lokma alıyorum arada :) ama cidden kendimi hafiiflemis hissediyorum :)

Normalde benim yemekten hemen sonra tatlı isteğim ve uykum gelirdi
Şimdi ekmek yediğim zaman sadece oluyor bu istek.. Ya kesinlikle bende insülin direnci var da ölçtürmek için o şerbeti içmek istemiyorum

Şimdi ekmek yediğim zaman sadece oluyor bu istek.. Ya kesinlikle bende insülin direnci var da ölçtürmek için o şerbeti içmek istemiyorum

Benim canım hala istiyo tatlı yemekten sonra bende 2 3 tane hurma yiyorum hem tatlı ihtiyacimi kesiyo hemde kalorisi düşük :) bende de hormon bozukluğu var ama şuan sigortam sıkıntılı yurt dışı sigortası olduğu için bakmiyolar o yüzden gidemiyorum ama sen baktır bence eğer insülin direncin varsa daha zor verirsin onu tedavi ederlerse çabuk çabuk gider kilolar :)

Son düzenleme:

Şuan o kadar çok sağlık sorunum var ki sanırım bir girsem hastaneye 1.5 ayda zor çıkarım :.(

Şuan o kadar çok sağlık sorunum var ki sanırım bir girsem hastaneye 1.5 ayda zor çıkarım :.(

Canim ihmal etme ama ya mutlaka git baktır sağlık önemli ben astım hastasıyım inan çok kötü kronik bi hastalığın olması en ufak biseyde hemen nefesim kapanıyo :/ allah korusun bişey falan çıkar sonra daha çok ugrasirsin git güzelce baktır sen :)

Bakalım canım önce fıtıktan ameliyat olup olmayacağımı belirleyeceğim şuan kişimin yavaş gitme sebebi sürekli yatmam yoksa bu yemeyle 70i görmüştüm 2 ayda sonra dişlerimin 2 tanesini kırdım sonra cilt problemlerim(başta çıban) ve bu insülin direncine baktırmam lazım inşallah regl olduğum vakit bilmem denk gelir mi Ramazan içine o zaman gideceğim dra

Canim bende de var insulin direnci yuksekligi.dt ilav veryo bazilarini zayiflatiyo.ihmal etme seker hastaligina nkrmal insanlardan bir asim daha yakinim.

Cok gecmis olsun.bel fitigimi? allah dusmanimin basina vermedin. Bendede var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak bende de var demişsin ne olur ama ne olur eğer ağrın şuara yoksa ihmal etmeden sırt- bel kaslarını güçlendirici hareketler var yap onları ben ihmal ettim ondan dolayı bu hale geldim şuan yatalak gibiyim :.( markette tabure ile dolaşıyorum düşün artık hatta dur paylaşayım hareketleri

Çok geçmiş olsun bel ağrısı çok zor inş kısa zamanda geçer bende bugün regl oldum ne zaman tartilmam lazım ya regl bitince mi ?

Böyle şeyler konuşuyorsunuz etkileniyorum. Bende korkak mıyım neyim. Geçen gittim test yaptırdım. Hormon ve şeker testi. Şekerim normal. Ama tiroit hormonlarım alt sınırlara çok yakın. Onunda hormon değerleriinin düşük olması sorunmuş. Kafam karıştı. Endokrinolojiye gidip danışsammı. 0,93-1,71 arasında olması gereken değer bende 0,98 gelmiş. Sınırın içinde deyip dursammı bilemedim. Lakin kilo veremiyorum.Az yiyorum kaçamaklar çok basit şeyler oluyor son zamanlarda ama veremiyorum yinede..

Kıslar Rabbim hepinize şifalar versin
Okudum tek tek astım fıtık insülin direnci herbiri zor
Önce sağlık huzur derim hep umarım en yakın zamanda hepimiz kurtuluruz şikayetlerimizden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canm pinpiriklenme en azından normal değerler içindesin 0.91 bile gelse drlar diyorlar önemli değil korkma canım tmm mı

Amin canım Allah herkesin derdine derman olsun inşallah kronik astım ayrıca zor gerçekten Allah şifa versin amin

Annem de çok çekiyo bel ağrısından sabah zor kalkiyo yataktan inş canım geçer :/

Amin inşallah geçer
Göbek yağları olmamalı benim diyete başlama sebebim bu göbekte 1 kg yağ 12 kg lık baskı yapıyormuş bele benim 4-5 kilo dersen 60kglik baskım mevcut şuan göbek çevrem 101cm bunu 84-85e indirmem lazım inşallah ameliyattan kaçmak için elimden geleni yapıyorum şuan

Sürekli ağrı yoksa annende yapsın attığım hareketleri? Benim yengem 3 dk ile başlamış şuan her sabah 1.5 saat hareketleri yapıyor hiç ama hiç bırakmıyor yengem amcamın hanımı ve kadında göbek kalmamış rahatım diyor ve acile kaldırılıp astımdan dolayı ameliyata alınamamış 25 yıl önce...

Canim aynen ya annem 110 kiloydu boyu 1.72 çok zor oluyodu bel ağrısı şimdi 73 kilo baya rahat etti beli

Kova01 zaten bişi demeden adım adım ilerliyor yeminle bizi geçecek doğru diyorsun canım :)

Buarada yağmurlu inşallah bebeğine hayırlısı ile tez zamanda kavuşursun amin..

Kızlar beni yarışa dahil ederseniz kesin 1. Olurum :)) o yüzden rekabeti bozmayayım diye hiç dahil olmadım. 😄 şaka maka ben diyeti hiç bozmuyorum bu ara daha da dikkat ediyorum. Yarın tartıdan umutluyum.

Kızlar beni yarışa dahil ederseniz kesin 1. Olurum :)) o yüzden rekabeti bozmayayım diye hiç dahil olmadım. 😄 şaka maka ben diyeti hiç bozmuyorum bu ara daha da dikkat ediyorum. Yarın tartıdan umutluyum.

Zaten çağırmadık bile rakip güçlü dşye 😁😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…