69 larmı? 89 lardan 79 oldu ama 69 çok uzak gibi.arkadaşım kim ne yazıyor anlamıyorum ben sürekli isimler karışıyor o yüzden de yeni olduğum için anlayamıyorum ve tam yorum yapamıyorumsizdede öylemi yoksa telden girdiğim içinmi böyle?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
69 larmı? 89 lardan 79 oldu ama 69 çok uzak gibi.arkadaşım kim ne yazıyor anlamıyorum ben sürekli isimler karışıyor o yüzden de yeni olduğum için anlayamıyorum ve tam yorum yapamıyorumsizdede öylemi yoksa telden girdiğim içinmi böyle?
İyi akşamlar arkadaşlar
Bayadır uğrayamıyordum sünnet telaşını atlattık derken kızımın kolu yandı bir haftadır onla uğraşıyoruz haliyle diyet miyet hakgetire hele bir düzelsin bebeğim de ondan sonra tekrar başlarım .bu ara kilo aldım buraya dönmem şart
Diyetisyene giden arkadaşlardan ricam ramazanda nasıl bir diyet uygulanıyor biraz örnek menü yazabilirler mi
Biomel anasınıfı ile bi ilgin varmı?profilindeki resim sebebiyle sorum:)
Kızlar menümü yazmayayım saat 2 den beri canım birşey istemiyor şimdi mr çektim çeken arkım olduğu için fotolarını da aldım uzman fiz tedavici akrabama yolladım acil ameliyat ol dedi :.( sanırım önümüzdeki iki hafta içinde olurum şimdiden hakkınıZı helal edinzaten hep buralarda olurum diyete devam yani
Ayyy noldu bize bole herbirimizde bir hastalik bi kaza. Rabbim beterinden saklasin.İyi akşamlar arkadaşlar
Bayadır uğrayamıyordum sünnet telaşını atlattık derken kızımın kolu yandı bir haftadır onla uğraşıyoruz haliyle diyet miyet hakgetire hele bir düzelsin bebeğim de ondan sonra tekrar başlarım .bu ara kilo aldım buraya dönmem şart
Diyetisyene giden arkadaşlardan ricam ramazanda nasıl bir diyet uygulanıyor biraz örnek menü yazabilirler mi
Kızlar menümü yazmayayım saat 2 den beri canım birşey istemiyor şimdi mr çektim çeken arkım olduğu için fotolarını da aldım uzman fiz tedavici akrabama yolladım acil ameliyat ol dedi :.( sanırım önümüzdeki iki hafta içinde olurum şimdiden hakkınıZı helal edinzaten hep buralarda olurum diyete devam yani
Canım benim oğluş kreşe gşdiyor ben biyoloji öğretmeniyim şuan çalışmıyorum
Bişey mi soracaktın
Günaydın kızlar kilo bildirimi bugun sanırım ilk haftam olduğu ıcın bilemedim.
Geçen cuma kilom 72,3
şimdi 71,1
fark 1,2
hedefim 58 ( bayagı yol var)
dün yediklerim
sabah
klasik kahvaltı ( kepek ek. Zeytın peynir)
ara yok
öğlen
haşlama et yoğurt bi dilim kavun
ara yok
akşam
çorba karpuz
kiraz
gun boyu 4 lt su
Sahur
1 kase corba veya 1 bardak sut
1 yumurta
3 parmak peynir
5 zeytin
Domates/ salatalık
1 meyve
2 dilim esmer ekmek
İftar
1 hurma/ zeytin, 1 kase corba, salata
3-10 dk ara
3-4 köfte kadar et, balık, tavuk
4 kasik sebze yemeği
1 kase yogurt/ cacik
Salaya, 1 dilim esmer ekmek
1,5 saat sonra 2 meyve
1,5-2,5 litre su
Suyu nasil içicez diye sordum, normalde yemekle önermeyiz ama Ramazan'da su kaybı cok olduğu icin her şekilde içebilirsiniz dedi
Bir de sahurda o kadar şeyi yiyebilecek olan var mıdır acep
menü de güzel verilen kilodahedefine bırakmazsan ulaşacağına eminim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?