70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah allahhhh başka yere yazıyorum başka yorumun altına geliyor biri beni aydınlatsın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende telden giriyorum aynen karışıyor ama artık çözer oldum olayı

Telefonundan olabilir canım. Ama dogru yere yapmışsın ve bir karışıklık görünmüyor. 69lara diyen bendim evet. 10 kilo vermissin. Hedefini küçültme, bence 69lari da görürsün

Çook geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin böyle acılar canım önce evlat diyet olur sonra dert etme

Anladım otimoti:)bende yapabileceğimi biliyorum ancak bi yandanda inanamıyorum.en büyük zaafımda mesela bugün diyetim çok iyiydi ancak akşam akşam çayın yanında atıştırdım işte böyle oluncada inancım azalıyor

Biomel anasınıfı ile bi ilgin varmı?profilindeki resim sebebiyle sorum:)

Kızlar menümü yazmayayım saat 2 den beri canım birşey istemiyor şimdi mr çektim çeken arkım olduğu için fotolarını da aldım uzman fiz tedavici akrabama yolladım acil ameliyat ol dedi :.( sanırım önümüzdeki iki hafta içinde olurum şimdiden hakkınıZı helal edin zaten hep buralarda olurum diyete devam yani

Biomel anasınıfı ile bi ilgin varmı?profilindeki resim sebebiyle sorum:)

Canım benim oğluş kreşe gşdiyor ben biyoloji öğretmeniyim şuan çalışmıyorum
Bişey mi soracaktın

Canım geçmiş olsun ama acele etmesen bi yöntem diycem annemin 7 fıtığı bel kayması ve düzleşnesi vardı akapunturla düzeldi hem kilo verdi hrmde bel ağrıları bitti
Ondan önce okadar çok ambulans la annemi hastanelere taşıdıkki iki büklüm yerlerde hareketsşz az bulmadım annemi şimdi çok iyi yaklaşık 13 yıldır
Sende araştırsan denesen nede olsa ameliyat bu insan tedirgin oluyor 😒

Ayyy noldu bize bole herbirimizde bir hastalik bi kaza. Rabbim beterinden saklasin.
Cok cok gecmis olsun.
Erkekin icinde tebrik ederim cnim.
Murvetinide gor insallah

Canimmm Varsa helali hos olsun. Oyle deme ya. Sakin ol. allahdan hakkinda hayirlisini diliyorum ya şafi ismiyle şifani versin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkımız mı var canım helal olsun pozitif düşün lütfen

Canım benim oğluş kreşe gşdiyor ben biyoloji öğretmeniyim şuan çalışmıyorum
Bişey mi soracaktın

:) ben sınıföğretmeniydim yanalandan anasınıfı öğtr.oldum da.resmi görünce çağrışım yaptı:)

Aslında sizlerin hikayenizi merak ediyorum hem tanımış olurum.biomel,otimi,yağmurluist,herseyimi,kova01:) nezaman başladınız kaç kilo verdiniz?gerçi tablonuz vardır ama ben nerden göreceğimi bilmiyorum:)

Günaydın kızlar kilo bildirimi bugun sanırım ilk haftam olduğu ıcın bilemedim.
Geçen cuma kilom 72,3
şimdi 71,1
fark 1,2
hedefim 58 ( bayagı yol var)
dün yediklerim
sabah
klasik kahvaltı ( kepek ek. Zeytın peynir)
ara yok
öğlen
haşlama et yoğurt bi dilim kavun
ara yok
akşam
çorba karpuz
kiraz
gun boyu 4 lt su

Menü de güzel verilen kiloda hedefine bırakmazsan ulaşacağına eminim hayırlı olsun

Bu diyet cok iyi gorunuyor ben bagirsak tembelligine ne yapiyorsunuz ogrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…