Yoğurt kürü her ana öğünden yarım saat öncesi 2-3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın koyup yemek bu kadar kolay ve gerçekten uygulanınca işe yarayan bişi
Merhabalar bende katılmak istiyorum ama çok sayfa olduğu için okuyamadım :) katılmak için gruba yapmak gereken bir şey var mı liste sırası falan gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugünden itibaren normalime dönüyorum gezmeler falan bitti
bugünkü menüm biraz dengesiz oldu yoldaydım daçok yedim gibi hissediyorum bi bakın çok mu ?
sabah
1 tane simit 2 bardak çay
öğlen
1 tabak mercimek çorbası 1 tane madlen çikolata ince bi dilim dondurma( regl oldugum için canım çok tatlı istedi)
akşam
2 yumurtadan omlet yaptım domates salatalık
ara
1 greyfurt
1 hurma
2 mısır patlağı
yine bir sürü bitki çayı su ve çay içtim :/
Ya hayırdıırrrrr? Bi sıkıntı mı var ne oldu hayırdır inşallah???
Kızımın koluna çay döküldü canım. Baya büyük bir alan yandı ama çok şükür derin değilmiş şimdi iz kalmaması için uğraşıyoruz güneş görmemesi gerekiyormuş
Yoğurt kürü nasılmış?
Kızımın koluna çay döküldü canım. Baya büyük bir alan yandı ama çok şükür derin değilmiş şimdi iz kalmaması için uğraşıyoruz güneş görmemesi gerekiyormuş
Akşam ile süper final yapmışsın zaten yoldaymışsın bu nedenle koşuşturmada yakmışsındır öğleni sabahı çok iyi
Yoğurt kürü her ana öğünden yarım saat öncesi 2-3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın koyup yemek bu kadar kolay ve gerçekten uygulanınca işe yarayan bişi
Canım 3 öğünden yarım saat önce 2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın karıştırıp yiyip üzerine 2 bardak su içiyorsun ben başladım bugün
Bu omega3 e neden başladın? Eksiklikten mı? Yoksa kilo vermeye de faydası var mı?
Çok geçmiş olsun canım. Benim bacağım yanmıştı nescafe dökülmştü. Sonra denize gittim güneş de gördü cildim. Koruyucu sürdüm ama ilk başta sağlam ciltten koyu renk görünüyordu ama sonra izi bile kalmadı. Hiç canını sıkmaKızımın koluna çay döküldü canım. Baya büyük bir alan yandı ama çok şükür derin değilmiş şimdi iz kalmaması için uğraşıyoruz güneş görmemesi gerekiyormuş
önceden deli gibi yiyen ben şimdi azcık kaçırsam dünyaları yedim sanıyorum :) psikolojim bozuldu canım ya :) bide 62 kiloya düşsem bile görüntüm hiç değişmicek hiç zayıf bi kız olamıcam gibi geliyo 50 kiloda olsam böyle kalcam sankiaynı his sende de oluyo mu
Evet ya aynı hisleri paylaşıyorum seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?