70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar bende katılmak istiyorum ama çok sayfa olduğu için okuyamadım :) katılmak için gruba yapmak gereken bir şey var mı liste sırası falan gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yoğurt kürü her ana öğünden yarım saat öncesi 2-3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın koyup yemek bu kadar kolay ve gerçekten uygulanınca işe yarayan bişi

İlk kez duyuyorum ki bütün diyet sayfalarını kolaçan eden biri olarak:)teşekkürler

Hoşbulduk inşallah hepimiz kilo berip sağlıklı ve fit bir vücuda sahip oluruz :) Ben belli bir diyet menüsüne uymuyorum sadece kalori hasaplayarak az yemeye çalışıyorum olur mu :) :) ozaman ilk bildirimimi yapayım 76 kiloyum amaç 63e inmek, yarından itibarende yazayım menümü :) hepimize kolay gelsiiiiiinnnn

kızlar bugünden itibaren normalime dönüyorum gezmeler falan bitti

bugünkü menüm biraz dengesiz oldu yoldaydım da çok yedim gibi hissediyorum bi bakın çok mu ?

sabah
1 tane simit 2 bardak çay
öğlen
1 tabak mercimek çorbası 1 tane madlen çikolata ince bi dilim dondurma( regl oldugum için canım çok tatlı istedi )
akşam
2 yumurtadan omlet yaptım domates salatalık
ara
1 greyfurt
1 hurma
2 mısır patlağı

yine bir sürü bitki çayı su ve çay içtim :/

Akşam ile süper final yapmışsın zaten yoldaymışsın bu nedenle koşuşturmada yakmışsındır öğleni sabahı çok iyi

Yoğurt kürü nasılmış?

Canım 3 öğünden yarım saat önce 2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın karıştırıp yiyip üzerine 2 bardak su içiyorsun ben başladım bugün

Kızımın koluna çay döküldü canım. Baya büyük bir alan yandı ama çok şükür derin değilmiş şimdi iz kalmaması için uğraşıyoruz güneş görmemesi gerekiyormuş

Yanık bu çok zor benim oğlumuda 7 aylıktı 2 elini sobaya yapıştırdı o ağlar ben ağlarım resmen çıldıracaktım yavrum feryat ettikçe
İnş izi de kalmaz kızının geçer canım

Çok kötüyüm düşüp bayılcam sanki midem bulanıyo başım ağrıyo sıcak bide öfff

Akşam ile süper final yapmışsın zaten yoldaymışsın bu nedenle koşuşturmada yakmışsındır öğleni sabahı çok iyi

önceden deli gibi yiyen ben şimdi azcık kaçırsam dünyaları yedim sanıyorum :) psikolojim bozuldu canım ya :) bide 62 kiloya düşsem bile görüntüm hiç değişmicek hiç zayıf bi kız olamıcam gibi geliyo 50 kiloda olsam böyle kalcam sanki aynı his sende de oluyo mu

Yoğurt kürü her ana öğünden yarım saat öncesi 2-3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın koyup yemek bu kadar kolay ve gerçekten uygulanınca işe yarayan bişi

Peki ne yapıyı bu?yediklerini atıyomu hemen vücut?

Bu omega3 e neden başladın? Eksiklikten mı? Yoksa kilo vermeye de faydası var mı?

Hem kilo vermeye faydalı hem de vücut için mutlaka gerekli ve bizim besinlerle çoğu zaman yeterince alamadığımız esansiyel yağ asidi.bağışıklık sistemini güçlendirip birçok hastalığa karşı koruma sağlıyor.

Kızımın koluna çay döküldü canım. Baya büyük bir alan yandı ama çok şükür derin değilmiş şimdi iz kalmaması için uğraşıyoruz güneş görmemesi gerekiyormuş
Çok geçmiş olsun canım. Benim bacağım yanmıştı nescafe dökülmştü. Sonra denize gittim güneş de gördü cildim. Koruyucu sürdüm ama ilk başta sağlam ciltten koyu renk görünüyordu ama sonra izi bile kalmadı. Hiç canını sıkma

Evet ya aynı hisleri paylaşıyorum seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…