70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım benim aldığım pdr eğitimi işe yaramıyor anlaşamıyoruz beyimizle
Desene aynınız al ver diyet hayat böyle akıyor işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ben bu ara çok bocalıyorum yiyorum pişman oluyorum yemiyorum mutsuz oluyorum.bi türlü düzene oturtamadım.vücutta şaşırdı.bilmiyorum çok karamsarım

Bende ne istediğim belli değil böyle de beğenip kendimi ye gitsin dünyaya kaç kere geleceksin diyorum sonra zayıf birini görünce ıyy zayıflamalıyım diyip daha çok yiyorum psikolojik olarak rahat olmamak aslında sorun beyin hazır değil her fırsatta kaçamak yapıyoruz ama yok zayıf daha sağlıklı daha genç daha hoş olucaz verelim gitsin şu fazlalıklar senle aynıyız istersen birbirimize destek olalım

Bu gün bi kitap geçti elime şu açlık oruç ile ilgili olan.diyo ki aç kalmaktan korkmayın.sanırım bizim sorunumuz bu aç kalmaktan korkuyoruz.aslında 40 gün yemesek hücrelerimiz açlık hissetmezmiş.vücut dayanıklı yani ama ben ödüm kopuyo aç kalcam diye.o kitabıda karıştırınca kafam temelli karıştı.bu gün mesela akşam 3 nugget lorlu marul yağsız tuzsuz yedim ama beynim hiç yeme madem diyor.oysaki akşam yemeğim iyi ama ben yine mutsuzum

Özlettin kendini. Unutma bizi. Yarın tartı günü bırak o dondurmayı🍦

Ben de özledim gerçekten :) canım bu hafta senin kadar kilo veremesem de tartı sonucum iyi,neyseki pek etkilenmemiş dondurmadan..
Tebrik ederim bu arada' geçen haftaki Adana sefasının telafisi olmuş bu bir buçuk kilo,)

An geliyor heycanlanıyorum diyet yapmak için mutlu oluyorum o gün tam yemiyorum derken hop akşama bi kaçamak

Evet aç kalabiliriz doğum sonrası bile beden açlığa dayanacak şekilde tasarlanıyor ama bizim gözümüz aç özellikle diyetteyken normalde aklıma gelmeyen şeyi bile canım istiyor😝diyet çok demem ben ama demesemde beynim olayın farkında
Bu arada ben yoğurt kürsüne başladım etkili oldu tok tutuyo tek sorunum reglim yakın çikolata krizim durmadı

Hem hayırlı olsun hem cok gecmis olsun. Senin ciğerin yanmistir asıl. Allah beterinden saklasın.

Diyet listesini çantama atmıştım bulayım da paylaşayım hemen

Teşekkür ederim canım. Beni anlayıp üzüntümü paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim. ben ciğerimin yandığını hiç kimseye anlatamamıştım herkes abarttığımı söylemişti
Çook geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin böyle acılar canım önce evlat diyet olur sonra dert etme

Amin canım yanık çok fena birşeymiş allah kimseye göstermesin

Teşekkür ederim canım nazaramı geldik nedir

Buarada kızlar pazar günü annemlerin yanına gidiyorum Ankara'ya ve ameliyat olmadan önce alternatif tıp yöntemleri deniyorum
Bugün bi kadına gittim masaj yaptı gerçekten daha iyiyim belki yazdıklarımdan farketmişsinizdir yarın da gidiyorum kadına asla gitmem dediğim kim varsa kapısındayım Yeterki ameliyat olmayayım derdindeyim :/

Canım çok geçmiş olsun önce sağlık... Sonra devam edersin diyetine sağlıklı olduktan sonra diyet yapmak da daha kolay olur

Ya hayırdıırrrrr? Bi sıkıntı mı var ne oldu hayırdır inşallah???

Canım çok geçmiş olsun önce sağlık... Sonra devam edersin diyetine sağlıklı olduktan sonra diyet yapmak da daha kolay olur

Kalp kalbe karşıymış bende senin yazılarına bakıyordum ne olmuş acaba diye.. Canım diyete başlama sebebim zaten fıtığım inşallah 10 kg verip hatta drumun dediği 15 kg verip yüzmeyle bu fıtıktan kurtulmam ama zor gibi bakalım şimdilik tüm alternatif yöntemleri deneyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…