Biomel tabiki bilgim dahilinde çocuğunla ilgili yorum yapmaya çalışırım.benim hikayem herzaman kilo alıp veririm.1. Doğumdan 10 ikinci doğumdan 10 kilo üzerimde kaldızaten hep kiloluydum.vel hasıl 15 tatil dönüşü 89.9dum Şubat'ta diyet yaptım ve 79.9 ı gördüm .ama sürekli rejim yapıp duruyorum.ömür böyle geçecek sanırım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet bugün başlangıç sayılacak yaklaşık 29 günlük bir yarışma olucak
Evet ben bu ara çok bocalıyorum yiyorum pişman oluyorum yemiyorum mutsuz oluyorum.bi türlü düzene oturtamadım.vücutta şaşırdı.bilmiyorum çok karamsarım
Ok o zaman hemen oraya
Hersheymi 75.6 yazalım
Özlettin kendini. Unutma bizi. Yarın tartı günü bırak o dondurmayı🍦
Ok o zaman hemen oraya
Hersheymi 75.6 yazalım
darısı başıma 75 leri görsem sanki daha kolay olacak
Bu gün bi kitap geçti elime şu açlık oruç ile ilgili olan.diyo ki aç kalmaktan korkmayın.sanırım bizim sorunumuz bu aç kalmaktan korkuyoruz.aslında 40 gün yemesek hücrelerimiz açlık hissetmezmiş.vücut dayanıklı yani ama ben ödüm kopuyo aç kalcam diye.o kitabıda karıştırınca kafam temelli karıştı.bu gün mesela akşam 3 nugget lorlu marul yağsız tuzsuz yedim ama beynim hiç yeme madem diyor.oysaki akşam yemeğim iyi ama ben yine mutsuzum
Hem hayırlı olsun hem cok gecmis olsun. Senin ciğerin yanmistir asıl. Allah beterinden saklasın.
Diyet listesini çantama atmıştım bulayım da paylaşayım hemen
Amin canım yanık çok fena birşeymiş allah kimseye göstermesinÇook geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin böyle acılar canım önce evlat diyet olur sonra dert etme
Teşekkür ederim canım nazaramı geldik nedirAyyy noldu bize bole herbirimizde bir hastalik bi kaza. Rabbim beterinden saklasin.
Cok cok gecmis olsun.
Erkekin icinde tebrik ederim cnim.
Murvetinide gor insallah
Canimmm Varsa helali hos olsun. Oyle deme ya. Sakin ol. allahdan hakkinda hayirlisini diliyorum ya şafi ismiyle şifani versin insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Darısı başıma 75 leri görsem sanki daha kolay olacak
Kızlar menümü yazmayayım saat 2 den beri canım birşey istemiyor şimdi mr çektim çeken arkım olduğu için fotolarını da aldım uzman fiz tedavici akrabama yolladım acil ameliyat ol dedi :.( sanırım önümüzdeki iki hafta içinde olurum şimdiden hakkınıZı helal edinzaten hep buralarda olurum diyete devam yani
Teşekkür ederim canım. Beni anlayıp üzüntümü paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim. ben ciğerimin yandığını hiç kimseye anlatamamıştım herkes abarttığımı söylemişti
Amin canım yanık çok fena birşeymiş allah kimseye göstermesin
Teşekkür ederim canım nazaramı geldik nedir
Canım çok geçmiş olsun önce sağlık... Sonra devam edersin diyetine sağlıklı olduktan sonra diyet yapmak da daha kolay olur
Yoğurt kürü nasılmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?