Buarada kızlar pazar günü annemlerin yanına gidiyorum Ankara'ya ve ameliyat olmadan önce alternatif tıp yöntemleri deniyorum
Bugün bi kadına gittim masaj yaptı gerçekten daha iyiyim belki yazdıklarımdan farketmişsinizdir yarın da gidiyorum kadına asla gitmem dediğim kim varsa kapısındayımYeterki ameliyat olmayayım derdindeyim :/
Yokmu yarışacak heytttt 😋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Denemekte fayda var. Babamda da çıkmıştı belfitigi. 2 tane vardı biri yirtikti. Bir ramazandi iftarını bile yerde karın üstü yatarak yiyordu masaya oturamiyordu. O donem Rusya'dan bir kadin gelmişti. Bioenerji uzmanı. Mr a bakarak hallederim dedi ve . 4-5 seans sonra gecti sıkıntıları. Belki tamamen yokolmamistir ama ameliyattan dondü nihayetinde
Olma mı kuzum. Bence sen bugün çıkacak olan listeyi kaydet, sonradan katılan da olursa ordan bulursun rahatlıkla.
O Rusya'dan kadını getirtsek keşke
Buarada Amerika'da masaj yolu ile çok fıtık düzelten doktor varmış Türkiye de ise bi tek böyle kulaktan kulağa kişiler vasıtası ileymiş
Bugün kadın masaj yaptı dedi düzelme var mı? Başladım ağlamaya çok üzüldü Halime dedi Allah'ın izniyle inşallah iyi olacaksın dedim amin..
Canım keske olsa da şip diye adresini versem. Elbette iyi olacaksın. Biraz zaman alabilir tabi ama bu skkintinin ömrünün kısa bir döneminde kalacağını duşun belki biraz rahatlatır. Ve tabi dua. İlk ilaç duadir detler.
Herkesi tebrik ediyorum :)Eki Görüntüle 1171279
arkadaşlar geç oldu ama listemiz ekte.
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
otimoticiğim haftaya liste senin güzel ellerinden çıkacağa benziyor.
iyi geceler herkese
😱😱😱😱ayyyy en şişkonuz benimmmmmmmmmm
Bir de ellerine sağlık yağmurlucum
Sezaryanlıyım 2 doğum yapan biri 9 ay sonra hamile kalırsa tehlike arz eder mi acaba
Yagmurlu Warimmm dior :)Teşekkürler liste için canım yarışa varsın dimi 😉
Kovacım tebrikler bak sollasın beni gidiyorsun 👏
Insallah sifan olur canim.rabbim mubarek bugunler hurmetine kabul eysin dualariniBuarada kızlar pazar günü annemlerin yanına gidiyorum Ankara'ya ve ameliyat olmadan önce alternatif tıp yöntemleri deniyorum
Bugün bi kadına gittim masaj yaptı gerçekten daha iyiyim belki yazdıklarımdan farketmişsinizdir yarın da gidiyorum kadına asla gitmem dediğim kim varsa kapısındayımYeterki ameliyat olmayayım derdindeyim :/
Hosgeldin. :)Merhabalar bende katılmak istiyorum ama çok sayfa olduğu için okuyamadım :) katılmak için gruba yapmak gereken bir şey var mı liste sırası falan gibi
kızlar bugünden itibaren normalime dönüyorum gezmeler falan bitti
bugünkü menüm biraz dengesiz oldu yoldaydım daçok yedim gibi hissediyorum bi bakın çok mu ?
sabah
1 tane simit 2 bardak çay
öğlen
1 tabak mercimek çorbası 1 tane madlen çikolata ince bi dilim dondurma( regl oldugum için canım çok tatlı istedi)
akşam
2 yumurtadan omlet yaptım domates salatalık
ara
1 greyfurt
1 hurma
2 mısır patlağı
yine bir sürü bitki çayı su ve çay içtim :/
Biomel yoksa 3. Cu mu geliyor :)
Bence soruu kovaya sormalisin :)
Yagmurlu Warimmm dior :)
Insallah bu lusteyi sin yapisimolur ama beni regl siskinligi yakti neyse isde iyle
Insallah sifan olur canim.rabbim mubarek bugunler hurmetine kabul eysin dualarini
Hosgeldin. :)
Yediklerine dikkat etmen gunluk menu paylasman ve cuma gunu bildirim yapman gerek cnm
Sibelcim menun guzel ama bildirim gunuydu ve bildirim yapmadigin icin listeye ekleyemedim seni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Regl oldum canım ay çok hastalandım bulantı uyku halsizlik dedim hamilemiyim sezaryanlıyım tehlikeli olur
Ben senin tabloyu kopyaladım yarışanların kilosunu ona bakıp hesaplıyvam şimdilik 3 kişiyiz sadece
Sezaryanlıyım 2 doğum yapan biri 9 ay sonra hamile kalırsa tehlike arz eder mi acaba
Teşekkürler liste için canım yarışa varsın dimi 😉
Kovacım tebrikler bak sollasın beni gidiyorsun 👏
Biomel yoksa 3. Cu mu geliyor :)
Bence soruu kovaya sormalisin :)
Yagmurlu Warimmm dior :)
Insallah bu lusteyi sin yapisimolur ama beni regl siskinligi yakti neyse isde iyle
Insallah sifan olur canim.rabbim mubarek bugunler hurmetine kabul eysin dualarini
Hosgeldin. :)
Yediklerine dikkat etmen gunluk menu paylasman ve cuma gunu bildirim yapman gerek cnm
Sibelcim menun guzel ama bildirim gunuydu ve bildirim yapmadigin icin listeye ekleyemedim seni
Kızlar selaaam
Yazamıyorum uzun zamandır kayınvalidemler geldi bizde kaldılar misafirler ağırdı yani onlarla ilgilenmekten bide kayınvalide yemekleri yemekten fırsat bulup gelemedimama valla abartmadım hiç kilo almadım ama veremedimde tabi spor yok 1 haftadır su içmeyede dikkat edemedim birazda yiyince bööle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?