70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende o günleri görebilecekmiyim acaba..Senin adına çok sevindim güzelim..

Çok sevindim canım. Belinin ağrısı geçti mi sen nasılsın?

Facede Bahattin in cok güzel bir sözünü buldum :)
" evlenmeden once 50 kiloydu şimdi olmuş 150 kilo hala evlilik askı öldürüyor diyor. E sen aski yemişsin evlilik ölmüş zaten.."
😄😄😄😄süper. Akşam akşam güldürdn beni

Tebrikler canım

Geçen hafta benimde kilo duraksamıştı. Bu hafta birden gitti. Sabret canım gidecek bu kilolar

En kısa sürede bekliyoruz seni aramıza .

Ayyy çok sevindim geçen hafta sbt kalmıştın bu hafta acısını çıkarmışsın :) hedefe az kaldı maşallah

Sağol canım. Geçen hafta adet olmuştum muhtemelen ondan durakladı. Bu hafta hepsi birden gitti çok şükür. Ancak bu hafta çok dikkat ettim kaçamak hiç yapmadım. Akşam 7den sonra hiçbirşey yemedim( meyve dahil, meyveyi öğleden sonra yedim). Ve omega3 takviyesine başladım. Bunlar da etkili olmuş olabilir.

En kısa sürede bekliyoruz seni aramıza .

Aslında yine burdayımda çok sık değil. Cumaları kesin burdayım ama :) bu arada seni tebrik ederim canım . Çok güzel kilo vermişsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar liste gec saate kalabilir. Disariya cikabilirim.cikmazsam yemekden sonra mutlaka hazirliycam bilgilendirmek istedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu omega3 e neden başladın? Eksiklikten mı? Yoksa kilo vermeye de faydası var mı?

Aksilik aksilik üzerine yazamadım bi türlü
Başlangıç tarihime bakamadım nisandı ama
Baş.kilo 74.9
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 69.5
Giden 300
Top giden 5.400
Hedef 58

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yağmurlu canım benimkini de burdan alırmısın msj gönderemedim olmuyor

Yapmurlucum burdan alırsan sevinirim msj hata veriyor

Bugün itibari ile benimle birlikte yarışanlar bu gece bana her türlü bilgilerini göndersinler deftere not alıcam Bayram tatili başlamadan yarışma sonucunu açıklıycam kazanana hediye yok sevdiği birinden öpücük alsın napayım 😁😉

Şuan ki kilomuzu mu?

Biomel tabiki bilgim dahilinde çocuğunla ilgili yorum yapmaya çalışırım.benim hikayem herzaman kilo alıp veririm.1. Doğumdan 10 ikinci doğumdan 10 kilo üzerimde kaldızaten hep kiloluydum.vel hasıl 15 tatil dönüşü 89.9dum Şubat'ta diyet yaptım ve 79.9 ı gördüm .ama sürekli rejim yapıp duruyorum.ömür böyle geçecek sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…