Buarada bugün bi hocamız seminerlere katılamamıştı Nisan'dan beri okulda olmadığım için bugün yeni gördü ilk başta arkam dönüktü yanımdaki hocaya bu kim diye işaret yapmış dedi hersheymi hoca ya diye adam şok oldu ne kadar kilo vermişsiniz dedi
Tabi ben musmutluuuu :)
sinavinda basarilar canim bildirim yapmak icin bile olsa mutlaka gir. Gorusuruz
Kızlar sevinecek bildirim değişikliği yapıyorum
Buarada Msj atamıyorum buradan alabilir mi yapacak arkadaş ya da biri Msj atabilir mi???
Başlangıç 02.05.2014 81-82 kg
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 75.6
Giden -900:)
Hedef 65
😄😄😄😄süper. Akşam akşam güldürdn beniFacede Bahattin in cok güzel bir sözünü buldum :)
" evlenmeden once 50 kiloydu şimdi olmuş 150 kilo hala evlilik askı öldürüyor diyor. E sen aski yemişsin evlilik ölmüş zaten.."
Tebrikler canımhadi bi bildirimde ben yapim kizlar
baslangic tarihi : 01/11/2013
baslangic kilom : 78.8 kg
gecen hafta : 66.8 kg
bu hafta 66.4 kg
giden : -400 gr
toplamda giden : 12.4 kg
hedef : 60
simdiden herkese hayirli ramazanlar kizlar
su ramazani kilo almadan bitiririm ins
Bu hafta ne gelen var ne giden. Geçen hafta sonunda ki kaçamaklar yüzünden sanırım. Çünkü hafta içi çok ii geçti ama geçtiğimiz hafta sonu akçay deniz güneş tatlılar dondurmalar çerezler , daha da anlatmıyım en iyisi
Kilo bildirimim
Başlangıç tarihi 19.05.2014
Başlangıç Kilo 75
Geçen hafta 73,4
Bu hafta 73,4
Gelen/Giden 0
Toplam giden 1,6
Hedef 63
En kısa sürede bekliyoruz seni aramıza .
Başlangıç Tarihi: 03.02.2014
Başlangıç: 78
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta: 64,8
Giden: 0
Toplam giden: 13,2
Hedef : 55
Herkese Merhaba
Ne zamandır, fazla paylaşımda bulunamıyorum, sohbetlerinize katılamıyorum. 3 hafta daha pek aktif olamayacağım. Çünkü önemli bir sınavım var. Burayı bırakmakta istemiyorum. Kısa sürede olsa bıraksam tamamen koparım diye korkuyorum. Yani aslında buradayım ama fazla aktif olamayacağım. Bildirim günlerinde falan burdayım tabiii.. Ama 3 hafta sonra çok daha aktif ve kararlı olarak burada olucam. Görüşürüz
Teşekkür ederim. Geçen hafta duraksayınca sabrettim devam ettim. Bu hafta mükafatını aldım çok şükür.Sagol caniiim
:) Allah yokluklarını göstermesin
Şov yapmışsın yine bravo!
Ayyy çok sevindim geçen hafta sbt kalmıştın bu hafta acısını çıkarmışsın :) hedefe az kaldı maşallah
En kısa sürede bekliyoruz seni aramıza .
Sağol canım. Geçen hafta adet olmuştum muhtemelen ondan durakladı. Bu hafta hepsi birden gitti çok şükür. Ancak bu hafta çok dikkat ettim kaçamak hiç yapmadım. Akşam 7den sonra hiçbirşey yemedim( meyve dahil, meyveyi öğleden sonra yedim). Ve omega3 takviyesine başladım. Bunlar da etkili olmuş olabilir.
Yapmurlucum burdan alırsan sevinirim msj hata veriyorAksilik aksilik üzerine yazamadım bi türlü
Başlangıç tarihime bakamadım nisandı ama
Baş.kilo 74.9
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 69.5
Giden 300
Top giden 5.400
Hedef 58
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün itibari ile benimle birlikte yarışanlar bu gece bana her türlü bilgilerini göndersinler deftere not alıcam Bayram tatili başlamadan yarışma sonucunu açıklıycam kazanana hediye yok sevdiği birinden öpücük alsın napayım 😁😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şuan ki kilomuzu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?