70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menum regl olduğum için oruç Tutamıyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık minik bi parça peynir 3 zeytin 2 dilim kepek ekmek
Aksam
Salata 2 parça haşlanmış tavuk yarım kase Şehriye çorbası yarım greyfurt
Ara
2 tane mısır patlagi

Ya ben hergün çok yedim gibi hissediyorum neden acaba :/ bide spor da yapmadım hiç kilo vermem durur mu ya ?

Son düzenleme:

Çok az yemişsin canım ben yazsam roman olur 😫

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sahurda eşime eşlik ettim zeytin yumurta az ekmek
Saat 11 gibi kahvaltı yumurta zeytin domates
2 kayısı yarım muz yarım dilim çikolatalı ekmek metro çikolata karışık form çayı bunlar aralar da
Oğlumun yumurtası zeytın ekmek ikindi yedim
1 kase çorba az tavuk akşam iftarda
3 litre su ve 2 öğün yoğurt kürü
Yazmak istemezdim ama yazıp görünce yuh dememek mümkün diil 😫

Ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum ama sahırda löp löp yedim çünkü annem rejim yapmama karşı onlarda kaldığım için mecbuuuuren yedim
Sahur:
-yarım omlet
-1dilim börek
-50gr yoğurt
-2zeytin

Kahvaltı:
-40gr nesfit
-125ml yarım yağlı süt

Öğlen:
-3yemek kaşığı yoğurt
-4-5 yk kuskuslu mercimekli salata
-1 muz

İftar:
-yarım kase mercimek çorbası
-2kaşık pilav
-1 küçük karnıyarık
-1 küçük dilim güllaç

Yaaa çok mu abartmışım sizce o sahuru yemedeydim iyiydi

Sibel1290 ve biomel bence gayet iyi, egzersizde yaptıysanız biraz süper olmuş :)

Ahhahaa yok yok alla şükür çok iyidir bide zorla ağzıma yemek tıkmasaydı iyiydi aç aç rejim mi olurmuş dedi tıktı ağzıma bende zaten dünden razı biri ağzıma tıksada yesem diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sibel1290 ve biomel bence gayet iyi, egzersizde yaptıysanız biraz süper olmuş :)

Canım sende emziriyorsun gayet güzel fazladan kalori yakıyorsun zaten sütüm gitmesin önemli olan o ben acele ettim zayıflayım dşye bebişim hissetti bıraktı 6 aylıkjen😭
Hiç oturmadan koşususturmaca evde merdiven in çık çocuklarla koşuşturma sporum bu canım

Sibel ezgislya yarışa katılcakmısınız
Ezgi sen süt verimini etkilememeyi başarırsan katılabilirsin yoksa cıssss 😉

Yok ya bunlarla doyuyorsun ya süper yoğurt kürüm bile tok tutmuyor inadına acıkıyorum 😩

Canim ben 5 li çay yapıp içiyorum onu dene cidden tok tutuyo baya yoğurt kuru tok mu tutuyo bende yapayım

Yarış nasıl oluyor, 1 haftanın sonunda en çok kilo veren mi ? Biri bana anlatıversin ben biraz fransızım :)

Kızlar siz şimdi ramazanda ne yiyip ne içiyosunuz yaaa? Su da içemicez napcas :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarış nasıl oluyor, 1 haftanın sonunda en çok kilo veren mi ? Biri bana anlatıversin ben biraz fransızım :)

Dünkü kiloyu baz alıp bayramdan bi kaç gün önceki kilomuz arasındaki farka bakıp en çok veren 1. Olucak

Olur bende varım :) :) ben nasıl olsa emzirdiğim için sizden daha çok kalori yakıyorum tabi sizden üç kat fazla yemeseydim bu bir avantaj olabilirdi :)

Canim ben 5 li çay yapıp içiyorum onu dene cidden tok tutuyo baya yoğurt kuru tok mu tutuyo bende yapayım

Hazır mı senmi karıştırıyorsun
2 kaşık yoğurt 1cay ksşığı zencefil zerdeçal ve tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce arkasından bol su göbek yağını eritiyor ve tok tutuyormuş 3 öğün canım

Yandım ya nerde azimli kızlar var onlar yarışta of pof nasıl birinci olucam ben ya 😒😉😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…