70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar

Günlerdir menü paylasmamamun bir sebebi var elbet. Yine paylasamiycam :/ bugün diyetisyen randevum var. Kadin bilse yediğim tatlıların hesabını kapıdan içeri sokmaz beni herhalde.

Cumaya ne kaldı kızlar tutalım boğazları. Bir de şimdiden bayramdan korkar oldum.

gunaydın kızlar. bugun regli oldum. 71 kilo ile baslamıştım oruca. regli olmama ragmen sabah 73 çıktım. 2 kilo fark. olsun çok uzulmedım. bunun 0,5 regliden dolayı sıskınlıktır. 1,5 almısım demektir.ortalama reglim 5 gun sürüyor. bu 5 gunde çok sıkı diyet yapmayı düşünüyorum. belki 1,5 kiloyu verebilirim.
kahvaltı
kepekli tost
şekersiz çay
1 lt su.

Haydi bakalım bir gayret et de bayrama kadar ver aldığın kiloyu.

aynen canım mecburen çeyrek poğaça yedim dışarda azcık midemi bastırsın diye

kızlar hemen menümü yazıyorum bu arada bu hafta diyeti 3 gün falan bozmak zorunda kaldıgım için yarın en fazla 500 gram vermiş olurum heralde

sabah
1 haşlanmış yumurta 1.5 dilim kepek ekmeği domates salatalık azcık peynir 4 zeytin

öğlen
bişey yemeyi düşünmüyorum 1 bardak süt içerim belki

akşam
mercimek çorbası salata

ara
kabak çekirdeği 1 avuç 1 şeftali

3 litre su bitki çayları bide 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum

ama sanki çok yiyorum gibi geliyo haftaya cumartesiye 67 yi görürüm diyodum 68 i bile zor görcem heralde

öğlen ne yedim
tarhana çorbası
bir parça ızgara tavuk g.
4-5 kaşık yoğurt
salata

Canım nette gezinirken hurma diyeti diye bi diyet buldum tam uyulursa haftada 5 kg veren bile varmış sağlıklı değil ama duraklamada yada cana tak edildiğinde yapılabilir bi araştır istersen hurma diyeti yaz çıkıo

merhaba kizlar nasilsiniz?
bu aralar cok mesgulum hic giremiyorum
zaten diyet falan kalmadi
bu haftada sonuncu oluurm herhalde
bu hafta listeyi ben hazirliyorum kizlar bildirimlerinizi ozel mesaj olarak gonderiverin bi zahmet ins yarin aksam hazirlarim listeyi
olurda yarin giremezsem diye bugunden yazayim dedim

Hurma diyetine baktım süpermiş cidden kocacıma çaktırmadan 5 gün yapsam 2 kiloya bile razıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar bayadir yazamadım. Şimdi kuaföre geldim. Kendimi çok ii hissediyorum. Yemek konusunda midem baya küçüldü. Is güç yogunlugundan da menüler çok aksiyor. Yarın gorcez bakalım ii mi olmuş kötü mü. Sabah ekmek arası domates peynir koydum iş yerinde yedim.saat 12 buçuk ta kuaför randevum vardı yemek yemeden gittim. Saat 4 te çıkınca 1 tost yedim .canimda yemek istemiyor. Marketten çiğ köfte ve Magnum aldım. Akşam yemeği niyetine onları yesem olurmu. Görünce canım çekti. Sulu yemek hiç yenmiyor bu havada. Kaç adet çiğ köfte yiyip sizce.magnumunda yarısını yer bırakırım olurmu sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzelmiş canin isteniyorsa ne güzel ama keşke sulu bi yemek yesek bence boyle hem az hem atistirmalik olunca sagliksiz olmaz mi
Magnumunda 6 ki paketlerinden alip bir küçük boy yenilebilir bence birde dondurma yedigim zaman sutlu yemege dikkay ediyoeum cal az olsun diye .cig köfteyklsk 50 cal olsa 4 tanesi çorba kadar yapar

yaa ben bugün fazla kaçırdım kızlar şişkinlik var bende 1 aydır hiç plav yemezdm bugün görmemiş gibi 2 tabak yedm
akşam:
1tabak yoğurt çorbası
2tabak plav(utanarak söylüyorum)
1kase cacık
2lt su içerim sahura kadar

Herkese hayirli iftarlar
Bugün annemdeydim ve büyük bir kararlilik ile börek çörek yemedim.
Sabah gitmeden kadarki diyet filim ekmekten tost + yumurta birde incirli su
Tabi ordada kahvalti vardi domates / biraz peynir ama azcik tuzluydu / cay / 1dilim ekmek ( yemeaem iyiydi ama)

Öğlen
Tavuk sote + 4 yk pilav
Ara
Sekersiz türk kahvesi+ 1 kare ssütlü cikolata:26:
Aksam
Çorba + cacik+ 2 yk hindi sote + 2 yk bulgur pilavi

Gecede iki topp dondurma yiyicem galiba kendimi tutamiyorum

Bebisle yarim saat yürüyüş + yarim saat yüzme şimdide yarim saat egzersiz yapmaya gidiyorum bayanlaar

Çiğ köfte leri afiyetle yedim. Marul ile birlikte 8 adet köfte yanında şekersiz limonata, magnumu yemedim. Oğlumun max ında 2 ısırık aldım yetti. Şimdide şekersiz nescafe içiyorum.

Maşallah ın var canım, nasıl yedin okadar pilavı..

Iftar
1 tabak yeşil fasulye
1 tane mücver
1 tane kızarmış biber
3 parça karpuz
2 hurma
Avuç içi kadar yufka ekmek

Suya yer kalmadı midemde birazdan form çayı içip suya başlıcam

Menü çok iyi canım
Incirli su nedir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…