70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fotograflar paylaşılmış süpersiniz kızlar. Acaba ben de paylaşsam mı ? Biraz vereyim de bi bu halimi bi zayıflamış halimi yaparım. Böyle tombik tombik paylaşmayayım. Bende de maşallah kollar, göğüsler ve de midede toplanmış kilo. sanki göbeğimin üstünden bişeyle sıkılmışta havayla sıkıştırılmış gibiyim. mideme ve kollarıma canım sıkılıyo. öff pöff...

Bende cozuttum iştah patlaması yaşıyorum resmen 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Demeyin boyle şeyler yasa zaten emzirdigim için durmadan acikiyom arada yiyeceğim iki gidim şeyi deli bekliyom
Siz bana uyun ben size değil llütfen......,
Bende bir regl görmeye başlasam mi başlamadan mi bilmiyom valla başlasam kilolar daha cabuk gider diğer taraftan da unuttum valla agrisi dizisibubsicakta bebislende cçekilmez ki

İmrendim sana. Ben hic çıkamıyorum yürüyüşe cocuklar nedeniyle. Fırsatı olan atsın kendini dışarı. Yürüyüş sadece bacak kalca degil karnı da calistiyor

Bende aynı ama bi Plan'ım var 10 gün yapıcam sabah 7 den 8 e küçük oğluşla yürüycem bebek arabasına atıcam onu pazar meydanı var etrafını tempolu dönücem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar felaket bir durgunluk var yaz ve Ramazan diye değil mi?
Benim ulaşmam gereken kilom 65den sonra 58 oldu arkadaşlar 2. Çocuk için inmem gerekirmiş😔 bu nedenle sanırım 1-2 sene buradayım canlar bakalım şimdi gözümün önüne getirdim de belki admin falan olurum çünkü haftada 200 300 gram verebiliyorum😭😭 kimler gelip kimleri zayıflatıp göndereceğim acaba?? 😢 yaşlanma belirtileri bunlar kolay değil 30a 1 kala☺️☺️☺️

Yap yap. Zaten anca sabah Yurunur bu sıcakta.

:))) Allah iyiliğini versin.

İmrendim sana. Ben hic çıkamıyorum yürüyüşe cocuklar nedeniyle. Fırsatı olan atsın kendini dışarı. Yürüyüş sadece bacak kalca degil karnı da calistiyor

Gezdim geldim.Benimkiler babannelerinin yanına gittiler. Şöyle 10 gün filan eşimle yalnızım. Fırsat bu fırsat diyorum yoksa ben de gidemiyorum kafama göre. Bütün kış neredeyse evdeydim...

30 a 1 kala yaşlanma belirtisi mi ? Ben ne yapim kuzum atayım kendimi biyerlerden yolu yarılamışken. :))) Canımcım bu zamanlar en güzel zamanların.

Son düzenleme:
Valla yaz mevzusundan herkes dertli galiba genxkken ne güzeldi yasa ikigun yeme fit olurdum simdi halime bak.bende 30 um nu arada.

İste benim mideye gidenler
Sabah : tavada yumurta yagi az
Domates+ roka salata
2dilim light ekmek
Peynir
Ara humana cay
Öğlen 2kase mercimek corbasi
1kase cacik
1 dilim ekmek

Ara 5 grissini

Aksam 1 kase mercimek corbadi
hindi sote
4 yk kasigi bulgur pilavi ( sut olsun inşallah)
1dilim ekmek

Performans kaydim:
30 dk bebisle yürüme
3 km bantta yürüme15 dk mekik vb.....
arti. ++++++ oğlusun bugün beni yordu ve yeni uyudu

Himmmm bide iki top dondurma yicem simdi valla yaaaaa Yoruldum bugün odulum olsun ama kilo olmasin

Evt benim bugün yediklerim :

Sabah :
1 Haşlanmış yumurta
Domates
Maydanoz
1 Bardak açık çay

Öğle :
1 tabak zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt

Ara :
1 küçük şeftali
Sade kahve

Akşam :
Az domates çorbası
Az kıymalı patlıcan
Salata

Gece :
çok ince kesilmiş kesme dondurma
2 küçük parça karpuz

Spor :
45 dakika yürüyüş

Ay yazdıkça çok yemişim gibi oldum ama karnımda aç gibi hala. Bol bol su bu arada.

kızlar bayadır giremedim erkek arkadasımın yanındaydım 3 gün diyeti bozdurdular bana saolsunlar annesi babanesi börekler suffleler falan filan :/ ama bugün geldim eve tartıldım fazlam yok eksiğim var çok mutlu oldum :)

menümü yazayım hemen
sabah
1 kahve
1 domates 1salatalık 3 zeytin
1 yumurta 1 dilim ekmek küçük bi parça peynir

öğlen
çeyrek poğaça

akşam
1 tane bütün balık yağsız fırında yaptım 3 mantarla
1 kase salata

ara
bi avuç kabak çekirdeği azcık sarı tuzsuz leblebi

3 litre su bitki çayları

1 saat yürüyüş

Araya grisini yerine fındık fıstık gibi şeyler mi koysan acaba ? (Ben böyle diyorum ama kendim de yapamıyorum.)Canım menün çok iyi. Spor da yapılmış bol miktarda. Harika devam...

Ay canım bir balık istedi anlatamam. Yarın balık mı yapsam acaba ?

Ay canım bir balık istedi anlatamam. Yarın balık mı yapsam acaba ?

Yap vallahi canım benimde canım istiyodu da tek başıma yemek istemiyodum bugün annem geldi ankaradan hemen yaptım :) yağlı kagit üstüne koydum yanına 3 mantar 1 soğanı dilimledim çok güzel oldu :)

Kızlar menüler çok iyi😉 bi tek sibelin çeyrek poğaçası gözüme çarptı baktım hem minik hemde öğlen menüsü için bi tek o sanırım dışarıdaydı😊

Gunpir ye yav sen dondurmanı bi sürü günü görünsede kalori olarak hiç bi şey yok😉

Blueisland kutlarım 2. Kovacım

Özledim kova01iiiiii😇 gerçi hatun tatilde keyfedio inşallah çok eğlenir 😊

Menümü de yazayım

Iftar
1 tabak kabak yemeği(evde bi tek ben yiyom 1 haftada anca bitiririm&#128518
4 tane kadınbudu köfte
1 kase cacık
4 dilim karpuz
1 çokomilk 96kal (şükür dağıttım bitirdim çikolatayı)
2 bardak ayran şimdi sahur niyetine
2 Lt su
1 çay kaşığı çörek otu

Aa unutmadan 3 tane yer fıstığı😎

Araya grisini yerine fındık fıstık gibi şeyler mi koysan acaba ? (Ben böyle diyorum ama kendim de yapamıyorum.)Canım menün çok iyi. Spor da yapılmış bol miktarda. Harika devam...

Gunaydin grissini yerine bazen findik leblebi yiyiyorum ama avuç avuçyiyesim ggeliyo onlari

Kozlar bugün annemin yazliga gidiyoruz oglusla.offf simdi neler yapmistir dedim yapma diye dinlemez.kahvaltimi yaptim bali saldirmayayim gidince herşeye.umarim aksam utanç verici bir liste ile donmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…