Bende cozuttum iştah patlaması yaşıyorum resmen 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Böyle dertlenmekle olmuyo. En iyisi yürüyüşe çıkayım. Ben 45 dakika yürümeye...
İmrendim sana. Ben hic çıkamıyorum yürüyüşe cocuklar nedeniyle. Fırsatı olan atsın kendini dışarı. Yürüyüş sadece bacak kalca degil karnı da calistiyor
Bende aynı ama bi Plan'ım var 10 gün yapıcam sabah 7 den 8 e küçük oğluşla yürüycem bebek arabasına atıcam onu pazar meydanı var etrafını tempolu dönücem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kızlar felaket bir durgunluk var yaz ve Ramazan diye değil mi?
Benim ulaşmam gereken kilom 65den sonra 58 oldu arkadaşlar 2. Çocuk için inmem gerekirmiş😔 bu nedenle sanırım 1-2 sene buradayım canlar bakalım şimdi gözümün önüne getirdim de belki admin falan olurum çünkü haftada 200 300 gram verebiliyorum😭😭 kimler gelip kimleri zayıflatıp göndereceğim acaba?? 😢 yaşlanma belirtileri bunlar kolay değil 30a 1 kala☺️☺️☺️
İmrendim sana. Ben hic çıkamıyorum yürüyüşe cocuklar nedeniyle. Fırsatı olan atsın kendini dışarı. Yürüyüş sadece bacak kalca degil karnı da calistiyor
Ya kızlar felaket bir durgunluk var yaz ve Ramazan diye değil mi?
Benim ulaşmam gereken kilom 65den sonra 58 oldu arkadaşlar 2. Çocuk için inmem gerekirmiş�� bu nedenle sanırım 1-2 sene buradayım canlar bakalım şimdi gözümün önüne getirdim de belki admin falan olurum çünkü haftada 200 300 gram verebiliyorum���� kimler gelip kimleri zayıflatıp göndereceğim acaba?? �� yaşlanma belirtileri bunlar kolay değil 30a 1 kala☺️☺️☺️
Valla yaz mevzusundan herkes dertli galiba genxkken ne güzeldi yasa ikigun yeme fit olurdum simdi halime bak.bende 30 um nu arada.
İste benim mideye gidenler
Sabah : tavada yumurta yagi az
Domates+ roka salata
2dilim light ekmek
Peynir
Ara humana cay
Öğlen 2kase mercimek corbasi
1kase cacik
1 dilim ekmek
Ara 5 grissini
Aksam 1 kase mercimek corbadi
hindi sote
4 yk kasigi bulgur pilavi ( sut olsun inşallah)
1dilim ekmek
Performans kaydim:
30 dk bebisle yürüme
3 km bantta yürüme15 dk mekik vb.....
arti. ++++++ oğlusun bugün beni yordu ve yeni uyudu
kızlar bayadır giremedim erkek arkadasımın yanındaydım 3 gün diyeti bozdurdular bana saolsunlar annesi babanesi börekler suffleler falan filan :/ ama bugün geldim eve tartıldım fazlam yok eksiğim var çok mutlu oldum :)
menümü yazayım hemen
sabah
1 kahve
1 domates 1salatalık 3 zeytin
1 yumurta 1 dilim ekmek küçük bi parça peynir
öğlen
çeyrek poğaça
akşam
1 tane bütün balık yağsız fırında yaptım 3 mantarla
1 kase salata
ara
bi avuç kabak çekirdeği azcık sarı tuzsuz leblebi
3 litre su bitki çayları
1 saat yürüyüş
Ay canım bir balık istedi anlatamam. Yarın balık mı yapsam acaba ?
Araya grisini yerine fındık fıstık gibi şeyler mi koysan acaba ? (Ben böyle diyorum ama kendim de yapamıyorum.)Canım menün çok iyi. Spor da yapılmış bol miktarda. Harika devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?