Herkese hayirli iftarlar
Bugün annemdeydim ve büyük bir kararlilik ile börek çörek yemedim.
Sabah gitmeden kadarki diyet filim ekmekten tost + yumurta birde incirli su
Tabi ordada kahvalti vardi domates / biraz peynir ama azcik tuzluydu / cay / 1dilim ekmek ( yemeaem iyiydi ama)
Öğlen
Tavuk sote + 4 yk pilav
Ara
Sekersiz türk kahvesi+ 1 kare ssütlü cikolata:26:
Aksam
Çorba + cacik+ 2 yk hindi sote + 2 yk bulgur pilavi
Gecede iki topp dondurma yiyicem galiba kendimi tutamiyorum
Bebisle yarim saat yürüyüş + yarim saat yüzme şimdide yarim saat egzersiz yapmaya gidiyorum bayanlaar
yaa ben bugün fazla kaçırdım kızlar şişkinlik var bende 1 aydır hiç plav yemezdm bugün görmemiş gibi 2 tabak yedm
akşam:
1tabak yoğurt çorbası
2tabak plav(utanarak söylüyorum)
1kase cacık
2lt su içerim sahura kadar
Iftar
1 tabak yeşil fasulye
1 tane mücver
1 tane kızarmış biber
3 parça karpuz
2 hurma
Avuç içi kadar yufka ekmek
Suya yer kalmadı midemde birazdan form çayı içip suya başlıcam
Menü çok iyi canım
Incirli su nedir??
Iftar
1 tabak yeşil fasulye
1 tane mücver
1 tane kızarmış biber
3 parça karpuz
2 hurma
Pilav harici güzel canım👏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla sukadarcik menulerle iyi kilola vermeniz lazim insallahbyarin tartida hepimizin yüzü guler
Ben çok umutlu değilim açıkcası😔😔
Neredeyse 1 haftadır wc yok neler denedim çörek otu sıcak süt kayısı suyu form çayı😔😭😭😭😭
Incirli su işe yarar mı ki😆 süt olmazsa da incir barsakları çalıştırır bari😎
Ah cnm WC olayi çok zor allah dusmanimin basina vermesin
Eğer yapabilirken 1 yemek kasigi zeytin yagi sabahları içince ise yariyor ben icebilmek için içine limon sikardim 1 yudumda içip üzerine birşeyler yerdim
Birde simdi mevsimi kiraz yedikten sonra su içince ise yariyordu mesela gece yerdim sabaha wcye cikardim
Ayrıca mutlaka hergun ayni saatte swcye gidip makat kaslarini AC kapa hareketi yap mutlaka 10 dk tuvaletini yapmasında bekle esin sonuç aliyorsun
İyi geceler kızlar. Şarj aletim bozuldu. Anca aksam şarj edebildim. İftarda komsudaydik zaten kızartma filan yedim valla.
Şimdi de cocukları uyutup ev maratonuna başlıcam. Cayim da demleniyor inceden. Kocacim sehir dışındaydi o gelecek gece.
Bugünkü diyetisyen randevumu yarına erteledik. Kayganacim Üsküdar pazarına da gitmek istiyormuş da o sebepten. Çorap don ne istiyonuz bacılar
İyi geceler kızlar. Şarj aletim bozuldu. Anca aksam şarj edebildim. İftarda komsudaydik zaten kızartma filan yedim valla.
Şimdi de cocukları uyutup ev maratonuna başlıcam. Cayim da demleniyor inceden. Kocacim sehir dışındaydi o gelecek gece.
Bugünkü diyetisyen randevumu yarına erteledik. Kayganacim Üsküdar pazarına da gitmek istiyormuş da o sebepten. Çorap don ne istiyonuz bacılar
Ben bsyramlik istiyorum en çaf canlısından 😁😁😁
Iftar
1 tabak yeşil fasulye
1 tane mücver
1 tane kızarmış biber
3 parça karpuz
2 hurma
Yav biri bayramlık alsın artık biomele 3 defa yazmış 😆😆
Cidden bi kere yazdım 3 kere gelmiş hskketmişim yani😂😂😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?