70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gayet güzel olmuş afiyet olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pilav harici güzel canım👏

Iftar
1 tabak yeşil fasulye
1 tane mücver
1 tane kızarmış biber
3 parça karpuz
2 hurma
Avuç içi kadar yufka ekmek

Suya yer kalmadı midemde birazdan form çayı içip suya başlıcam

Valla sukadarcik menulerle iyi kilola vermeniz lazim insallahbyarin tartida hepimizin yüzü guler

Valla sukadarcik menulerle iyi kilola vermeniz lazim insallahbyarin tartida hepimizin yüzü guler

Ben çok umutlu değilim açıkcası😔😔
Neredeyse 1 haftadır wc yok neler denedim çörek otu sıcak süt kayısı suyu form çayı😔😭😭😭😭

Incirli su işe yarar mı ki😆 süt olmazsa da incir barsakları çalıştırır bari😎

Ah cnm WC olayi çok zor allah dusmanimin basina vermesin
Eğer yapabilirken 1 yemek kasigi zeytin yagi sabahları içince ise yariyor ben icebilmek için içine limon sikardim 1 yudumda içip üzerine birşeyler yerdim
Birde simdi mevsimi kiraz yedikten sonra su içince ise yariyordu mesela gece yerdim sabaha wcye cikardim
Ayrıca mutlaka hergun ayni saatte swcye gidip makat kaslarini AC kapa hareketi yap mutlaka 10 dk tuvaletini yapmasında bekle esin sonuç aliyorsun

Bende hep sorun vardı bir kere aç karnına yarım çay bardağı zeytinyağı içtimdi işe yaramamıştı😔 sinameki içmiştim 1 su bardağı..
Kirazı da denedim olmadı
Makat kaslarını deneyeyim ya bak bu hoş ama 10 dk oturamam belimden dolayı
Çoook ama çok teşekkürler canım😇

İyi geceler kızlar. Şarj aletim bozuldu. Anca aksam şarj edebildim. İftarda komsudaydik zaten kızartma filan yedim valla.

Şimdi de cocukları uyutup ev maratonuna başlıcam. Cayim da demleniyor inceden. Kocacim sehir dışındaydi o gelecek gece.

Bugünkü diyetisyen randevumu yarına erteledik. Kayganacim Üsküdar pazarına da gitmek istiyormuş da o sebepten. Çorap don ne istiyonuz bacılar

yarın tartılcaz ya çok heyecanlıyımmm inşallah 68 li bişeyler görürüm geçen hafta 69.3 düm bide bugün tuvalete gitmedim hiç kabız oldum sanrıım inş çok çıkmaz ya kızlaaar bide bişey dicem ben 15 eylül gibi 59 u görürmüyüm sizde 2 ay var daha 2 ayda 10 kilo oluyo ayda 5 normal diyo diyetisyenler ama duraklar mı bilemedim kilo vermem

Ben bsyramlik istiyorum en çaf canlısından 😁😁😁

Iftar
1 tabak yeşil fasulye
1 tane mücver
1 tane kızarmış biber
3 parça karpuz
2 hurma
Avuç içi kadar yufka ekmek

Suya yer kalmadı midemde birazdan form çayı içip suya başlıcam

Ben bi çay buldum wc için bugün eşentşyon eczacı ark ıma vermişler deniycem iyiyse tavsiye ederim canım ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…