Paylaşımın icin teşekkürler canım. En sisko halimle kardesim çekmişti beni habersiz. Görünce onun ben olduguna inanmamıştım bir türlü. Bildigin kat kat ananene karnı. O foto duruyosa bir paylaşım yapabilirim ben de biraz daha zayıflayınca
inşallah canım beraber aticiz gobecikleri
Offf ya 3parca karpuz yedim Esim şeftali soymus onuda yedim iyimi
Boyum 1.67 kg 72 tabi simdilik
Doğum öncesi 63 tüm simdi baslamisken 60 iyidir diyorum inşallah
Bu arada bende bi foto ekliyim yarin ilk halum olarak sonrada zayif halumizi ekleriz
Kizlar birde tabi bende gobekte var karin hareketlerini arttirdigimda çokyoruluyorum o yyüzden kisa tutuyorum şimdilik haftasonu yürüyüşyapmadan pilates yyapim dedim 45 dk Yoruldum bebekte olunca çok yorgun düşmek istemiyorum .aslında doğum öncesi sadece pilates aerobik yapardim ne günlerdi beyaaaaaaa
Ya ben niye. Görmedim 😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Al bakalım senin için bi değişik modunu koyayım
Eki Görüntüle 1190356
Bu fotomla tanınabilirim 😎😎 amaaan millet derdimi bilio artık zaten😔
Birde sahur niyetine kızlar 3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zencefil ve tarçın koydum zerdeçalım yok😔
Al bakalım senin için bi değişik modunu koyayım
Eki Görüntüle 1190356
Bu fotomla tanınabilirim 😎😎 amaaan millet derdimi bilio artık zaten😔
Birde sahur niyetine kızlar 3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zencefil ve tarçın koydum zerdeçalım yok😔
Ben seni tanıyorum 😝😝😝kaç kilosun burda bilmiyorum sma kesinlikle gayet güzel fiziğin var canım biz çok mu abartıyoruz kendimizi acaba demeye başladım 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya arkadaslar bide hadi kilo verdim diyelim bedene göre kocaman kalacak süt dolu gögüsleri napıcaz süt vermeyi bırakınca küçülürler mi acabatabi allah kısmet etsinde olabildiğince uzun emzireyim
ya arkadaslar bide hadi kilo verdim diyelim bedene göre kocaman kalacak süt dolu gögüsleri napıcaz süt vermeyi bırakınca küçülürler mi acabatabi allah kısmet etsinde olabildiğince uzun emzireyim
Vay fotolar paylaşılmış. Hersheymicim bacaklar güzel üst kısım da gider merak etme sahanesin
Gunpir senin de kirmizi elbiseli haline bayıldım. Görülüyor ki güzel bir kemik yapın var. Su anda göğüsler ve karın var. Göğüsler birkaç ay sonra biraz daha soner, emzirmeyi bırakınca da küçülür dert etme. Diyetinle de geri kalanları halledersin rahatlıkla
Küçülüyor canım biraz pörsüyor o kadar 😝
Buarada şuanda çok iyi durumdasın ama tabiki hamilelik öncen bayaa iyiymiş öncesinde kaç kgydin şimdi kaç kgsin? Boyun? Ben sanırım en son senin zayıf halini üniversite 4 de yaşadım 😀😀😀
Okadarda olsun napalim.göğüs dekoltesine son yani
Önceden 63 tüm simdi 72 yim ama 60 olayim istiyorum .sonradan mutlaka alinir o uç kol. Boyda 1.67.
Bu arada sen göbek ve göğüs için özel bir calisma yapiyormusun mekik falan.
Guzel ve motive edici yorumlariniz icinde tsk.
Vay fotolar paylaşılmış. Hersheymicim bacaklar güzel üst kısım da gider merak etme sahanesin
Gunpir senin de kirmizi elbiseli haline bayıldım. Görülüyor ki güzel bir kemik yapın var. Su anda göğüsler ve karın var. Göğüsler birkaç ay sonra biraz daha soner, emzirmeyi bırakınca da küçülür dert etme. Diyetinle de geri kalanları halledersin rahatlıkla
Çok iyiymiş ya hiç merak etme sen eski kilona çabuk ulaşırsın maşallah belli vücudundan 😉
Göğüs için iki gündür kollarımı yana açıp açıp kapatıyorum karın için içime çekip iyice 30 sn bekliyorum günde 5-10 defa 😇 bel fıtığı ameliyatı oldum canım 2 hafta oldu öncesinde de zaten mekik çekemiyordum artık çekmek hayal.. Yarım mekik dahi olsa şuan çekemiyorum amaaaa Eylül'de yüzmeye başlıcam inşallah amin😇😇
TSK ederim cnm kemik yapim guzeldur gerçekten 63 kg olduğuma kimse inanmiyodu bakalim sizlerle beraber o eski halime donucem inşallah
Valla aksam buraya yazmaktan utanicam diye ipin ucunu kaciramiyorum dun ikram edilen tatlilari geri çevirdim hep
Offf pardon daha öncede söylemiştim bu bebek iklimi aliyo benim .kollar ve göğüs için AC kapa hareketlerini pilates lastiği ile yapabilirsin boylece daha fazla calistirmis olursun netten resimli anlatim bakavilirin daha hizli sonuç alirsin
Bı de ben utansam! Bu aralar cok cozuttum. Toparlanmam lazım ama nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?