70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence paylaşım iyi oluyo böle insan fazlasını azını yorumlarla anlıyo o bölgeye yoğunlaşıyor canım
Benimde var öyle fotolar merak etme 😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım şanslısın sen ben de 62 ile hamile kalıp 82 ile eve geldim 9 ayda 68 i yeni gördüm yaaa hiç dert etme gider kilolar 😉

benim bugün kü menüm

sahur:
çay(şekeri azalttm)
gözleme yarım

iiftar:
tavada kızarmış balık
1kase muhallebi

en az 2lt su içiyorum
bu aralar sporu boşladım ya

Ya ben niye. Görmedim 😭

Al bakalım senin için bi değişik modunu koyayım

Bu fotomla tanınabilirim 😎😎 amaaan millet derdimi bilio artık zaten😔

Birde sahur niyetine kızlar 3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zencefil ve tarçın koydum zerdeçalım yok😔

Ben seni tanıyorum 😝😝😝kaç kilosun burda bilmiyorum sma kesinlikle gayet güzel fiziğin var canım biz çok mu abartıyoruz kendimizi acaba demeye başladım 😁

Limon pulbiber de koyuyorum ben bazen canım düzenli yapamasam da
Facedeki grupta biri paylaştı elma sirkelş su ile çok zayıflamış

Elbise çok iyi kamufle ediyor canım kalça ve bacak üstüme göre ince o yüzden yoksa.. Burada 75im ama 30kiloluk göbeğim belli olmayı😉

hımmm buda benım hallerim
dogumdan once ben

dogumdan sonra ben yinede idare eder :18:
resimde pek belli olmuyor ya yanda simitlerim var benim bide göbek akşam daha fena oluyo

ya arkadaslar bide hadi kilo verdim diyelim bedene göre kocaman kalacak süt dolu gögüsleri napıcaz süt vermeyi bırakınca küçülürler mi acaba tabi allah kısmet etsinde olabildiğince uzun emzireyim

ya arkadaslar bide hadi kilo verdim diyelim bedene göre kocaman kalacak süt dolu gögüsleri napıcaz süt vermeyi bırakınca küçülürler mi acaba tabi allah kısmet etsinde olabildiğince uzun emzireyim

Küçülüyor canım biraz pörsüyor o kadar 😝

Buarada şuanda çok iyi durumdasın ama tabiki hamilelik öncen bayaa iyiymiş öncesinde kaç kgydin şimdi kaç kgsin? Boyun? Ben sanırım en son senin zayıf halini üniversite 4 de yaşadım 😀😀😀

Canım gayet iyisin şuan sadece doğum göbişi kalmış oda gider fiziğin şahane göğüslerde küçülüyor benim ikinciden sonra sarktı biraz 😔

Vay fotolar paylaşılmış. Hersheymicim bacaklar güzel üst kısım da gider merak etme sahanesin

Gunpir senin de kirmizi elbiseli haline bayıldım. Görülüyor ki güzel bir kemik yapın var. Su anda göğüsler ve karın var. Göğüsler birkaç ay sonra biraz daha soner, emzirmeyi bırakınca da küçülür dert etme. Diyetinle de geri kalanları halledersin rahatlıkla

İnşallah oticim zaten en büyük derdim göbeğim daha doğrusu komple simit bölgesi😔

Gunpire çok özendim ya nasıl güzel yeni doğum yaptığı halde ayrıca kırmızı elbisede hatun model gibi di mi 😎

Okadarda olsun napalim.göğüs dekoltesine son yani

Önceden 63 tüm simdi 72 yim ama 60 olayim istiyorum .sonradan mutlaka alinir o uç kol. Boyda 1.67.
Bu arada sen göbek ve göğüs için özel bir calisma yapiyormusun mekik falan.

Guzel ve motive edici yorumlariniz icinde tsk.

Çok iyiymiş ya hiç merak etme sen eski kilona çabuk ulaşırsın maşallah belli vücudundan 😉

Göğüs için iki gündür kollarımı yana açıp açıp kapatıyorum karın için içime çekip iyice 30 sn bekliyorum günde 5-10 defa 😇 bel fıtığı ameliyatı oldum canım 2 hafta oldu öncesinde de zaten mekik çekemiyordum artık çekmek hayal.. Yarım mekik dahi olsa şuan çekemiyorum amaaaa Eylül'de yüzmeye başlıcam inşallah amin😇😇

TSK ederim cnm kemik yapim guzeldur gerçekten 63 kg olduğuma kimse inanmiyodu bakalim sizlerle beraber o eski halime donucem inşallah

Valla aksam buraya yazmaktan utanicam diye ipin ucunu kaciramiyorum dun ikram edilen tatlilari geri çevirdim hep

Offf pardon daha öncede söylemiştim bu bebek iklimi aliyo benim .kollar ve göğüs için AC kapa hareketlerini pilates lastiği ile yapabilirsin boylece daha fazla calistirmis olursun netten resimli anlatim bakavilirin daha hizli sonuç alirsin

Bı de ben utansam! Bu aralar cok cozuttum. Toparlanmam lazım ama nasil

Annemin sanırım vardı lastiği dur onunla deneyim😉

Buarada sanırım regl olmak üzereyim 😌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…