70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bunlara ek 100 kalorilik form bisküvi yedim kaçamak yani :)

merhaba bende 79.9 kiloyum bu gruba girebiliyor muyum acaba , aynı zamanda canım takımım 3.takımdayım

kızlar ya 68kiloydum ama aranıza 70kg olarak döndüm ne çabuk alınıyo bu kilolar çok zor gidiyo ama hemen geri alınıyoor OHALAR BAŞIMAAAAA
yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza

kızlar ya 68kiloydum ama aranıza 70kg olarak döndüm ne çabuk alınıyo bu kilolar çok zor gidiyo ama hemen geri alınıyoor OHALAR BAŞIMAAAAA
yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza
bayram kiloları değil mi hoşbulduk merhaba

Herkese merhaba .. Bende bir zamanlar 'zayıf uzun' tabirini duyardım 57 kilo olduğumda.Şimdi ise 72 kilo oldum nasıl oldum bilmiyorum eşim şişko diyor bana bi çok kez kalkıştım diyete ancak son aldığım diyet kararında ısrarcıyım.3 gündür iyi gidiyorum hadi hayırlısı

bende istiyorum 72 kiloyum çok kararlıyım :)ama nasıl katılcaz ki yardımcı olurmusunuz

merhabalar. 72,5 kilo ile aranıza katılıyorum. kalori hesabı diyetine başladım. bugün 4. günüm. birden kesemiyorum günlük 1100 - 1200 kalori civarında yiyorum. Şuan 71,5 kilo çıkıyorum. bu diyet ile gerçekten kilo verebilecek miyim? sizce bu kalori miktarı sağlıklı mıdır ya da kilo verdirir mi? hadi bakalım hepimize kolay gelsin.

ben 1000 1100 kalori civarı yiyerek ve spor yaparak 3 ayda 15 kilo verdim gayet sağlıklı son 1 ayda da 1 kilo verdim toplamda 16 kilo verdim ama artık gram gram gidiyo malesef aynen devam et bence kalori hesabına

Bildirim yapayım. Bir haftadır yazamadım. Motivasyonum düştü yazamadığım için tabi.Değişen bişey yok ama yazıcam gene de.

Başlangıç tarihi: 2 temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta : 68.7
Bu hafta : 68.7
Bu hafta gelen giden yok
Toplam giden :7.3
Hedef :63
Şimdi geriye dönüp yazılanları okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…