70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tablo olunca daha bir motive oluyor insan ne aldik ne verdik görünüyor ayni tablodan ilerlemek daha kolay ben yaparim tablolari bebisi uyutunca

Xnm tabloda sende varsin sadece x li bilgileri cuma bildirim yaparken ekle mesajina soldurayim :)

Ben evet eksik yazmışım pardon boyum 155 hedefim 65 şu an bu sabah tartıldım 75.8 devam ediyorum bakalım bakalım inş. güzel olur hepimiz için

akşam 1 çorba 1/2 sebze yiyerek diyete devam etti 1 saat de yürüyüşüm var hiç fena gitmiyo ama sabah meyve suyu (200) kaşarlı tost (250) işte bu kötü oldu öğlen meyve ve sütle geçircem oranlayacam inş.

Ya insan kus kadar bisey giyiyor hop 450 calori cepte can dikici

Bu arada bebisten girip menü yazmak kismet olmuyor
Ama pek de iyi aayilmam bebis uyuyunca gofret yiyiyorum gecenin 10 bunda ört 1500 le ve 1 km yürüyüşle + bebisle 1 km ile günü kapatiyorum maalesef

merhaba arkadaslar ben 13.takimda idim orada 89kilodan 76kadar dustum su anda74 kiloyum burada sizinle devam etmek istiyorum gruba katilmak istiyorum

Aaaa kizlar kimse bildirim yapmamis herkes kg mi aldi yoksa alsakda versekte biz bir takimiz :)
Bende gelen giden yok ayniyim bu hafta

siteye yeni üye oldum. gruba nasıl katılabilirim. bende zayıflamak istiyorum acilen. 1.65 boyundayım 73 kiloyom. hedefim 65kg. bana yardımcı olursanız sevinirim

Slm kızlar, 13.takımdayım hala. Bir taraftan da bu gruba katılabiliyor muyuz? Bu takımın da kaptanı var mı?

Selam fit hatunlar uzuunn bi aradan sonra tekrar merhaba bakalım tanıyan çıkcak mı beni

arkadaslar ..romalilar..
bakiyorum bakiyorum , bulamiyorum =))

yani herkez olmak istedigi kiloyu gunluk rutinini yazmis

söyle ise yarayan aramizda denenip kanitlanmis saglikli ve baymadan ne yavas ne hizli kilo verdiren bir diet listesine sahip bir arkadas varmi bizi aydinlatsin , costursun ,hevesle hep birlikte yeniden basliyalim ..

bizde yeni yila tas girelim =)))

en iyi diyet denenmis kanitlnmis diettir bence (dukan ,isvec ,sok diyet tarzi diyetler motive kirici zorlayici ve saglikli olmadigi icin 2.plana alalim derim)

tecrubelerinizi merakla bekliyorumm mucuukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…