70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz motivasyona ihtiyacim var yok sIkIlip birakmaktan korkuyorum

DIŞ GÖRÜNÜŞ AYNAYA BAKTIĞINDA MUTLU OLMAK BUNLAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER. BEN BURADAN GİDİYORUM. EŞİM 1.83 BOYUNDA 76 KG. İNANILMAZ FİT YANİ YANINDA KİLOLU DURMAK CANIMI SIKIYOR. BENİ EN MOTİVE EDEN OLAY BU. SENDE BİRŞEY BULMALISIN KENDİNE

anlasildi canim cok sagol

Kizlar slm muzaffer kushan diyeti uyguluyorum tavsiyede ediyorum bugun ikinci gun hic acikmiyosunuz ve zorlanmiyosunuz

Kizlar slm muzaffer kushan diyeti uyguluyorum tavsiyede ediyorum bugun ikinci gun hic acikmiyosunuz ve zorlanmiyosunuz

ben çalıştığım için ne yiyeceğimin söylendiği diyetlere uyamıyorum işyerine ne geleceği belli olmuyor çünkü. acıkmaman çok güzel ben de gündüz deil de akşam acıkıyorum. belki açlıkta deil tv karşısında bişeyler tıkınma alışkanlığı

günaydın arkadaşlar sabah kötü başladı. arkadaşın hanımı börek yapıp yollamış götürdük valla 2 dilim

günaydın arkadaşlar sabah kötü başladı. arkadaşın hanımı börek yapıp yollamış götürdük valla 2 dilim
günaydın canım..öğlen akşam dengelersen bişey olmaz sabah yediğini eritirsin...

günaydın hanımlarrrr...
hayırlı cumalar..
ahhhhh ahhh eskiden cuma bildirim günümüzdü ..topiğimiz dolup taşardı..

1 haftadır dikkat ediyorkan maalesef ben de dün akşam bide akşam yani yediklerimi abarttım..öğlen ve sabah az yemiştim bu sefer akşama çok acıktım yedimde yedim..yani neymiş güne güzel bir kahvaltıyla başlayıp öğlenide ihmal etmemek gerekmiş benim gibi güne gün ışımadan başlayanlara..

CUMA MIYDI TARTI GÜNÜ. BEN GENELDE PAZAR YADA PAZARTESİ TARTIYA ÇIKIYORUM. BİDE BU SIRA HİÇ ÇIKMAK İSTEMİYORUM. ADET DÖNEMİM YAKIN MALUM ÖDEM BOL OLUYOR BU DÖNEMDE.

henüz düzenli bir bildirim yok sanırım... ben de pazartesi bildirim yapacam inşallah

slm. hayırlı cumalar
bende pazartesi yazarım buraya dileğim 70 yazmak 1 haftada 2 kg demek olur buda. diyetle 1 kg veriodum yürüyüşle 2 ye çıkar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…