70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim cok gecmis olsun tabiki herseyin başı sağlık bende zaten 81den 75e sağlıklı beslenerek inmistim 1 ayda ustelik simdi de oyle yapıyorum 6dan sonra bisey yemiyorum sebze agirlikli besleniyorum yesil cay kesinlikle gunde en az 1 fincan içiyorum dedigin gibi oldukca faydali gercekten okuldan dolayi duzensiz ve fastfood yiyerek bu kiloya geldim bunu degistirince otomatikman kilo veriyo zaten insan bende aşama aşama vernekvermek istiyorum ilk hedefim 78 olmakti daha sonra bu 75e dustu simdiki asil hedefim 70 daha sonra 68 65 62 son hedefim de 60 yani daha yolum cok uzun vermem gereken 13 14 kilo var ama moral bozmicam dikkat ederek vericem kilolarimi eski halimi cok özledim bence sende sağlığına dikkat et ben inanıyorum sende vericeksin beraber yapabiliriz

bence ne yap ne et yürüyüşe başla manyak işe yarıyo diyebilirim sana . ve çok kalıcı oluyo .ben ilk zamanlar evimin dönüş yolu aşırı yokuş çok zor diye gitmiyorfdum sonra çözüm buldum eşimle akşamları araabyla gidip 5 km yürüyüp geri dönüyorduk eşim şimdi üüşeniyo sıcakdada zor oluo diye kaldı ikna etcem onu yine başllıycam cdden mükemmel yan, bahane yerine çözümmm yarat kesinlikle yürümelisin tempolu 45 dakika

Gecen sene de baya bi kilo vermistim ve ben yurudum mu 1 bucuk saat yuruyodum yani oyle soyleyebilirim ve gercekten faydasini biliyorum ama koydeyim malesef burda rahatca çıkıp yuruuyemiyorum sorun bu gunde yarim saat egzersiz hareketleri yapıyorum elbet ama yürüyüşün yerini tutmuyo ustelik ben kilo vermeye calismadigim zamanlar bile yururdum sevdigim icin okumaya gittiğimde tekrardan baslicam tabiki ama suan sadece diyet ve evde kendimce yaptigim hareketlerle yetiniyorum

o zaman o atttığım videoyu deneyebilrsin baya etkili cidden cnm :) inş isteidğimiz kilolara ulaşırız bu kilolar başa dert

o zaman o atttığım videoyu deneyebilrsin baya etkili cidden cnm :) inş isteidğimiz kilolara ulaşırız bu kilolar başa dert
Aynen canim videoyu biraz izledim kesinlikle bana gore tam da :) zumbayi cok duydum zaten insallah gidecek kilolarimiz en onemlisi saglik icin irtibatta kalalim lütfen motivasyon onemli gercekten

tmm cnm anlaştık :)
Canim ben sabah kalktim limonlu ilik su ictim 2 bardak 1 bardak bitki cayi maydonoz 8 9 dal 1 domates 2 yesil zeytin 1 salatalik yedim ve bugun disari çıktım sonra 11 gibi yesil cayimi ictim aralarda suyumu ictim bol bol oglen olarak mc donaldstan salata yedim top top tavuk parcalari vardi ve düşük kaloriliydi gayet de doyurucu tavsiye ederim sagliksiz hamburger yemektense daha sonra da 5 bucuk gibi 1 sade kahve ictim daha sonra eve gelince de 1 salatalik 1 elma ve bir avuc kadar beyaz leblebi yedim ve bol su ictim. Bugun aktardan aci cehre aldim cignedim ustune bol su ictim bakalim faydasi olacak mi benim bagirsak sorunum var da tuvalete çıkamıyorum kolay kolay sen neler yaptin?

Geçmiş olsun cnm
kahhvaltıda 1 boyoz 1 bardak limonata öğlen 1 tane dondurma yemek yemedim akşam da kuru fasulye pilav 1 bardak ayran .

akşam misafirliğe gittik kola ikram ettiler 1 bardakda onu içtim böyle :)

Bugünkü menu
kahvaltı 1 tane krep kk kadar peynir
Ara 1 petitio
akşam 4 adet çiğ köfte 1 bardak ayran
Benim bugun cok sacmaydi ya sabah 1 elma 3 4 kuru kayisi 2 3 bardak su 1 yesil cay oglen midem kotu olunca tuzlu salatalik yedim 1 tane kucuk 2 yumurta kizartmasi ikindin 1 elma yesil cay daha sonra aksam 3 4 kasik tavuk corbasi 2 3 kasik salata ve nohut yemeği ama cok az tukettim su ictim bugun boyle bitti cokmus gibi girunsegörünse de bisey yemedim

Bugünkü menu
kahvaltı 1 tane krep kk kadar peynir
Ara 1 petitio
akşam 4 adet çiğ köfte 1 bardak ayran
Benim bugun cok sacmaydi ya sabah 1 elma 3 4 kuru kayisi 2 3 bardak su 1 yesil cay oglen midem kotu olunca tuzlu salatalik yedim 1 tane kucuk 2 yumurta kizartmasi ikindin 1 elma yesil cay daha sonra aksam 3 4 kasik tavuk corbasi 2 3 kasik salata ve nohut yemeği ama cok az tukettim su ictim bugun boyle bitti cokmus gibi girunsegörünse de bisey yemedim

hayırlı geceler kızlar.. uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum.. ben yurt disinda yasiyorum.. turkiyeye okumaya gelmistim bundan yaklasik 5 6 yil once. bu 5 yil icerisinde 20 kilo aldim ağlamak istiyorum.. gittikce dombik oldum. uc yil once hayatimda ilk defa 83 kiloyu gordum akapunktura gittim 73 e inmistim. fakat iki yil sonra kapali ortamda kalinca birazda arkadaslarin gazina gelip yedim surekli (ortamdan dolayi) tekrar 81.3 oldum.. kendimce zayiflamaya calistim ama 79 da kaldim. 78 79 80 gidip geliyorum. artik kendime hakim olamiyorum. sanirim cok yoruldum. motivasyonumu kaybettim.. suan tekrar evimdeyim fakat calistigim icin evime gitmeye vaktim olmuyor. dolayisiyla orda patates kizartlasi tarzi yiyorum hic sevmesemde. veyahut bir gun saglikli besleniyorsam ikinci gun bozulmasi icin bir neden cikiyor karsima. burada diyetisyene gitmek istemiyorum nihayetinde yabanci. spora yazilmak istiyorum fakat gorevli oldugum yerde cok yoruluyorum eve zor dusuyorum ^^ aksam 8 gibi geliyorum o saatten sonra hic bir sey yapasim gelmiyor.. sabahlari erken kalkip spor yapim diyorum uyanamiyorum.. bana yardim edin..

Canim ben de arkadaşla
canım benim de arkadaşlarım hic kilo almayan hatta almaya calisan insanlar bende onlara uyup yedim sorun yasadifim halde bide salak kafa iste bide uni ogrencisiyim kolay degil saglikli beslenmem ama insan emin ol isteyince yapiyp bende senin gibi 81 kilodan suan 73e indim saglikli yedim tuz sker un asla kullanma bence sende porsiyonlari kucult ve isinde daha hareketli olmaya calis calistigin yere yuruyerek gitmeye calis mesela kucuk degisikliklerle bile bence farki gorursun mesela surekli yesil cay ve su tuket yemegi azalt evden kendin gotur yiyecegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…