70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benim gibi sabak öğle akşam yazsan daha net görünür böyle karışık geliyor bana öyle daha iyi görünüyor rica etsme sende öyle yazar mısın göze daha hoş görünüyor hem yazı :) bence ihlal yapmamışsın bir sorun yok menünde .

benim menüm de :

sabah : biraz sosis 1 tane poğaça 1 bardak limonata
öğlen yemedim
ara : 1 dondurma
akşam : fırında soslu kırmızı et 100 gram kadar . bi yemek kaşığı pilav 1 bardak kola ( kola olmamalıydı biliyorum )
benimde menüm böyle akşamda 2 bardak çay içtim :)

yeşil çay bana yasak cnm su zaten sıcakta baya çk içiliyor istemesek dahi :)
işe gtmiyorum ben evdeyim malesef . ama işte yürüşe gidiyorduk ona gitmiyoruz gitcez artık ne zaman başlarsak eşimle günde 5 km yürüyorduk başlıycaz bi başlasak dvm etcez bi ara verdik geri başlayamadık malesef ..
porsiyonlara gelirsekde zaten yemeyince mide küçülüyor yaptığım minik porsiyon dahi çok gelmeye başlıyor bir süre sonra . O knuda sıkıntı yok da bayramd abi saldım öle kaldı aslnda kafamada fena koymuştum . artık tekrar başlamam lazm diyet ve spora süper olacak tam başlayabilsem

Canim dediğim gibi sacma bi gun olduğu için siralamam da sacma olmus :) haklisin

Sabah:
1 yumurtanın beyazi karabiberli
maydonoz
1 tane salatalik
3 4 ceri domates
Bitki cayi

Ara olarak
1 sekersiz turk kahvesi
geceden 1 2 cevizle 3 4 kayisi islamistim ilik suya onu ictim ve yedim

Ogle
biraz bamya yemegi
yagsiz tuzsuz salata

Aralarda bitki cayi kuru kayisi
1 elma
karpuz

Aksam
Bisey yemedim

Simdi de yesil cayimu içiyorum canım
sabah da egzersiz yaptim biraz yatmadan da yapcam

Anladim canim yaparsın bence

Hep beraber zayiflicaz canim bende 73 kiloyum suan beraber zayiflayabilirz yasin kac ben 20 yasindayim
bende 29. çok iyi olur tatlım insan birini arıyor yanına. bende boy yok 1.58. zayıflasam minyon bir hatun olacağım ama işte yol uzun sabır birde yol arkadaşı gerek :)

bende 29. çok iyi olur tatlım insan birini arıyor yanına. bende boy yok 1.58. zayıflasam minyon bir hatun olacağım ama işte yol uzun sabır birde yol arkadaşı gerek :)
Evet canim yol arkadasi olabilirz o zaman :) benim boyum da 170 kilo 73 bi gunde neler yapiyosun ne yiyosun mesela?

Evet canim yol arkadasi olabilirz o zaman :) benim boyum da 170 kilo 73 bi gunde neler yapiyosun ne yiyosun mesela?
ah ya negzel sende boy varmış :) ben sabahları kellogs yiyorum öğlen salata bazen peynirli bazen yumurtalı akşamda haşlanmış tavuk su içmeye çalışıyorum genelde su içebilen biri değilim. iki litreyi tamamlıyorum zorla. sen neler yapıyorsun

bugünkü menüm :

kahvaltı : 1 mnik kahvaltılık pizza . 1 bardak ayran .
öğlen : çok az kırmızı et baya az . bi lokma ekmek 1 bardak ayran
ara : 1 tane dondurma .
akşam : balık ekmek bir bardak kola .
bi de çikolata yedim

menün yine süper canım böyle devam eleştirecek tek birşşey bulamadım valla hehe

menün yine süper canım böyle devam eleştirecek tek birşşey bulamadım valla hehe
Canim seninki de super ama sadece hamurisi yerine kola yerine baska bi tercih ekle bence ben yemin ettim hamurisine el surmucem kola zaten icmem sevmem sansliyim ama iste benim kilo vermem durdu sadece bide evde hareketsizim ama bugun 45 dk leslie yaptim hergun yapicam bence sende yap faydali olur diye düşünüyorum hayatim

Bugunku benim menüm
sabah kalkinca
2 bardak limonlu ilik su

1 tabak karpuz yedim kahvalti istemedi canim
bitki çayım
20 25 dk egzersiz yaptim

Ara
Yeşil cay
3 tane aksamdan isladigim kayisi

Oglen
kabak yemegi
salata

Ara
2 kucuk elma

Aksam
canim bisey istemedi 2 salatalik yedim

45 dk leslie bugunu boyle bitirdim hergun leslie yapmayi düşünüyorum artik canim

Canim bende eskiden 2 bardak suyla deve gibi yasayabilen hatta su icmeyi unutan biriydim ama artik 3bucuk litre tuketiyorum faydali bence. Sabahlari yesillikli bazen yumurtali kahvalti arada bitki cayi muhakkak ve daha sebze ağırlıklı yaşıyorum tuz un seker hic tuketmiyorum aksamlari da olabildigince az yiyorum en son 6da yiyorum baska da yok. Boy var ama masallah kalca basen ne ararsan da var eski kiloma donmek amacim...

ben anlattığın şekilde yesem iki üç aya birşeyim kalmaz. çabuk pes ettiğim için kaldı bu kilolar en fazla bir hafta yapabiliyorum. keşke bu defa sonlandırabilsem çok istiyorum birlikte devam edersek ümitliyim. motivasyon bitince bende bitiyorum.

inşallah tatlım bende boy olsa bu kadar dert edermiydim bilmiyorum ama minyon olduğum için berbat duruyor
Canim bencede bu İşte en önemli sey motivasyon bu olunca diğerleri geliyo. Mesela yicegin hamurisi tatli kola falan neyse artik zarar vercegini seni zayiflatmicagini bildiğin seyleri yerken 2 kere düşün 1 bardak su iç ac 5 dk muzik ve dans et gerçekten kafani baska seylere verince yemek gelmiyo akla. Beraber hergün burada bulusalim ne yaptığımızı yazalım benim de motive olmaya ihtiyacım var beraber yol arkadaşı olalim

elbette tatlım çok isterim.. insan yol arkadaşı arıyor yola çıktığında kendini yalnız hissettiğinden..
şu dans ve müzik işini deneyeceğim :) zaten spor yapamıyorum bu işin belki faydası olur. her gün liste paylaşalım istersen. sabah olmadı akşam mutlaka uğra. sona gelinceye kadar bırakmayalım. başka türlü güç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…