- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
Evet deneyecegim insKefir ayran veya yoğurt yerine geçebilecek alternatif bir içecek . Ayrıca sindirim sistemini düzenliyor .Denemenizde fayda var.
Merhaba tatlımBende 74 kiloyum. 17 yaşındayım ve 168 boyundayım. Hedefim şuanlık 68 kiloyu görmek. sonra 60 lara inmek istiyorum. Kararlıyım artık.
Telefonuma kalori sayacı indirdim birde adım sayar. onlara göre hareket ediyorum. her gün 1,5 saat yürüyorum ,aldığım kalori de 1000-1200 arası. öğlen sade yoğırt,akşama doğruda yoğurdun içine tarçın ,zerdeçal koyup yiyiyorum.Doğadan 5 i bir arada çayını içiyorum. Şu anlık bunlar var. Bakalım gidicek mi bu kilolar
Merhaba tatlım
Yaşın daha çok küçük. Biraz hareket ve yediklerine dikkat edersen fıstık olursun fıstık :))
Canım limonlu nun faydası olurmu bilmem ama. Yürüyüşün kesin olur.ama ben şunu bilir şunu söyleyerim gırtlağını tutmadan zayıflamak mümkün değilMerhaba arkadaşlar bende dün diyete başladım. 75 kiloyum sabah limonlu içiyorum akşamda yoğurt limon pul biber kürü yiyorum bide bir saat yürüyüş yapıyorum sizce faydası olur mu ? Yada bi tavsiyemiz var mı ?
Yok dikkat ediyorum yediklerime :) umarım faydasını görürüm :) bide sabah yürüyüşüne çıksam çok iyi olacak :)Canım limonlu nun faydası olurmu bilmem ama. Yürüyüşün kesin olur.ama ben şunu bilir şunu söyleyerim gırtlağını tutmadan zayıflamak mümkün değil
Merhabaaa bende bugun katildim buraya aslinda uzun zamandir takip ediyodum ama yasimiz da ayni boylarimiz da yakin benim de boyum 172 kilom 73 beraber verebiliriz kilolariben de 77 kiloyummmmmmmmmm((((((((((((( malesef bu kilodayım aslında 80 topığine gircektm 81.200 düm ama 16 gündür diyet yapıyorum ve 77 kilo ya indim hedefff 68 :) boy 175 yaş 20
Merhabaaa bende bugun katildim buraya aslinda uzun zamandir takip ediyodum ama yasimiz da ayni boylarimiz da yakin benim de boyum 172 kilom 73 beraber verebiliriz kilolari
Ben yaz tatili girdiğinden beri 23 hazirandan itibaren kendime soz verdim cunku artik hayatimda ilk kez 81 kiloyu gordum tartida bu genc yasta bide cok koydu hedefim eski halime 62 63 kiloya dönüp daha da altinda vermek 1 ekimde acilcak okul herkes sasirsin gorunce istiyorum. Bayramda bile sadece bikac dilim baklava dışında yemedim zaten o da kilo aldirmadi dikkat ettigim icin bence de beraber motive olarak verebiliriz canim arkadas ariyorum cunku kendime sana 3 gunluk lahana diyetini onerebilirim vucudu sasirtmak icin gayet basarili bence ben 3 gunde 2bucuk kiloya yakin verdim cunku 10 gundur sabit kilomda kalmistim sende yapabilirsin istersen ben bide spor yapamıyorum onun yerine evde yarim saat 1 saat dans ediyorumolur verelim cnm :) bu aralar ben bıraktm ama acil dönmem lazım 2 haftadır diyet spor yoktu bugün tartıldım hala aynı olunca şok oldum 81.200 le başlamıştım ben diyete 12 haziranda 12 hazirandan 12 temmuza kadar aç 75.800 tok 76.600 civarıydım 5 kiloya yakın verdim yürüyüş diyetle beraber sonra bayram girdi falan bayramdan beri dikkat bile etmiyoru ama bugün tartılınca şok oldum 76.300 çıktım çünkü . ama başlamam lazm beraber zayıflayabilirz aynen cnm :)
Ben yaz tatili girdiğinden beri 23 hazirandan itibaren kendime soz verdim cunku artik hayatimda ilk kez 81 kiloyu gordum tartida bu genc yasta bide cok koydu hedefim eski halime 62 63 kiloya dönüp daha da altinda vermek 1 ekimde acilcak okul herkes sasirsin gorunce istiyorum. Bayramda bile sadece bikac dilim baklava dışında yemedim zaten o da kilo aldirmadi dikkat ettigim icin bence de beraber motive olarak verebiliriz canim arkadas ariyorum cunku kendime sana 3 gunluk lahana diyetini onerebilirim vucudu sasirtmak icin gayet basarili bence ben 3 gunde 2bucuk kiloya yakin verdim cunku 10 gundur sabit kilomda kalmistim sende yapabilirsin istersen ben bide spor yapamıyorum onun yerine evde yarim saat 1 saat dans ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?