70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pes
pes etmek mi o da neymiş eğer cumaya kadar hiç kilo veremezsek ceza olarak hafta sonu 3 saatimizi spora ayıralım
kesinlikle bişey yapmamız lazım ceza şart ve aramızda yarışalım ve en az kilo veren ceza alsın yada menüleri takip etsin sporları ne bilim buna benzer şeyler işte topu topu 5 kişiyiz şurda

kilo çizelgesi daha önce bir kaç kere yaptım kaldırdım. her seferinde veri değiştirmek zoruma gidiyodu

sevimcim şu kilo bildirim tablosu varya kopyala yapıştırla alamadım ben nasıl alacaz onu?? linkini attığın sayfa sonunda demişsin ya onu diyorum.

yok canım o kopyalay yapıştırla olmuyo.hazırlanıyodu o ama nerden hazırlandığını bulamadım.aramaya devam ediyprum.sanki mesaj yazma bölümünde tablo ekleme vardı oazamanlar.kaldırıldımı acaba sonradan.anlamadımki bende.ya olmadı bi kağıta elde yaparız foto çeker koyarız mesaja :) amaaaaaan yeterki verelim kiloları

hallderiz excel den olur belki kopya yapıştır. deneyim bakim ben

Akista gorunce bir geleyim dedim.hey gifi gunler iki yil once bu topik nerdeyse rn populer topikti.sayfalar bir saat icinde bile ilerlerdi.simdilik kimsecikler kalmamis.ama bu yopikten guzel dostluklar edindim.herkese iyi zayiflamalar.

kopyalama olmuyo excelden

Akista gorunce bir geleyim dedim.hey gifi gunler iki yil once bu topik nerdeyse rn populer topikti.sayfalar bir saat icinde bile ilerlerdi.simdilik kimsecikler kalmamis.ama bu yopikten guzel dostluklar edindim.herkese iyi zayiflamalar.

sağol canım.. toparlayacaz inş. :) sen biliyomusun tablo nasıl oluşturuluyo?

kopyalama olmuyo excelden

sağol canım.. toparlayacaz inş. :) sen biliyomusun tablo nasıl oluşturuluyo?
Bizim zamaninda biri tablo yapmisti excelde ordan her hafta guncelleniyodu.ama kagida yazik fotografinida cekebilirsiniz sonucta maksat zayiflamak degilmi.orta sayfalara bakin ornek tablo vardir mutlaka

kızlar günaydın ya işlerden dolayı giremiyorum faturalar bilmem neler derken gün bitiyo nişanlım dün aramadı askerde kendisi bende biraz endişeliydim o yüzden giremedim canlarım bu tabloyu ben yaparımda nasıl yüklicemi bilmiyorum excelde hazırlarımm

bu arada dünki menüm

sabah
haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim lıght peynir

öğle
bezelye 1.5 tabak
yoğurtlu makarna 5 y.k.

ara
yoğurtlu makarna (çok acıkmıştım)

akşam
yemek yemedim
sodalı limonlu ayran(BENDE BAŞLADIM )
2 dilim tiramisu (regl yaklaşıyo tatlı krizi geliyo)

ayy işimin başına dönüyorumm öpüldünüz canlar ....

Günaydın kızlar dünkü menüm,
Sabah: Az yağlı kıyma kavurması 2 dilim ekmek 3 zeytin 1 tane domates
Ara: Karamelli dondurma :/
Öğlen: Ezogelin çorbası 1 dilim ekmek ve salata
Aksam: Yok
Doğum günündeydim 1 dilim pasta 1 bardak kola :/
Spor olarakta 45 dk kadar dans
Ceza varmı kızlar :)

canım o sodalı limonlu ayranı 1 ay boyunca hiç bırakmadan kullanman lazım ben takvim tutuyorum bunun için, bu bittikten sonrada yoğurt kürü ne başlıycam arkadaşım 3 kilo verdi 15 günde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…