70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar ben geldim Ama bir hafta şehirdışındaydım, misafirlikte falan ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım. En son 71.5 taydım. Şuan tartılmaya bile korkuyorum. Bu arada dukan yapan bir kuzenimle konuştum, beni baya bir ikna etti. Yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım

evet veriyorsun ama meyve yok sebze yok... miss gibi yaz ayında zor bence... ben sağlıklı bulmuyorum ama kilo verdiriyor.... bırakınca da alıyorsun.... sen gel bize takıl az ye spor yap.... sağlıklı beslen.... falan filan...

ayy ben kitabını aldım okudum ya facede motivasyon grupları var ben onlara üyeyi aslında çok iyi ben malzemeleride aldım atak evresini yaptım gün seyire geçince saldım o ara nişanlımdan haber alamıyodum ama geri devam edicem de meyve yasak ay ben meyvesiz olamam

zelf yarın tarıl ve başla işe alındın :)
Haha :) Ya resmen verdiğim kiloları tekrar aldım bir haftada. Moralim çok bozuldu, yüzüm şişmiş resmen Spor yapıyorum normalde günde 2 saate yakın. Ama şu bir hafta mahvetti beni. Dukan listesine uyuyum ama mesela hiç meyve yok ama arada vitamin takviyesi olarak ekleyebilirim. 6 7 kilo fazlam kaldı. Bi verebilseydim hayırlısıyla ya

burda bulunuş sebebimiz bu şekerim hadi bismillah de bir daha başla sende....

menüm;

sabah :
1 hş yumurta
1 çorba kaşığı lor

ara 1 parça ananas

öğle kıymalı patlıcan yemeği (az yağlı az tuzlu)

ara 3 hurma+ duble kahve

akşam salata (bir parça peynir domates salatalık)

su : 3lt
yeşil çay : 2 bardak
spor : sabah 15 mekik
20 öne 20 geriye bacak hareketi
20 kol hareketi

akşam 20 dk jilllian

bugünki menüm

uyanınca yarım lt. ılık su
sabah 1 kase nesfit kahvaltılık gevrek

ara 1 galeta ( krem peynire bandırdım azıcık)

öğle 1 tb. barbunya fasulye,bi kase yoğurt

ara 1 galeta,1 üçgen peynir

akşam bi kase tarhana çorbası,1 tb. yoğurtlu makarna,1 domates

gün boyu 3 lt su

sporr yok maalesef

süper gidiyosun cnm azimli gördüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…