70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şımarıklık yapıyolar dimi :))) 700 gr artı çıksalardı ağlarlardı :)))

bende takmıştım kafaya gördüm 69 u noooldu :) mühim olan görmek değil kalabilmek... az ver tam ver...

günaydın canlar dünki menüm

sabah
1 haslanmış yumurta
3 dilim ekmek

öğle
1 kase tarhana çorba
bi iki kaşık barbunya hastayım yemek yiyemiyorum ne kadar güzel
kavun

ara
kavun
limonata

akşam
tarhana çorba
makarna

su içemiyorum agzımın içi zehirsanki 3 gündür uyuyamıyorum hastalıktan şuan işte zombi gibi oldum

günaydın canlar dünki menüm

sabah
1 haslanmış yumurta
3 dilim ekmek

öğle
1 kase tarhana çorba
bi iki kaşık barbunya hastayım yemek yiyemiyorum ne kadar güzel
kavun

ara
kavun
limonata

akşam
tarhana çorba
makarna

su içemiyorum agzımın içi zehirsanki 3 gündür uyuyamıyorum hastalıktan şuan işte zombi gibi oldum

Herkesler nerde y kayboldunuz dünki menüm
Sabah
Tarhana çorbasi
Use gidince patates yaptilar dayanamadim azcik yedim
Cay

Ogle
Sehriye corbasi
Kabak dolmasi

Ara
Bi catal makarna

Aksam
Köfte ekmek

Herkese merhaba.bende varım ama emziriyorum 7 aylık bi kızım var oyüzden ağır diye yapamıyorum.hünde 30 dk.eliptik yapıyorum 1 haftadır kilom 80'di 1 hafta önce.

geçmiş olsun cnm

Herkesler nerde y kayboldunuz dünki menüm
Sabah
Tarhana çorbasi
Use gidince patates yaptilar dayanamadim azcik yedim
Cay

Ogle
Sehriye corbasi
Kabak dolmasi

Ara
Bi catal makarna

Aksam
Köfte ekmek
hiç bakamıyorum nete.evde o kadar çok iş var ki.dağ gibi ütü çıktı bide.yarına kalmamalı.haftaiçi hiç bakamıyorum işlere.regl oldum bide.gerginlik hat safhada bende.bakamadım hiç bildirim yapanlarada

Herkese merhaba.bende varım ama emziriyorum 7 aylık bi kızım var oyüzden ağır diye yapamıyorum.hünde 30 dk.eliptik yapıyorum 1 haftadır kilom 80'di 1 hafta önce.
hoşgeldin S SEVTAL87 Allah bağışlasın bebeğini.sen daha hızlı verirsin istersen.emzirmek öyle yapıyo.ama beslenme şeklin önemli.beraber incelicez inşallah.benimde 3 yaşında bi kızım var.ondan kalan kilolarla uğraşıyorum.hominigırtlak yedim emzirirken

regli dönemim yaklaşıcak bir hafta sonra o zaman işim daha da zorlaşacak. inan ki yemiyorum bir şey. 69 görmek öenmli bir motivasyon benim için.
regl dönemini ödem attırıcı çaylara ağırlık vererek geçirirsen bayaa faydası oluyo.ben bu haftayı öyle geçiricem.bakalım cuma ne gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…