70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar dağılmadım burdayım.yediklerimi yazamıyorum.kızım okula başladı.telaşım var bayaaa.ama her cuma kilo bildirimi yapacağım.uygun mu?

doğru bildin cnm
bende seni hatırladım verdiklerimi geri aldım yine burdayım

günaydın canım bende verdiklerimi aldım maalesef 67lerdeydim ayrılırken sanırım şuan 70.3üm tabi 72.9 olmuştum 1 ay öncesine kadar sabitlendi sanki kilom 69u en son ramazanda gördüm o da açlıktan yani sende durumlar ne var mı tanıdık kimse?

bende 67.5 da bırakmıştım.şantiye yemekleri yüzünden şiştim.o zaman haziranda kpss den memur olursam zayıf olayım diye başlamıştım diyete. başladım 67.5 da kaldım.saldım kendimi.memurda oldum.şimdi sürekli oturmaktan hareketsiz kaldım.kilo da 75 oldu.şu anda 73 üm. yeniden başladım.bi ara trendy21 geldi gitti meraba dedi :) pek yok ozamandan kimseler.

Gruptayım ama diyet yapamıyorum emzirdikçe tansiyonum düşüyor ay ne yesem moduna giriyorum.dikkat etmeye çalışıyorum .13 kilom var vermem gereken
nerelerdesin kız sen. uğra arada burdayım de olmaz öyle cumadan cumaya :) bilelim bizimlemisin değilmisin :)

hayırlı olsun memuriyetin ben de hala şantiyelerdeyim oturmaktan hep bu kilolar zaten ya demek Tuğba arada merhaba diyor bizim şişkolar gelmiyor yani halbuki en zayıfımız Tuğba hedefin kaç bakim?

bende buradayım ama işler yoğun yazamadım.
zaten olduğumda yerde sayıyorum veremiyorm ne yapsam.

hayırlı olsun memuriyetin ben de hala şantiyelerdeyim oturmaktan hep bu kilolar zaten ya demek Tuğba arada merhaba diyor bizim şişkolar gelmiyor yani halbuki en zayıfımız Tuğba hedefin kaç bakim?
hedef 60 benim.1 aydır oldu başlayalı.2.5 gitti daha çooook var

Kızlaaar çok yorgunum.bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum çovukların arkasında dönmekten..temizlikten herşeyden.bu durumda napıyorsunuz bacak ağrılarına.eşine masaj yaptır demeyin çünkü o bende çook önce yatar be kalkmaz bunun için.konumuzla hiiç alakası yok biliyorum ama size bi sorayım dedim

muskozen kas gevşetici ağrı kesici içiyorum ben :) emzirme durumun varmıuydı hatırlayamadım ama. aspirin de iyi gelir.yukarıya kaldır biraz bacaklarını.dinlen canım.zor valla.ben bi taneyle baş edemiyorum

Kızlaar spor yapamıyorum vakit yok hiç birşeye nasıl gidecek bu kilolar hiç bilmiyorum eşim de sağolsun hiç destek olmuyor çocukla ilgilen 1 saat spor yapayım diyorum umrunda değil çocuk desen 2den önce uyumuyor sabah 7 de ayakta nasıl çocuk anlamadım off çok bunaldım

Günaydın kızlar ..zayiflamaliyim bende ..bir arkadaşın yazdığı gibi çocuklar yoruyor bacaklarim sızliyor uyuyamiyorum bile çoğu zaman yorgunluktan spor için vakit yok yaparsam da zorla skistiriyorum araya

selamlar bende bir zamanlar buralardaydim iş güç araya bi ameliyat sıkıştırdım evlenme çocuk derken hopp bi baktim msjlara 4 sene önce 69 olan ben 85 olmuşum şu anda yuhh diyorum kendime doğumdan sonra 3 kilom kaldı aslında vermiştim 82le hamile kalmıştım ama emzirme döneminde ay elim titredi ay başım döndü aldım tekrar emzirme de bitti bizde artık 15 aylık benim cimcime onun için diyet spor başlamam lazım çok sıkıldım bu durumdan işin özü hadi zayıflayalım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…