70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menum
08.00 tam bugday ekmeğinden tost
13.00 Yeşilçay
15.00 tavuk patates salata
17.00 Yeşilçay
19.00 yoğurt meyve
1.5 lt su 20 dk yürüyüş

T
Tşk.ederim canım seninde Allah bağışlasın canım.yediklerime dikkat ediyorum çok hadi beraber atalım kiloları.eliptikte yapıyorum hergün 30 dk ama mekiğe kilo verince başla diyolar onda emin değilim sezeryan olmuştum sence başlasammı mekiğe göbeğim sarkık duruyo

çok zorlamıycak şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum.sezeryan durumunu bilmiyorum.ben normal yapmıştım.eliptik bendede var kaç aydır.ama bi istikrarla kullanmadım daha. 5 dakka da pestilim çıkıyo.

İlk g
çok zorlamıycak şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum.sezeryan durumunu bilmiyorum.ben normal yapmıştım.eliptik bendede var kaç aydır.ama bi istikrarla kullanmadım daha. 5 dakka da pestilim çıkıyo.
İlk gün benimde 5.dkda öyle oldu ama şimdi alıştım çok kolay yapıyorum akşamlarıda istiyorum yapmayı ama eşim sesinden dolayı bırakmıyo yapıyım sende başla bence 2 güne alışırsın süper bişey

Merhaba dun bende 71.4 olarak başladım
65kilo ilk hedefim elma diyetini denemeye karar verdim bugün ilk günüm sabah kahvaltı ettim
Ve tumgun 2saat arayla elma yiyorum bakalım

kızlar neden kimse yiyecek bildirimi yapmıyor ben anlamıyorum nerde motivasyon dicem ama motive olacak halim yok vatan kan ağlıyor diken üstündeyim abim özel harekatçı nişanlım asker ölen kardeşlerimiz ve daha daçoğalıyolar dua edin lütfen

PAZARTESİ sabahı olarak bildirim yapsam kabul olur mu 76,400 tartımda yoktu yeni aldım
dikkat ediyorum yedikelrime
yeni katılım galiba :) hoşgeldiniz. herkes dağılmaya başlamıştı :)
Merhaba dun bende 71.4 olarak başladım
65kilo ilk hedefim elma diyetini denemeye karar verdim bugün ilk günüm sabah kahvaltı ettim
Ve tumgun 2saat arayla elma yiyorum bakalım
sende hoşgeldin cnm listeye ekliyorum bakalım ne kadar süre katılım göstereceksiniz :)

@Cicimuhasebeci cnm kimse gelmiyo artık.kaçan kaçana bi sen bi benmi kaldık.sohbette kalmadı. naapsak. face de grup mu açsak ya face de takip daha kolay oluyo herkesin face i var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…