70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dun gece kendi kendime kesin karar aldim ve bu sefer kesin kararliyim verecegim nu kilolari, bogazimi tutup spor yapip gonderecegim uzerimdeki fazlaliklari, yeme, icme ve spor programi yaptim kendime bakalim insallah uygulayabilirim, hadin bakalim yarisalim kizlarr...

Kizlar bu gunluk yapacagim planladigim listem hergun yazarim burdan ama tabiki bana katilan olursa, simdilik elma sirkesi suyumu ictim....bu arada kilomda 79.2

Yuruyusumu yaptim geldim, ilk gun diye cok yormadan kendimi yurudum, 10 km yurumusum, hedef 10000 adim koymustum onu asmisim....

Meraba kızlar bende geldim dört kilo verdim bir ayda ama şu son haftalarda motivasyonum yerlerde öneri ve desteğinize ihtiyacım var benide aranıza alın lütfen

Merhaba kızlarben gecen yıl bubgrupla 1.5 ayda 5 kg vermiştimama suan yine eski kiloma döndüm ( çünkü hic dikkat etmedim..suan cok kararliyim sizinde sayenizde tekrar kilo vermek istiyorum

Boyum 1.60
Kilo 79
Gecen yıl her aksam gün boyu yediklerimizi yaziyoduk. Birde cuma tartı günü vardi. Bunlar olacakmi

Canim ikimizden baska kimse yok bu sayfada, en iyisi birbirimizi gaza getirelim, istersen once tanismayla baslayalim, benin adim nesli... gidebildin mi kardio ya...
Memnun oldum Nesli :) benim de Dilek.
Gittim tabi ki 945 kalori yaktim. Pestilim cikti ama :) eve gelince sadece corba icecektim axicikta patates musakka yedim :)

Meraba kızlar bende geldim dört kilo verdim bir ayda ama şu son haftalarda motivasyonum yerlerde öneri ve desteğinize ihtiyacım var benide aranıza alın lütfen
Hosgeldin domili :) valla cok ozel seyler ta da sıkı bir diyet yapmiyorum . Sende yediklerini ve aktivitelerini buraya yazabilirsin. Cuma gunleri de kilo bildirimi ama sonuc arti ya da eksi olsun .

Boyum 1.60
Kilo 79
Gecen yıl her aksam gün boyu yediklerimizi yaziyoduk. Birde cuma tartı günü vardi. Bunlar olacakmi
Merhaba Yufa,
Tabi ki herkes ne yiyip ne ictigini aktivitesini yazdiginda inan daha motive oluyor ve yemesine daha dikkat ediyor. Cuma gunleri de kilo bildirimibe bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…