Suan acayip canim tatli cekiyor. Allahtsn yanimda gun kuru ve ceviz var :)Gecmis olsun canim. Benimde son günlerim valla acayip tatli krizleri oldu dayanamadim yedimins bu hafta daha cok dikkat edicem
Selam kizlar, diyetisyene giden kizlara bir sorum olacak, ne kadat zamanda gidiyorsunuz, ve ne kadar odeme yapiyorsunuz....
Iyi de ben 3 gundur reglim. Tartilayim mi?YARIN CUMAAAAAkızlar mutlaka bildirim yapalim. Kendimizi bu şekilde iyi adapte ederiz
Regl dönemi beni pek etkilemedi sanki. Eğer yediklerine dikkat ettiysen tartıl sende.Iyi de ben 3 gundur reglim. Tartilayim mi?
Elfmam suan kilon kaçti canim.. yani kac kiloyla başladin?Ayy evt yaa tartilalim inşallah keyfimiz yerine gelsin
Cok dikkat etmedim abartmadim da. Neyse tartilayim bari :)Regl dönemi beni pek etkilemedi sanki. Eğer yediklerine dikkat ettiysen tartıl sende.
Canım spor salonuna gidiyosun herhalde. Sence hangi alet daha iyi kalori yaktırıyo. Kosu bandi almayi düşünüyodum fakat bi arkadaşım eliptik bisikleti önerdi..napayim bilemedimAz once spordan geldim pestilim cikti. 955 kalori gitti
Canim ben baslayali 1 ay oldu aylik 280 tlSelam kizlar, diyetisyene giden kizlara bir sorum olacak, ne kadat zamanda gidiyorsunuz, ve ne kadar odeme yapiyorsunuz....
Yufacim ben kosolu bandini kullaniyorum bu ara sadece. Fakat rampa da en dik seviyede yuruyorum 6 km hizla. Sonra 6.5 km ye cikiyorum. Kan ter icinde kaliyorum. Eger kosu bandi almayi dusunuyorsan biraz ust modellerden olup muhakkak ramoa ozelligi olmasina dikkat et. Duz yuruyusle ben kalori pek yakamiyordum. Evin musaitmi bilmiyorum ama benim evim musait olsaydi ben alirdim. Eliptik bisiklet de zorluyor ama ben pek sevemedim .Canım spor salonuna gidiyosun herhalde. Sence hangi alet daha iyi kalori yaktırıyo. Kosu bandi almayi düşünüyodum fakat bi arkadaşım eliptik bisikleti önerdi..napayim bilemedim
Hos geldin keten prenses :)Ben geldim kilo 74 kizlar nolur fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?