70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sormayın bende krizdeyim adet ikinci günü gözüm hep tatlılarda kazasız atlatsam su günleri bugün halim yoktu ogln yemeği yapamadim yemedim haliyle ikindi vakti special k lardan yedim yarım paket hurma artı portakal la geçti bir öğün daha.

Selam kizlar, diyetisyene giden kizlara bir sorum olacak, ne kadat zamanda gidiyorsunuz, ve ne kadar odeme yapiyorsunuz....

Kilom 75 boyum 152 uğraşmama rağmen kilo veremiyorum, masabaşı bir işte çalışıyorum. Önerileriniz bekliyorum...

Canım spor salonuna gidiyosun herhalde. Sence hangi alet daha iyi kalori yaktırıyo. Kosu bandi almayi düşünüyodum fakat bi arkadaşım eliptik bisikleti önerdi..napayim bilemedim
Yufacim ben kosolu bandini kullaniyorum bu ara sadece. Fakat rampa da en dik seviyede yuruyorum 6 km hizla. Sonra 6.5 km ye cikiyorum. Kan ter icinde kaliyorum. Eger kosu bandi almayi dusunuyorsan biraz ust modellerden olup muhakkak ramoa ozelligi olmasina dikkat et. Duz yuruyusle ben kalori pek yakamiyordum. Evin musaitmi bilmiyorum ama benim evim musait olsaydi ben alirdim. Eliptik bisiklet de zorluyor ama ben pek sevemedim .

Bu arada bugun tartildim maalesef sonuc kotu. 75.2 kilo ciktim. Su regli atlatayim da haftaya insallah guzel bir sonuc alacagim. Bugun spor yapildi. 955 kalori yakildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…