- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
ben de tahin helvayı götürdüm sorma. evde olunca dayanamıyorum çok fenaBugün diyeti biraz bozdum .
çikolata yedim 6 kare( 150 kalori )
sütlaç yedim 200 gram ( 190 kalori )
birde sğalıklı ama ızgara tavuk yedim ama biraz miktarı fazla 300 400 gram vardır o da ( 450 500 kalori arası )
kötü oldu spor da yapmayacaktm eşim evde filn diye ama sonra dayanaadım 1 saattir leslie yapıyorum 4 mil yaptım tam 59 dakika boyunca şimdi bitti :)
ben de tahin helvayı götürdüm sorma. evde olunca dayanamıyorum çok fena
kolay gelsin olsun o da spordan sayılıro baya kalorili sanrm ben sevmiyorum ama kötü olmuş evet ama olsun bişeyi yedin diye diyet bitti diye bişey yok devam .. bizim diyet uzun süreli aşırı sıkarsak nasıl dayancaz uzun süreli . eğer canın çok tatlı çekerse form ye portakallıları çok hoşböle çiçek şeklinde . bi de sıcak çiolata ya da kahve içeblrsin . ceviz ye süt iç . portakal ye muz ye . sütlü tatlı 1 kere serbest haftada :)
Bir de diyelimki tatlı yedin ya da yemeği çok yedin öteki öğünden kıs .
2 saattir temizlik yapıyorum cnm çıktıı
kolay gelsin olsun o da spordan sayılır
Bence hiçbirşey bozmaz az ve öz yiyince.diyeti bozmuşum gibi geliyo ama bilemyorum çiğ köfte yedim bugünde . Ama diyeti bozmaz diyolar çiğ köfte için .
Canim hosgeldin bende yeni katildim :) ben de bebek icin kilo vermek istiyorum. Kac yasindasin canım? Boyun kilon nasil? Surat asmak yokMerhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorum . Beni de aranıza alır mısınız ? Diyet diye başladığımda 2 hafta sürüyor. Diyetisyene de gitsem fark etmiyor ve bebek istediğimiz için tedaviye başladık. İlaç kullanıyorum hormon ilacı olduğu için de kilo aldım
26 yaşındayım ve sabah tartıda 77,7 gördüm şoklardayım ben bu kadar olamam diye 1,65 boyumCanim hosgeldin bende yeni katildim :) ben de bebek icin kilo vermek istiyorum. Kac yasindasin canım? Boyun kilon nasil? Surat asmak yokbirlikte ustesinden gelicez insAllah bu inatcı kilolarin. Biz kadınız güclüyüz başarırız evelAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?