70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün diyeti biraz bozdum .
çikolata yedim 6 kare ( 150 kalori )
sütlaç yedim 200 gram ( 190 kalori )
birde sğalıklı ama ızgara tavuk yedim ama biraz miktarı fazla 300 400 gram vardır o da ( 450 500 kalori arası )
kötü oldu spor da yapmayacaktm eşim evde filn diye ama sonra dayanaadım 1 saattir leslie yapıyorum 4 mil yaptım tam 59 dakika boyunca şimdi bitti :)

ben de tahin helvayı götürdüm sorma. evde olunca dayanamıyorum çok fena

ben de tahin helvayı götürdüm sorma. evde olunca dayanamıyorum çok fena

o baya kalorili sanrm ben sevmiyorum ama kötü olmuş evet ama olsun bişeyi yedin diye diyet bitti diye bişey yok devam .. bizim diyet uzun süreli aşırı sıkarsak nasıl dayancaz uzun süreli . eğer canın çok tatlı çekerse form ye portakallıları çok hoşböle çiçek şeklinde . bi de sıcak çiolata ya da kahve içeblrsin . ceviz ye süt iç . portakal ye muz ye . sütlü tatlı 1 kere serbest haftada :)
Bir de diyelimki tatlı yedin ya da yemeği çok yedin öteki öğünden kıs .

2 saattir temizlik yapıyorum cnm çıktıı

kolay gelsin olsun o da spordan sayılır

diyeti bozmuşum gibi geliyo ama bilemyorum çiğ köfte yedim bugünde . Ama diyeti bozmaz diyolar çiğ köfte için .

Merhaba bende 1,57 boyunda 77-78 kilo civarındayim. Zayıflamak istiyorum. Bu kez kararlıyım. Yarın diyetisyen ile görüşecegim. Pazartesi de haftada 3 gün spora başladım. Hayırlısı bakalım

Merhaba arkadaşlar yarın ben de başlıyorum inşaallah.Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz.Başlangıç kilom 73.5 boyu 1.58

Merhabalaar bende yeniyim aranızda kabul buyurursanız. 2 ayda hafif bir diyet ve düzenli sporla 6.5 kilo verdim. Şu an spor hocamın tavsiyesiyle şeker diyetine başladım. Son 4 günde 1 kilo daha verdim. Umarım gruptaki herkes en kısa sürede 60-69 grubuna geçiş yapaar

mrh arkadslar bnde uc hafta once başladım dıyete tartıda 80 ı görünce :) 4 kılo cıvarı verdım 76.2 yım su anda 1 hftdr saldım bırz o yüzden dusemedım bı turlu 76 nın altına. sızlerle pylasrsam moral motvsyonum artar daha kurallı devm ederım yoluma. hepımıze bol eksılı dıytler :)

Merhaba herkeseee geçen hafta diyetisyen ile görüştüm. Liste verdi uyguluyorum harfiyyen. Kan sonucumda da insülin direncim yüksek cıktı, hiç bilmiyordum yıllardır kilo veremiyorum sebep buymus meğer ilaca başladım yarım yarım artırcaz, biraz bağırsakları bozdu ama geçiciymisumarım duzelir. Haftada 3 kez de spor yapiyorum ve 1 kilom gitti sanki yarin 1 hafta oluyor sabahtan yazarim size kilomu. Umarim boyle gider. Boyum 1.54 imis 1.57 saniyordum baslangic kilom da 77.5 Spora 3 ay gidecegim, bakalim neler olacak? onceden de basladim diyete birkac kez pes ettim her seferinde, cok hırslıyım bu kez olacak insAllah kurtulucam inatci kilolarimdan

Merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorum . Beni de aranıza alır mısınız ? Diyet diye başladığımda 2 hafta sürüyor. Diyetisyene de gitsem fark etmiyor ve bebek istediğimiz için tedaviye başladık. İlaç kullanıyorum hormon ilacı olduğu için de kilo aldım

Canim hosgeldin bende yeni katildim :) ben de bebek icin kilo vermek istiyorum. Kac yasindasin canım? Boyun kilon nasil? Surat asmak yok birlikte ustesinden gelicez insAllah bu inatcı kilolarin. Biz kadınız güclüyüz başarırız evelAllah

26 yaşındayım ve sabah tartıda 77,7 gördüm şoklardayım ben bu kadar olamam diye 1,65 boyum
inşallah gelelim zaten pko var o da engel kilo vermeye oyy
sen kaç yaşındasın boyun kilon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…