70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım gojı çayını nerden aldın?piyasada çok sahtesi var orjinalini nerden temin edebiliriz herkes işe yaradığını söylüyor doğru mu dersin?

canım gojı çayını nerden aldın?piyasada çok sahtesi var orjinalini nerden temin edebiliriz herkes işe yaradığını söylüyor doğru mu dersin?
Canim ben aktardan aldim 1paket 20gunluk. Fiyati 15tl benim cayim rezene yesilcay goji berry karisimi poset caylardan
2paket aldim 40gunluk

kızlar yarın salona başlıyorum spora üyeliğimi yenilettim.o kadar para verip gitmeyenlerdendim malesef ama bundan sonra salonda yapıcam sporumu..böylece eve geldiğimde de yemek yememiş olacağım...yaza kadar 6 lı rakamları görelim artık yaaaa yaz geliyooooooooo

Bende zayiflamak istiyorum ama beni motive edecek birilerine ihtiyacim var boyum uzun oldugu icin fazla kilolu grunmuyorm ama fit olmak icin bi 10 kilo vermdm lazm

Bende katilmak istiyorum 71.4 kilodayim..mens olmada problem yasadigim icin kilolarla basim hep dertte..

Kızlar slmımı işte ben geldim tabi kilolarımla.en son 17 agustos 2015 kilom 69 du.bu grupla 4 ayda 10 kilo vermiştim.şubat ayına kadar kilomu korudum hatta 4 kilo daha verip 65 olmuştum.son iki ayda gırtlak tavan yaptı abur cuburdan tabi.şuan 74 kiloyum bugün diyetime başladım. Bebeğim 14 aylık hala emziriyorum. Hedefim 68 çünkü ideal kilom o.65 te aşırı zayıftım boyuma göre.boy 173 bu arada.şimdidien herkese bol şans.Sık sık kilo bildiriminde bulunacağım. Tabi günlük menülerimle

Kzlar hastaydm 1haftadr sisknlik vard kilo almsm ya 400gr hemde 2 gundr plates yapyorum yeni baslyanlar icin ebru sallinin videosu cok basit bu video 2haftada 2beden inceltme garantili videoya baslcam sabaha

Arkadaşlar bende katılabilir miyim. yeni üye oldum.

Hosbulduk :) ben tam kilomu bilmiyorum ptesi tartilip bildiririm. Saat 10da spora gitcem bende. İnşallah hepimiz hedefimize en kısa sürede ulasiriz. İncecik oluruz :)

Bugn backlarmi et kesmis kipirdatamiyrum yaaaa spor yok en son 4de yedim 2lt su ictim tarilma gunum pazar burda bildrim hangi gun

meraba bende diyete 1 martta başladım bugün tam 1 ay oldu 79dan 73e düştüm ama şimdi hastayım inş ödemde vardır diyorum :) leslie ile 3 mile walk at home yapıyorum 2 haftadır bu hafta 1 2 karın hareketi ekledim sonuna ama çok sıkıldım motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz sizler ???

Günaydın kızlar benim diyetimin 8. Günü 70 kilo oldum.74 başlangıç. Hedefe 2 kilo kaldı. Herkese bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…