- 13 Nisan 2016
- 124
- 48
- 13
Evet bende 6lı rakamları görmek,7 leri ebediyyen hayatımdan çıkarmak istiyorum...tebrik ederim cnm inşallah amacına ulaşırsın... bende bi an önce 6 lı rakamları görmek istiyorum
Ve sonra 5li rakamlar görmek istiyorum... Ah o günler bir gelse, kendime künefe ısmarlayacağım inş:)
Evet eski kıyafetlerimi dolaptan ayıklayıp yeni Kıyafetler alacağım inşaallah... Daha önce 80li kilolardan 56 ya düşmüştüm ama yaklaşık 2 senemi almıştı... Evlilik hamilelik derken yine 80e yaklaştım ama bu kez kararlıyım. Rabbim güç kuvvet irade göz ve karın tokluğu versin. AminnnnnnBen de 5 li rakamlar istiyorumAllahim ben de kendime bisuru kiyafet alcam.
Maşallahhh size. Takdir ettim....5 li rakamları bende sabırsızlıkla bekliyorum bi göreyim simitli güzel bi kahvaltı yapicam :))) sonrada alışverişe çıkıp kendime ciciler alicam :))
Kızlar unutmadan bugün tartıda 73.2 rakamını gordum
Diyete başlayalı tam 2.5 ay oldu ve ben tam olarak 17 kilo vermiş bulunmaktayım :)))
Bazen aynı kiloda takılır kalırız. Bünyeyi şaşırtmak lazım.Gunaydın kızlar.Ben bugun de ayni kiloyum.73.8. Ne zaman bu kilo 72 olcak acaba ? Cok mu sabirsiz davraniyorum ? 6 yi görmek cok istesem de şu saniye imkansiz gibi geliyo. Bugun motivasyonum biraz düşük galiba. En iyisi yürüyüşe çikmak. Başarılı diyetler diliyorum hepimize.
5 li rakamları bende sabırsızlıkla bekliyorum bi göreyim simitli güzel bi kahvaltı yapicam :))) sonrada alışverişe çıkıp kendime ciciler alicam :))
Kızlar unutmadan bugün tartıda 73.2 rakamını gordum
Diyete başlayalı tam 2.5 ay oldu ve ben tam olarak 17 kilo vermiş bulunmaktayım :)))
Bazen aynı kiloda takılır kalırız. Bünyeyi şaşırtmak lazım.
Nasıl bir diyet uyguluyorsun?Biraz anlatır mısın ?Ayrıca da tebrik ediyorum.
Maşallahhh size. Takdir ettim....
kızlar günaydıın :) bu sabah tartıda 72.9 kiloyu gördüm. 2.5 ayda toplam 17 kilo vermiş bulunmaktayım:)
Iki gündür 76.2 de kaldım. Dikkat ediyorum yediklerime, emziriyorum da... Galiba daha fazla kısmam lazım. Kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?