70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Suan sanki ben yazmisim gbi okudum ben de ayni durumdayim. Antidepresan mahvetti beni. Allah yardimcimiz olsun

1.65 boyunda 71 kiloyum sınav senedi stresten artı üstüne depresyon tedavisi ile kilo alanlardanım 58 kiloydum sınav yılına girerken . Aradan iki yıl geçti kilolar gitmedi. Bu grubun kimyası nasıl peki neler paylaşıyoruz karşılıklı destek olma olayı mı bir de aktif bi grup mu

ilaci biraktiniz mi? Ne kullaniyodunuz? Cok kotu bi durum bu ya

Uc gundur diyetteyim ekmegi aburcuburu kestm porsiyon kuculttum sekerli gidayi sildim ve yedide yemeyi biraktim. Yogurt kuru de cabasi. Bakalim sonuclara

Canım 3. takıma gidebilirsin, yeni arkadaslar arıyor onlar da :) Kaptan ve yardımcıları seni bilgilendirir yarısma kuralları hakkında, ona göre karar verirsin istersen :)

ilaci biraktiniz mi? Ne kullaniyodunuz? Cok kotu bi durum bu ya
Evet tedavim bitti yaklaşık 14 ay sürdü ve doktorumun dediği şekilde tedaviyi sonlandırdık

Gecmis olsun. İnsallah verebiliriz kilolari ben de eylul ayinda basladim ilaca hala devam ediyorm insallah nuksetmez. Suanki hedefim 58 olabilmek
Depresyonda ilaçla beraber tedavi süresinceki bakışınız da çok önemli nüksetme olayını falan düşünmeyin siz şuan tedavinizi güzelce almaya bakın önerim sevdiğiniz bir hobiniz varsa onunla kendinizi rahatlatmanız çok işinize yarar

Merhaba ben 28 yaşında 79 kg 163 boyundayım. Üstüste iki hamilelik geçirdim . pazartesi spora başlayacağım diyet de yapacağım. Beni de aranıza alır mısınız

170 73 kg 24 yaş ile bugün aranıza katılıyorum hedef 21 günde 70 olup 60-69 gurubuna geçmek :)

Merhaba ben 28 yaşında 79 kg 163 boyundayım. Üstüste iki hamilelik geçirdim . pazartesi spora başlayacağım diyet de yapacağım. Beni de aranıza alır mısınız
Kızlar 2. takıma da katılabilirsiniz.
Ben de bugün 71 i gördüm. İnşallah 6 lı rakamlara geçerim bir an önce.
Buyrun beklerim takımıma

Ayy aynı ben

bende 27 yasındayım 77 kıloyum :) boyum 167 bı 10 kg versek ne guzzel olurrrr :/

en sevdıgım fılmın en sevdıgım karakterın ısmıyle gelmıssın Amelıa hoşgeldın :)) benım de gozume buyuyor dıyet :)

ben de bu elektronıkle eskı tartı arasındakı kılo farkına sınır oluyrdum ya elektronık dogruysA DIYE ıcım ıcımı kemırıyo senın taktık nıyeyese hıc aklıma gelmemıstı dneyeecegım :))

merhaba arkadaşlar 165 cm boy 74.5 kılodayım .artık gardolabımdaki hiç nir kıyafetime sığamaz oldum gıydıgım kıyafetler bile yakışmıyor gibi hissedip eski hallerimi özlüyorum.1 yıllık evliyim ve 38 bedenden 44 e kadar cıktım bı anda ve cocuk dusunmeden önce acil kılo vermem gerekıo diyetısyene gıttım 2 kılo anca verebıldım.esım malesef cok ıstahlı ve onunla dıyet yapmak cok zor oluyor dayanamayıp bozuyorum.esımde 85 ten 115 e kadar cıktı desem gayet acık olur heralde .ne yapmalıyım kendımı cok umutsuz hıssedyorum. ev de kosu bandı bıle var ama aksesuar gıbı köse de duruyor sadece kendımı eskıye göre cok yavaslamıs ve tembellesmıs hıssedıyorum. benı de aranıza alır yol gösterrır destek verırsenız cok sevınırım zıra cok ıhtıyacım motıvasyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…