inşallah cnm..Senacım dert etme kendine durduk yere geçicek hepsi boşuna üzülmüşüm diyceksin![]()
dualarımız seninle cnm hayırlısı olsun..Kızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi![]()
kızlar sonuçlarım temizz çıktıııııııııııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
geçmiş olsun cnm gözün aydınn..
Gözünaydın canımDarısı senanın başına
en kısa zamanda ondan da böyle temiz haberlerini alıcaz inşallah sonra da böyle ohhhhh diye diye topikce oynıycaz:
![]()
aminn canımmm inşallahhh..
canımm özledim senii kaptanımm.bir an önce iyileş gel sensiz olmuyor.
hoşgeldinn
hımmmmm hayııııııııırrrr pozitif düşünkiiii negatif çıksınnnnnnnnn bitenemmmmm.güzel düşün bak söz ver.
bi test yaptırsana ben de merak ettim.aman maydanoz falan deneme düşüğe yol açıyo.
hadi bakalım hayırlı haberlerrr
tebriklerrr canımcımmm ben de 80 den şuan 69.7 çıktımm
sevindm tatlımm![]()
elimden geldiqi kadar pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah dediqin gbi olur cnm..
kızlar bugün tansiyonum yerlerde sürünüyor ve halada düşük ki ben yüksek tansiyon hastasıyım ve 10 yıldır ilaç kullanıyorumbütün gün 8 e 5 ten yukarı çıkmadı sersem gibiydim ve başımın ağrısından geberiyorum
menümü yazayım
uyanınca:
maydanoz kürü
sabah:
bir dlm.salam,1 dlm. domates, 1 dlm.biber,1 dlm.peynir,1haşl.yumurta,maydanoz,iki dilim çavdar ekmeği,1 kupa ıhlamur
ara:yok
öğle:
az pors. taze fasülye,az pors. fesleyenli makarna,bir pors. yeşil salata
ara:
bir salatalık,bir kare çukulata
akşam:
bol rokalı yeşil salata,bir kase yoğurt
gün boyu bitki çayı ve 2 lt. su
spor yok hala tansiyonum düşük ve beynim çatlıyor
yorumlarınızı hasretle bekliyom:26::26::26:
çok geçmiş olsun cnm..
saol bebisim iii temennilerin icin sen nasil oldun agrin yoktur umarim![]()
daha iyiyim cnm ama tam olarak geçmedi..
Evet kızlar beklenen haber geldi ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...Şükürler olsun ki sonunda işe alındım...Ama benim için tek sorun ist.da olması...İzmirde herşeyimi bırakıp oraya gitmek çok zor geliyor...Naapıcam bilmiyorum...Sıfırdan bi ev kurmak yeniden hayata başlamak gibi bişey umarım çok zorlanmam...
Bu aralar yoğunluktan çok giremeyebilirim...Dualarınızı benden esirgemeyin öpüyorum hepinizi![]()
hakkında en hayırlısı neyse o olsun zaten hayatta kolay bişey yokki cnm güzel olan herşey zordur..
kızlar kursa gidiyorum akşama kadar yokum gelince görüşürüz a.ae.o...