geçmiş olsun canım.bazı durumlarda gölgesi bile yeter diyemiyosun neyazıkki.ilk 1 sene gerçekten zor zaman geçirdim uyku düzenim bozuldu gözlerimi her kapadığımda yaşadığımız son şeyler aklıma geliyodu ağlaya ağlaya uyuyamıyodum.25 yıl dizi film gibi bir tutkusu olmayan biriyken şimdi dizi film izlemeden uyuyamıyorum.bişiler izlerken sızıp kalıyorum.hadi yatalım uyuyalım dedinmi yatakta dönüp duruyorum hala![]()
rüyalar bi işarettir ama bu herkese göre değişir.rüyalarını senin yorumlaman lazım.eşimde benle ilgili tüm anılarını unutmaya başladı ve her fırsatta dilime düşüyor.bigün benide unutucan diyorum.sabah uyanacaksın pardan gece ne yaptığımı hatırlamıyorum burda uyumuşum pardon diceksin tanıyamadığın bana
böyle bi olay birinin başına geldi.kadında acayip unutkanlık varmış.bigün dışarda birini gördüm çok tanıdık ama kim çıkartamıyorum.akşam eve geldim eşim bugün beni neden görmemezlikten geldin diye sordu.meğer eşimmişdiye anlatıydı bi tv programında
![]()
evet allah hiçbir zaman elden ayaktan düşürmesin diyorum...
ya eşimle ilgili bişi yok ama biz evleneli 2 ay oldu ve nedense ben evlendik ya sanki artık rahatladı beni aldatabilir gibi bi psikolojiye girdim