70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 hafta oldu bnmde 70 le başladım şuan 66 yım ama ayda 1 kere tartılıp onu yazıcam tickerıma diye değiştirmedim 12 haziranda değiştircem inş regl dönemime denk gelmezse:18::18:

ya 2 haftada 4 kilo iimiş maşallah ... diyetin ne peki ?

teşekkür ederim. kavınvalideme gidecem yemeğe- onlarda yemek yemem için ölürler- dikkat etmeye çalışacağım. ben genelde kalanları kavınvalideme götürüyorum kilo vermeye karar verdiğimden beri onlar kilo alsım demi. ne kötü gelinim ben. bu sefer götürmeye fırsat olmadı .dün gittiğim yerde çok zorladılar yarıda bırakmışken iste akşamda ben daıttım şimdi içimde pişmanlık var en azından diye seviniyorum
bende dün görümcem gelecekti onlar yesin dedim dün yemedim bugün ayanamadım :14: çok pişmanım ama :14: :14:
eşimin arkadaşı gelmişti onlara hazırlıyordum dayanamadım :14:

ben buraya takılanların neden zayıfladığını tesbit ettim. topikte okoyup yazmaktan yemeğe fırsat bulamıyorlar:1::1::1::1::1::1::1::1:

evet ben burdan çıkınca yedim :14: :14: :14:

selam hanımlar bakıyorumda kimsecikler yokk pazar herkes gezmede :16::16::16::16:mi bende tersine sadece pazar evdeyimmmm
yavyuuuu,iş yapmaktan açamadımki pcyi,tüm gün evdeydim kakulmuş gibi iş yaptım:63::63:
kapalı bi yalova öğleninde herkese tüünaaaydııııınnnn
allah herkesin hayırlı isteklerini kabul etsin inşşşşş
kızlar ayşebahar ve diğer bazı arkiler arada görünüyo da müge nerde yaaaa
babasıyla sorunları vardı nerde bu kız ya face den yada msn den görüşen varmı inşşş kötü bişe yoktur
vallahi kızlar...kızın başına allah korusun bişey gelmiş olmasın:26::26:telefonu falan yokmuki arasaydık biii:26::26:
nerdesiniz kızlar yaa geliyom gidiyom yoksunuz :5::5: deryaa sen sabah görüşürüz diye yazıp çıkmışsın akşam..ama neden hala yoksunnn:84::84::84: madem yoksunuz bende yürüyüşe giderimm:63::63::63:

deryacım çok geçmiş olsun güzelim lütfen kendine çok dikkat et birilerine kızıp hırsını kendinden çıkarma hep kendimize yapıyoruz zaten..unutma canım bizi bizden başka düşünen kimse yok :50:

o zaman sana kolay gelsin :33::33::33:

önemli olan az yada çok kilo vermek canım..bence haketmişsin :34:

sınavım yoktu canım :50: sabah görümceme kahvaltıya gittik öqlende yengeme gittik akşam geldik :8:

amin canım cümlemizin muradını versin Rabbim..Allah sendende rası olsun kardeşim ne güzel bir dua etmişsin :16::16:

canım hoşgeldin aramıza :3: verirsin merak etme..bizde tılsımlı bişeyler var..kim gelse kilo veriyor cnm..sende verirsin..listemize bak gözün gönlün açılsın cnm :34: sanada motivasyon olur hem..

1 tane yeterli bence cnm..2.sine gerke yok..yanında kahvaltılıta yersin doyarsın zaten..mideni gereksiz fazla şeylerle doldurma..

canım özellikle eşin için karbonhidrat diyeti uygulayalım..biran önce saqlıqına kqvuşsun..

geçmiş olsun cnm..

günaydın cnm :16::16: ısırırım ben onun yanaklarındannnn :emir_bebek::emir_bebek:
aynen dediğin gibi hırsımı evden ve kendimden çıkardım,allahın sopası yok boynuma bir vurdu ööööllleeeee kalakaldım:53::53::60::60:ama napayım çok kızıyorum adama yaaaaa:47::47:insanda biraz vicdan olur,bide bugün demezmi bak ben sana yapma dedim gördün gününü diyeee:47::47:
sabah pcyi açarım demiştim ama açamadım fırsat olmadı be kuşum özürrrrrr:70::70:
ben 6 yıl önce evlenirken 56 kiloydum eşim 82 .şimdi 75 le diete girdim işte kocişim 100 kg şuan ve kalp genetik onlarda ve eşim küçükken sıkıntılı dönem geçirmiş kalp nedeni ile ayrıca 3 gündür kontrolleri vardı yıllık ondada accayip kolesterol yağ vss çıktı kanda dr ilaç verdi zayıfla dedi oda benle diete devam ediyo 3 gündür :)) eski halimize dönücez inşallahh gerçi 3 günde eşimde 1 kg verdi 99 oldu :1:
oda bana sesleniyo hayatım bir haşlanmış patates yesem olurmu diye bir bardak su iç git yat dedim :1::1:

çok geçmiş olsun canım...adamının peşini bırakma bari çünkü dışarda çok kaçamak yapıyorlar biz görmüyoz diye:63:

kızlar çok şükür kavuşturana
bütün gün evde canım çıktı,dün az çıkmıştı yaaa:63::63:
çocukların bazasının altından yazlık kışlıkları yer değiştirdim verilecekleri ayırdım,benim dolabımdakileri yazlık kışlık değiştirdim...haaaaa bu arada ilk defa vakumlu poşetten kullandım bimden almıştım,çok memnun kaldım,kışlıkların hepsini güzelce yerleştirip vakumladım güzel oldu yerdende bayağı tasarruf oldu...sonra tekrar eve rütuş yaptım üstten sil süpür tozları al...geceden dönen çamaşır kalmıştı onları astım birazdan topluycam anca sıra geldi...klozetin kapağı kırılmıştı viledanın sapı kırılmıştı...adamcağıza alo dedim (bugün çalışıyordu)onları getirdi montaj yaptım,yemek yaptım duş aldım nihayet oturdum ...bu arada boynum kopuyor,neyseki hafta içi mesai var biraz boynumu kullanmamda boyunluğun faydasını görürüm:51::51:hemen menümü yazayım bugün eksik oldu biraz idare edin...
uyanınca(07.30)
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı
kahvaltı+öğle(11.00)
3 dlm.çavdar ve çok tahıllı ekmek kızartması üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,taze nane,maydanoz,3-4 dal taze soğan,söğüş salata,4-5 siyah zeytin,bolca çay
ara(15.00)
1 avuç badem ,ceviz,fındık,siyah kuru üzüm
akşam(17.30)
bir kase bol acılı tarhana çorbası,1 baş kuru soğan ve 7-8 tane turşu süs biberi
gün boyu 3 lt. su
biraz öncede çok uzuuuuuunnnnnn süredir içmemiştim üçü bir arada nescafe içtim,heralde regl öncesiyim ya aklımda olmayan şeyler gelmeye başladı aklıma:27::27:
spora zaten gerek kalmadı cıcığım çıktı,benim kötü bir huyum var işe başladımmı hiç ara vereyim dur beş dakka dinleneyim nefes alayım gibi huylarım yoktur...mesela 12 de işe bir giriştim bi baktım saat 17 olmuş,bi çorba karıştırıp içtim sonra duşa attım kendimi...manyağım değilmi:37::37:
maşallahhhh allah nazardan saklasın ne diyeyim ... :1: :1:

merhaba kızlarr ya benide aranıza alırmısınız yeniyim:17::17::17:

bende yeniyim... alıyolar alıyolar :1: :1::1:hoşgeldin sefalar getirdin :1:

geçmiş olsun canım.temizlik bitmiş ne güzel.ben de temizliğe başlamışken bırakamam aklımda kalır deliririmm.bizim de yani eşimin de anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı onun yanına gittik.Allah rahmeteylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.:43:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ,allah geride kalanlara sabır versin:71:

yok canım daha fazladan baslayanlar da var emın ol :))
mesela benım gıbı.. 81 dım 78.3 ım sımdı... dahası da gıdıyor ınsallah..

bende 1ay öncesine kadar 82ydim ama 80-89 topiğine grmicem 70-79dan başlycaM dedim kendi kendine ve nihayet burdayım=) dün hatta 78dim bgun fazla kaçrdgm için 79um bu hafta sonu 78 olucam amaaa:nazar::nazar::18::18:

boyun fıtığına bağlı ileri derecede sinir sıkışmasından dolayı santral sinir kaybı var canım ...oda sağ elimin orta,yüzük ve serçe parmağımda his kaybı ve uyuşma yapıyor ve bazen elimde tuttum zanedip ne varsa düşürüyorum ama aslında tutmuştum ki tam kavrayamamış oluyorum ve hoooop hepsi yerde mefta:60::60:

yok kız ...kızcaz öyle dememişki:23::23:bende sizi çok seviyorum canlarım:69:...dikkat ettimde bir kaç gündür sevgi kelebeği oldum ben yaaaaa:70::70:hakketten yaşlanıyorum:60::60:
tatlım sen çok tatlısın

menün güzel o kadar işe az bile ... bende bugün iş yaparken eşim yardım etmedi bende kızdım yemek yapmadım gitti kendisi hazırladı yedi banane ben zaten diyetteyim :1: :1: :1: hazırlayamayacağım ona yemek falan ... bu kadar iş birde spor ... allah nazardan salkasın :nazar:

neden yadin bakimmm :57: :9: :9: :9: ya arada bir olur ertesi gün telafi edebilirsin... bence sorun yok ... ama bozmasan daha ii tabi :1:

bnim cocamda arkadaşıyla konuşuyor yarın kaçta gidiyoruz araba pazarına diye :1: bi çığlık attım nereye gidiyosun sen diye :9: arkadaşına ben seni arraım sonra haber veririm dedi vazgeçti gitmekten :1::1::1::1:

:78: :78: :78: niye kızıyon ki görmedim öle bişi ben daha 2 3 gün oldu hiç öle bi mesaja rastlamadım :14:
maş senın koca laftan anlıyomuş.
nem çemkirseydım buluşacagı yoksada buluşurdu bana ınat

GÜNAYDIIINNNN dükkanı ben açtım bu gün.oğlum dün 6 dan beri uyuyodu.korktum bişey mi oldu diye gece de uyamadım kabuslar gördüm.sabah da 7 de kalktım.oğlum da uyandı emzirdim kahvaltısını yedirdim oynuyo şimdiiiii tatlımmm benimmm:emir_bebek::emir_bebek::22::55::55::55:

ben de çok severim kankalarla takılmayı ama malum oğlum izin vermiyo.

canım hoşgeldin.burayı düzenli takip et inanki çok güzel kilo vericeksin.

canım zaten şimdi tartıldım 67.9 geldi:62:sevindim.fazlalık da dün akşamdan yaptığım kaçamağın acısıııı.olsun veririm ben onlarıııı amaannnn kötü kilolar pis kilolar gidin bakimmmm rahat bırakın biziiii:47:
ayy bende ya kankaların eyrı başka hiç bişey yerını doldurmuyo.
ben evlenıpte kocayı bulup kankalarını unutan tiplerden değilim
herkesın yerı ayrı ,kocamın yerı ayrı ,kankamın ayrı.
kocamlada sınamaya gıderım ,kankamla da
kocamlada tıyatroya giderım kankamlada....
kocamla alışverişe beraber gıdrız ama ayrı alışverış yaparız o tekno mağaza gezer,ben hazır giyim...
ama kankamla olunca hep beraber gezeriz,bolca muhabbetımızı yaparız.

deryacım çok geçmiş olsun güzelim lütfen kendine çok dikkat et birilerine kızıp hırsını kendinden çıkarma hep kendimize yapıyoruz zaten..unutma canım bizi bizden başka düşünen kimse yok :50:

o zaman sana kolay gelsin :33::33::33:

günaydın cnm :16::16: ısırırım ben onun yanaklarındannnn :emir_bebek::emir_bebek:
saol canım pek kolay gelmıyo ama napım aşık olduydum bikere.gerı dönüşü yokkiiiiiii

geçmiş olsun canım.temizlik bitmiş ne güzel.ben de temizliğe başlamışken bırakamam aklımda kalır deliririmm.bizim de yani eşimin de anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı onun yanına gittik.Allah rahmeteylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.:43:
allah rahmet etsin nurlar içinde yatsın inşşşş
merhaba kızlarr ya benide aranıza alırmısınız yeniyim:17::17::17:
gel balım yerimiz çooook
ayıp sülemesi kilo verdikçe yerimiz genişliyo :60::60::60::60::60::66::66::66::66::66:gel gel
canim saglik sorunlarindan dolayi aslinda imkan varsa genel temizlige kadin tutsan daha rahat edersin ama icine sinmiyorsa bilemem ama sunu unutma sen caninin kiymetini bilmesen kimse bilmez bak arada kadin tutt kendine zaman ayir esinin yaninda bile daha kiymetli olursun...

allahtan rahmet diliyorum canim yeri mekani cennet olur insallah..
kılavuz için dediklerine tamamen katılıyorum
biz kendi kıymetimizi bilmezsek valla kimse tınlamıyo (diyene bak ben saki yapıyom baştan alıştırmak lazımdı yeniler buna dikkat edin)
kafama göre takılıyorum :) bide spor yapmaya başladım abur cuburuda tamamen bırakınca böyle oldu şu bütün kilolarımı vereyim o erkeklerin burnundan getircem:47::47::47:

tanıyalım seni anlat
kim yaktı senin canını büle

slm hatunlarrrrrr :34::34:
bugün acayip şişim ben yaaa akşam yemeğinde
1 kepçe çorba
fırında köfte
ve sebze ızgara
vee şalgam içtim
acaba şalgam suyumu şişirdi benii tuzluyaa kalorisine baktım çok düşüktü 1 bardak 20 kal.:26::26:

selam hanımlar gezd,k tozduk gedikk..ama bugun baya cezalıyım pazar dolayısıyla ii bi kahvaltı ara olarak dondurma ve aksam dısarda yemek yedim..özür dilerim cezama razıyım ama yarın akupunktur doktorundan alıntı sıkı bi diyetle ise girisecegime söz veriorum:17:

iyi akşamlarrrr çıtırlar ve çıtır adaylarıııııı...........
ben geldim ohhh beee dinlendim temiz uyku çektim:32:sınavım zordu offf yaa 4dersimizin çıkmış sorusu yokkkk tamam çalıştım ama dereden tepeden bulmuş sormuşlardı sanki:53:tabi eve gelince kitapta zorbuldumda:1:hani şöyle çıkar deyipte ezberledikleirmiz yokkkk:50:bide vizede sorumulu olduğumuz üniteden enaz10 sru yaa ee zaten 20 soruluk sınav tabi bizde kalan finallere daha çok çaıştık ordan çıkar diyeee:59:neyse bakalım kredili sistem napıcam geçicemmi vizesiz final oldu budönem benim ama:40:
sınavda biara çok gerildim sıktım kendimi inşallah tartıya yansırrr:1:başımı ağırttı ama:34:sizler napıyosunuz....
shrvz arkdaşım allah rahmet eylesin yaşlıda olsa ölüm zor geliyoır,hem şair ne demiş;HER ÖLÜM ERKEN ÖLÜMDÜR.... rabbim çok çektirmemiş bende anneanemi kaybettim beni dünyada çok sevenlerden brini 4ayoldu çok zordu:43:annemin yanına gezmeye giti hastalığı ve ölümü 1ay içinde oldu:19: hele annemin annesiz kalması,rabbim onlardan ayırmasın bizi:19:anneden babadan ayrılanalrada sabırlar versin çoookkkkk...

slm hatunlarrrrrr :34::34:
bugün acayip şişim ben yaaa akşam yemeğinde
1 kepçe çorba
fırında köfte
ve sebze ızgara
vee şalgam içtim
acaba şalgam suyumu şişirdi benii tuzluyaa kalorisine baktım çok düşüktü 1 bardak 20 kal.:26::26:

aslıcım nasılsın canım pek onlıne olamıyoruz..akşam menün çok fazla olmuş be canım..orada 2 öqünlük yemek var..yerken az gibi gelsede bikaç dakika sonra midende şişkinlik oluşup rahatsızlık verir..neyse hafta arası telafi edersin cnm :34:

selam hanımlar gezd,k tozduk gedikk..ama bugun baya cezalıyım pazar dolayısıyla ii bi kahvaltı ara olarak dondurma ve aksam dısarda yemek yedim..özür dilerim cezama razıyım ama yarın akupunktur doktorundan alıntı sıkı bi diyetle ise girisecegime söz veriorum:17:

iyi bakalım bol iradelerrr :51:

iyi akşamlarrrr çıtırlar ve çıtır adaylarıııııı...........
ben geldim ohhh beee dinlendim temiz uyku çektim:32:sınavım zordu offf yaa 4dersimizin çıkmış sorusu yokkkk tamam çalıştım ama dereden tepeden bulmuş sormuşlardı sanki:53:tabi eve gelince kitapta zorbuldumda:1:hani şöyle çıkar deyipte ezberledikleirmiz yokkkk:50:bide vizede sorumulu olduğumuz üniteden enaz10 sru yaa ee zaten 20 soruluk sınav tabi bizde kalan finallere daha çok çaıştık ordan çıkar diyeee:59:neyse bakalım kredili sistem napıcam geçicemmi vizesiz final oldu budönem benim ama:40:
sınavda biara çok gerildim sıktım kendimi inşallah tartıya yansırrr:1:başımı ağırttı ama:34:sizler napıyosunuz....
shrvz arkdaşım allah rahmet eylesin yaşlıda olsa ölüm zor geliyoır,hem şair ne demiş;HER ÖLÜM ERKEN ÖLÜMDÜR.... rabbim çok çektirmemiş bende anneanemi kaybettim beni dünyada çok sevenlerden brini 4ayoldu çok zordu:43:annemin yanına gezmeye giti hastalığı ve ölümü 1ay içinde oldu:19: hele annemin annesiz kalması,rabbim onlardan ayırmasın bizi:19:anneden babadan ayrılanalrada sabırlar versin çoookkkkk...

canım seninde başın sağolsun mekanı cennet olsun bitanem:70:

senacım buakşam mekiklerime başlıycam yarınsını çekrim zaten hemen:51::51:
dünakşamdans onra eşime senin çay lezzetli olmuş dedim buakşamda yaptırıdm ama görüp göreceğimde bu artık birkaç ay sonra belki yaparrrrr:60::60:kociş çayıda güzeldi hani napıyımm:70:
menümüde yazayım bennnn..güne erken başladım ee ders var diye ama yok bundan sonra tamgazım inşallahhhhh:79::79:

uyandım uykum kaçsın diye hemde açtım biparça çikolata 2bardak su
9a doğru dikkat toplama için öncesinde
1küçük dilim ekemke üzeri süzme peynir
1türk kahvesi(iyi oluyomuş yaa tekbaşına tadı olmaz ama arada yapayım hem zayıflatırmı???wceye hemen çıkardı benii:68:
:56:kahvaltı:56:
1.5 dilim ekmek ,1haşlanmış numurta:40:
domates,salatalık,biber söğüş
2zeytin ,peynir,pekmez..2bardak şekrsiz çayyyy
ara
1litre su
1nektari
:56:öğle:56:
sonna sınavvvvvvv arada bu menüm zordu lezzetsizdi:60:
eve gelidk eşim uçurdu zaten arkdaşlarım nedüşünüyo bilmiyorum hızlı şoförüm hakkındaaa:91:
acilinden yemekkkk moralimde nbzuk dedim ensevdiğim makrnamı yapayım ama fazlada kaçtı sanırsam:47:
:56:akşam:56:saat17:30(allahtan daha geçdeğildi)
makarna tereyağlı salçalı
bolsalata
azçorba 3kaşık falandı dünden kalma şehriye çorba(ayy buda hamırrrrr)))
şimdi çay,suya devammmmm ayy eşim oraya getirim dedi yanıma:69:
psikolojimi iyi görmedi bugün ondanmı acaba:26: ama yokya merhametlidir :38:ama evişlerine değil yapmaz:52:sporda bakalım ev çok karışık ikgündür gitgel otel oldu bana evi toplarım belki mekik çekicemmmm:40:

Back
X