Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramıza hoşlgeldin.gerçi bende yeniyim.bende yaklaşık 10 ay önce doğum yaptım
kilolar aynen duruyor Allah bize yardım etsin sabır versin inş vereceğiz bu kiloları.bekarkan bende tiroit sorunluydu guatr vardı şükür geçti ama bana hediyesi +18 kilo oldu:)şimdide vermeye çalışıyoruz doğum kilolarını.saç dökülmeleri demir eksikliğinden olabilir bi kontrol ettir istersen bende de vardı aynı durum.
illa fındık ve üzüm katıcan yaneee yap bacım yap hade ama fazla kaçırma barii ekmeğii .
ben çavdarı çok seviyorum diet yapmadan öncede alır yerdim kepek te severim sorunum yok yanii .tam buğday unundan kendimde mayalıyorum bazen kızlarım için daha doğrusu .1 dilim yiyorum yemeklerin yanında bende ama hep aynı ekmeği tüketmiyorum bi hafat çavdar bi hafta diet ekmek bir hafta kepek öle yapıyorum sıkılmayayım diye
![]()
kızlar ben bi alt topiğe gidiyorum artık malum69 kilo oldum 60-69 kilo topiğine iniyom hakkınızı helal edin bidaha gelemem bye![]()
kızlar ben bi alt topiğe gidiyorum artık malum69 kilo oldum 60-69 kilo topiğine iniyom hakkınızı helal edin bidaha gelemem bye![]()
kızlar akşama mercimek çorbası içecem yine yanında da salata ama kocişe nohut yemeği pişirdim etsiz ben de yemek istiyorum sizce kaç kaşık yiyebilirim 2 iyi mi?
kızlar akşama mercimek çorbası içecem yine yanında da salata ama kocişe nohut yemeği pişirdim etsiz ben de yemek istiyorum sizce kaç kaşık yiyebilirim 2 iyi mi?
ok o zaman 1 kepçe çorba 4 ymk kaşığı nohut bol salata uygun mudur?![]()
noldu cnm neden ofluyosun bi sıkıntımı var![]()
aslında mercımek te baklıyat ama bence uyugun o ekmek yerıne gecsın bosver afıyet olsunyoksa cok az yıyonuz yaa ben yedıklerımı yazsam ohooo
![]()
sikildim kendim yaziorum kendim cevapliorum bütün sayfalari okuyoirum yorumlar yapiorum benim yazdigim göz ardi edilior cünkü kendi aranizda okadar ii kaynatiorsunuz ki unutuluorummm![]()
aaaaa olur mu öle şey canım söyle bakalım????