70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoşlgeldin.gerçi bende yeniyim.bende yaklaşık 10 ay önce doğum yaptım

kilolar aynen duruyor Allah bize yardım etsin sabır versin inş vereceğiz bu kiloları.bekarkan bende tiroit sorunluydu guatr vardı şükür geçti ama bana hediyesi +18 kilo oldu:)şimdide vermeye çalışıyoruz doğum kilolarını.saç dökülmeleri demir eksikliğinden olabilir bi kontrol ettir istersen bende de vardı aynı durum.

Amin canım..
Allahtan o sorun ortadan kalktı canım tiroidler yüzünden oldugunu öğrendik..Şimdi yoluna girdi şükür..
13 Haziranda diyetisyyene başlıyorum o zamana kadar kendi diyet listemi uygulıycam..
Eski kiloooom nerdesinnnnnnnnn:52:

:91::91: illa fındık ve üzüm katıcan yaneee yap bacım yap hade ama fazla kaçırma barii ekmeğii .
ben çavdarı çok seviyorum diet yapmadan öncede alır yerdim kepek te severim sorunum yok yanii .tam buğday unundan kendimde mayalıyorum bazen kızlarım için daha doğrusu .:27: 1 dilim yiyorum yemeklerin yanında bende ama hep aynı ekmeği tüketmiyorum bi hafat çavdar bi hafta diet ekmek bir hafta kepek öle yapıyorum sıkılmayayım diye :9:

ya bende sıkılıyorum işte beyaz ekmek dışındaki tüm ekmeklerden:43::43::43::43::43::43::43::43: tamam kızmayın yemiyorum beyaz ekmek:57::57::57::57::57:

kızlar ben bi alt topiğe gidiyorum artık malum69 kilo oldum 60-69 kilo topiğine iniyom hakkınızı helal edin bidaha gelemem bye:58::59:

ben 65lere düştüm ama hayatta bırakmam bu topiği. ben burda başladım kilo vermeye hiç biryere gidemem çok seviyorum burayı bennnnnnn hele de böle kaptan hiçbiryerde yokturr:70::71::71::71:

:31:kızlar akşama mercimek çorbası içecem yine yanında da salata ama kocişe nohut yemeği pişirdim etsiz ben de yemek istiyorum sizce kaç kaşık yiyebilirim 2 iyi mi?

bugünkü menümü yazayım
uyanır uyanmaz sıcak su 3 gün kurusu

kahvaltı:56:
çeyrek simitten biraz az simit, yarım ev yapımı poğaca ve bir kesme şekerli çay

ara :56:
7 adet fındık iki adet kayısı

öğle:56:
4-5 kaşık etli patlıcan kebabı, bir kase yoğurt,bir kase mercimek çorbası

ara :56:
küçüçük bir kasede sütlaç yicem

akşam bende karar veremedim dışarıda olucam çünkü hastaneye gidicem ne yesem acaba:26:

yatarkende bir bardak süt
gün içinde bol bol su

kızlar ben bi alt topiğe gidiyorum artık malum69 kilo oldum 60-69 kilo topiğine iniyom hakkınızı helal edin bidaha gelemem bye:58::59:

canım sen bi an önce 0-9 kilo aralıgına in, git o topikte takıl, eksiye düşünce de daha gelme buralara, ay hangi topiğe girsem ortalığı karıştırıyosun yahuuuu.... kimse ölmüyo sana, git sen git sen geldiğinden beri bu topiğe benim gelesim olmuyodu zati... :19:

Back
X