Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iftar
1 kase şehriye çorba
3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kuru fasulye
cacık
ara çay
şam fıstığı bir tutam-zayıflatıyomuş nette okudum ne kadar doğru bilmem
teravih sonrası karpuz
sahur karpuz
KEPEK EKMEK
beyaz peynir
başlamadan önce kurur kayısı 2 tane
nerdesin kız sen bi baktım yok olmuşunneyse vaat verecemde ne verecem :97::97::97:buldum
kızlar beni seçerseniz oyun oynattıracam
beni seçerseniz haftada en az 1kilo verdittirecem
beni seçerseniz evinize gelip öğünlerinizi ben hazırlıycam ve bununla
yetinmeyip yeşil çaylarınızıda ben demliycem
vede onunlada yetinmeyip uyumanız için size masaj yapıcam,
sabahta kahvaltınızı yatağınıza getiricem tabiki sağlıklı yiyeceklerle dolu bi kahvaltı,,
beni seçin beni seçerseniz karlı çıkarsınız,,
şimdi anlıyorum başkan adaylarının neden okadar çok vaat verdiklerini zormuş bee:84:
günaydın kızlarr sonunda dün regl oldummbiraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii
![]()
CAnım ya sen siyasete soyunsana gülüm...
Atmaya başladın bak.. Yavaş yavaş alıştın bu işe...
Çayımız demleyip yemeğimizi yapacakmış..
.... varsa herkes için varın seçim reklamına dönmüş
Ayda 1000 tl işsizlk maaşı vereceğim...vb
Devam Tubişim devam
Oyum sana
hemen başlıyorum canım
Hani menün...![]()
valla gittim bugün anemgillen marketde babam dedi hadi ne istiyorsan söyle kasap a dedim ben tavugun kelebegini istiyorumanlamadim dedi
yani tavugun kelebegi varmis öyle dedimmi bilirmissin dedim siparis verdi arkadas diye kivirdim
valla abla tavugun gögsü var pirzolasi var kanati, bacagi var ama kelebegini ilk sizden duydum dedi
![]()
benım esım asla boyle rısklı ıslere girmezkız zaten tavukçuya yağsız kıyma çektirene kadar feleğim şaşıyo...
adam ıkı saat yagını ayıklıyo....
bide kelebek kelebek dıye tuturursam....
en iyisi eşimi mi yollasam bırakıyım o rezil olsun.....
benden de sana bır oy canım gercı sımılık tek aday sensınsenaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşggeldiinnnnnnnn gözümüz yollarda kaldı nezamandır yoksundaa,valla özledik haa ,ne yalan söyliyim biraz sensiz boş kalıyo burası senin ismini görünce hemen ''ana kaptan gelmiş''diye seviniyorum,baya ısınmışız birbirimize bu topik çok güzel oldu yaaa
herkez birbirini yıllardır tanıyo gibi sıcak birbirine karşı hepinizi çok sevdim ve seviyoruuumda
dur bu öpüş olmadı
bu ii:97::97:
bu arada kaptan yardımcılığına adaylığımı koyuyorum,bütün gün evdeyim seve seve yardımcılık yapabilirim emmeee accık öğret bana nedir nasıl yapılır bu yardımcılık:97:tabi seçilirsem
![]()
Günaydııınnn kıssçelerrr
Hepimize güzel bir gün olsun... Kaldı son 3 gün![]()
cnm 2 bardak yeşil çayımı içtim![]()
kahvaltım
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
domates
salatalık
közlenmiş biber şimdilik bunları yedim![]()
devamı az sonra flash flash![]()
hala közlenmiş biber yıyon kız cok sevıyon sanırım bende senden heveslendım aldım bı kavanoz ama daha acmadım bıle epey oldu alalı.
bu arada dün aksam güllacımı yaptım sahurda da bı güzel yedımtam sogumamıstı ama olsun bugun daha ıyı olur
![]()
günaydın herkese yaa ben bu hafta ümitli deilim pazardan berı akcırıyorum ve rahatsız oluyorum mıdemde bı yumru duruyor butun gün.bugun dıkkat edıcem de yarın ablama davetlıyız nolcak bılmem![]()
günaydınn bebeklerrr :)
yeni makinamın siftahını yaptımmm gelsin tazee resimlerr :)
yorumlarınıız bekliyoom hee :)
Eki Görüntüle 237547 Eki Görüntüle 237548 Eki Görüntüle 237549 Eki Görüntüle 237550
Eki Görüntüle 237547 Eki Görüntüle 237548 Eki Görüntüle 237549 Eki Görüntüle 237550
cnm 2 bardak yeşil çayımı içtim![]()
kahvaltım
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
domates
salatalık
közlenmiş biber şimdilik bunları yedim![]()
devamı az sonra flash flash![]()
Canım bence gayet güzel ve dengeli besleniyorsun
Közlenmiş biber benimde canımı çektirdin kız
Bende işyerindeyim
Oruç gibi düşün akşam beşe kadar
canım sen zayıfladıkça açıldın maşallah
tabi yakışıyor oturuyor cuk diye kıyafetler
bomba gibiyim diyorpatlatıyorsun bombayı
Çok tatlısın , bak makyajlı sarı saç daha hoş durmuş...
Dememiş miydim ben sana
öyle yapayım bari yeşilcay felan ıceyım mıdem taş gibi halaAl bende de o kadar :) İki gündür dondurma yiyorum ne yalan söyliyim dün de yedim sonraaa nasıll bir vicdan azabı çektimm. Hemen form çayımı içtim.. Biraz ara verdim sonra da kabuk tarçınlı yeşilçayımı içtim 1,5 litre de su içtim.
Perşembe akşamı belli olacak bakalım. Ye ama en azından almamak için eve gelince form çaylarından iç bence en azından sabit durursun.
pelin nerde yaaa:44: