70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr sonunda dün regl oldumm :46::9: biraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii:1::1:

Son düzenleme:
iftar
1 kase şehriye çorba
3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kuru fasulye
cacık

ara çay
şam fıstığı bir tutam-zayıflatıyomuş nette okudum ne kadar doğru bilmem:28::28::28:

teravih sonrası karpuz

sahur karpuz
KEPEK EKMEK
beyaz peynir
başlamadan önce kurur kayısı 2 tane

Merhaba,
İftar menün güzel de sahur pek olmamış sanki.:26:
Kepek ekmeği kansızlığa yol açıyor. Tam tahıllı buğday ekmeği ye bence =)
Domates de C vitamini var yağ yakımına yardımcı oluyor.
Sahurda yenmeli bence. Salatalıkta bağırsaklar için iyi.
Bunları da tüketsen fena olmaz. Nacizane fikrim =)

Geçen gün aldığımda üzerime tam oturan pantolonumu denedim bol geliyordu. :52:

Bu gece de normal t-shirt lerimi denedim. Acayip fark var. :52: Önceki giyişlerime göre bol geliyor hepsi. :62:

nerdesin kız sen bi baktım yok olmuşun:59:neyse vaat verecemde ne verecem :97::97::97:buldum
kızlar beni seçerseniz oyun oynattıracam:kkk:
beni seçerseniz haftada en az 1kilo verdittirecem:kkk:

beni seçerseniz evinize gelip öğünlerinizi ben hazırlıycam ve bununla

yetinmeyip yeşil çaylarınızıda ben demliycem

vede onunlada yetinmeyip uyumanız için size masaj yapıcam,

sabahta kahvaltınızı yatağınıza getiricem tabiki sağlıklı yiyeceklerle dolu bi kahvaltı,,
beni seçin beni seçerseniz karlı çıkarsınız,,:65:

şimdi anlıyorum başkan adaylarının neden okadar çok vaat verdiklerini zormuş bee:84:

CAnım ya sen siyasete soyunsana gülüm...
Atmaya başladın bak.. Yavaş yavaş alıştın bu işe...
Çayımız demleyip yemeğimizi yapacakmış..:62::62:
.... varsa herkes için varın seçim reklamına dönmüş
Ayda 1000 tl işsizlk maaşı vereceğim...vb
:52::52::52::52:
Devam Tubişim devam
Oyum sana:1::1::1:

günaydın kızlarr sonunda dün regl oldumm :46::9: biraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii:1::1:

hemen başlıyorum canım:37::37:
Hani menün...:68::68:

CAnım ya sen siyasete soyunsana gülüm...
Atmaya başladın bak.. Yavaş yavaş alıştın bu işe...
Çayımız demleyip yemeğimizi yapacakmış..:62::62:
.... varsa herkes için varın seçim reklamına dönmüş
Ayda 1000 tl işsizlk maaşı vereceğim...vb
:52::52::52::52:
Devam Tubişim devam
Oyum sana:1::1::1:

hemen başlıyorum canım:37::37:
Hani menün...:68::68:

cnm 2 bardak yeşil çayımı içtim:68: :68:

kahvaltım
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
domates
salatalık
közlenmiş biber şimdilik bunları yedim :56: :56:

devamı az sonra flash flash:60::60:

valla gittim bugün anemgillen marketde babam dedi hadi ne istiyorsan söyle kasap a dedim ben tavugun kelebegini istiyorum:9: anlamadim dedi :53: yani tavugun kelebegi varmis öyle dedimmi bilirmissin dedim siparis verdi arkadas diye kivirdim :17: valla abla tavugun gögsü var pirzolasi var kanati, bacagi var ama kelebegini ilk sizden duydum dedi :17::17:
:60::60::60:
kız zaten tavukçuya yağsız kıyma çektirene kadar feleğim şaşıyo...

adam ıkı saat yagını ayıklıyo....

bide kelebek kelebek dıye tuturursam....

en iyisi eşimi mi yollasam bırakıyım o rezil olsun.....
benım esım asla boyle rısklı ıslere girmez:1::60::60:
senaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşggeldiinnnnnnnn gözümüz yollarda kaldı nezamandır yoksundaa,valla özledik haa ,ne yalan söyliyim biraz sensiz boş kalıyo burası senin ismini görünce hemen ''ana kaptan gelmiş''diye seviniyorum:16: ,baya ısınmışız birbirimize bu topik çok güzel oldu yaaa:43:herkez birbirini yıllardır tanıyo gibi sıcak birbirine karşı hepinizi çok sevdim ve seviyoruuumda:48:dur bu öpüş olmadı:70:bu ii:97::97:

bu arada kaptan yardımcılığına adaylığımı koyuyorum:1:,bütün gün evdeyim seve seve yardımcılık yapabilirim emmeee accık öğret bana nedir nasıl yapılır bu yardımcılık:97:tabi seçilirsem:59:
benden de sana bır oy canım gercı sımılık tek aday sensın:1:
Günaydııınnn kıssçelerrr :12:
Hepimize güzel bir gün olsun... Kaldı son 3 gün:8:

günaydın herkese yaa ben bu hafta ümitli deilim pazardan berı akcırıyorum ve rahatsız oluyorum mıdemde bı yumru duruyor butun gün.bugun dıkkat edıcem de yarın ablama davetlıyız nolcak bılmem:50:

kahvaltım
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
domates
salatalık

hala közlenmiş biber yıyon kız cok sevıyon sanırım bende senden heveslendım aldım bı kavanoz ama daha acmadım bıle epey oldu alalı.
bu arada dün aksam güllacımı yaptım sahurda da bı güzel yedım:21::21::21: tam sogumamıstı ama olsun bugun daha ıyı olur:61:

günaydınnnnn herkese

hala 77yim :( takılı kaldım bu kiloda :S

iftarda 1 domates çorbası 1 adet çavdar ekmeği ve sütlaç yedim 2 saat sonra filan limonata içtim

sahurdada zeytin 2 çavdar ekmeği salatalık peynir yedim su içtim o kadar

hala közlenmiş biber yıyon kız cok sevıyon sanırım bende senden heveslendım aldım bı kavanoz ama daha acmadım bıle epey oldu alalı.
bu arada dün aksam güllacımı yaptım sahurda da bı güzel yedım:21::21::21: tam sogumamıstı ama olsun bugun daha ıyı olur:61:

çok seviyorum cnmm:56: :56: sürekli tüketebilirim bıkmadan usanmadan kaloriside çok az beni doyuruyoda yemeden çok az sıcak su akıt üstünden yağı gidiyo üstüne kekik pul biber filan ay millet oruç ben iice acıktırcamm:37: :37: :37:

eline sağlık afiyet olsun :42:

güllaç ağzıma sürmemmmmmmm:19: :19: :19: buram buram süt nefret ederim ıyyyy:60: :60:

günaydın herkese yaa ben bu hafta ümitli deilim pazardan berı akcırıyorum ve rahatsız oluyorum mıdemde bı yumru duruyor butun gün.bugun dıkkat edıcem de yarın ablama davetlıyız nolcak bılmem:50:

Al bende de o kadar :) İki gündür dondurma yiyorum ne yalan söyliyim dün de yedim sonraaa nasıll bir vicdan azabı çektimm. Hemen form çayımı içtim.. Biraz ara verdim sonra da kabuk tarçınlı yeşilçayımı içtim 1,5 litre de su içtim.
Perşembe akşamı belli olacak bakalım. Ye ama en azından almamak için eve gelince form çaylarından iç bence en azından sabit durursun.

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olmasını diliyorum bugünde mönü paylaşmıcam ramazan ayında iyice şaşırdım ben kısmetse yarın oruca başlıyorum toparlanıyorum artık sahur ve iftar mönülerimi yazarım kısmetse bu arada kilo vermeye devam ediyorum çok şükür cuma günü tartıda güzel bir rakam görmeyi diliyorum

kahvaltım
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
domates
salatalık

Canım bence gayet güzel ve dengeli besleniyorsun
Közlenmiş biber benimde canımı çektirdin kız
Bende işyerindeyim
Oruç gibi düşün akşam beşe kadar

günaydınn bebeklerrr :)

yeni makinamın siftahını yaptımmm gelsin tazee resimlerr :)

yorumlarınıız bekliyoom hee :)

Eki Görüntüle 237547 Eki Görüntüle 237548 Eki Görüntüle 237549 Eki Görüntüle 237550

canım sen zayıfladıkça açıldın maşallah:nazar::nazar:
tabi yakışıyor oturuyor cuk diye kıyafetler
bomba gibiyim diyor:52:patlatıyorsun bombayı
Çok tatlısın , bak makyajlı sarı saç daha hoş durmuş...
Dememiş miydim ben sana

Canım bence gayet güzel ve dengeli besleniyorsun
Közlenmiş biber benimde canımı çektirdin kız
Bende işyerindeyim
Oruç gibi düşün akşam beşe kadar

canım sen zayıfladıkça açıldın maşallah:nazar::nazar:
tabi yakışıyor oturuyor cuk diye kıyafetler
bomba gibiyim diyor:52:patlatıyorsun bombayı
Çok tatlısın , bak makyajlı sarı saç daha hoş durmuş...
Dememiş miydim ben sana

ama ama ama sen canın çekti hemen bulmamız lazımm akşama kadar yemicen mi bişeyy :49: :49: :49: :49: :19: :19: :19: :19:

Al bende de o kadar :) İki gündür dondurma yiyorum ne yalan söyliyim dün de yedim sonraaa nasıll bir vicdan azabı çektimm. Hemen form çayımı içtim.. Biraz ara verdim sonra da kabuk tarçınlı yeşilçayımı içtim 1,5 litre de su içtim.
Perşembe akşamı belli olacak bakalım. Ye ama en azından almamak için eve gelince form çaylarından iç bence en azından sabit durursun.
öyle yapayım bari yeşilcay felan ıceyım mıdem taş gibi hala:19:
günaydınn bebeklerrr :)

yeni makinamın siftahını yaptımmm gelsin tazee resimlerr :)

yorumlarınıız bekliyoom hee :)

Eki Görüntüle 237547 Eki Görüntüle 237548 Eki Görüntüle 237549 Eki Görüntüle 237550

canım cok güzel cıkmıssın yüzden de barız cok farketmiş ama ben elbsıenı begenemdım oldugundan kılolu göstermiş bence yoksa zayıfsın bılıyom da:1:belden asagısı bol oldugu ıcın begenmedım ben:61:

Back
X