- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyarmamaları daha fena yahu ..1 saattir gebelik estetik diyet miyet aranıyorum..özgüven sorunum olduğunu düşüncekler yemin ederim :) oysa yapcak işim yok :) işim bitti ama mesai saati beklemek zorundayız işte..Sistem hatası :44:
ama ama ama bende bronzlaştım benimde bronzum cicicereeeeeeeen duy benı sana bısıcık sormustum gozunden kactı sanırım, gunes kremını ya da yagını soracaktım, senın bronzlugunu begendım, kocişe bıle dedım kk dan cerene sorayım da ben oyle alalım dedım![]()
![]()
ama ama ama bende bronzlaştım benimde bronzum cicihemde 50 faktörlü çocuklar için güneş kremi kullandım
tavsiye ederim güneş yanıklarındn acısından illallah edenler için bire bir.yüzümde alerjik bi durum olmasına ramen hiçbir kötü yanığım olmadı. :82:
hala közlenmiş biber yıyon kız cok sevıyon sanırım bende senden heveslendım aldım bı kavanoz ama daha acmadım bıle epey oldu alalı.
bu arada dün aksam güllacımı yaptım sahurda da bı güzel yedımtam sogumamıstı ama olsun bugun daha ıyı olur
![]()
hımm anladım cnm çok tşkler cvp verdigin içinnSevilmicek gibi değil ki en kısa zamanda gene gelirsin inş.
Gerçi tatile çıkacakmışsınız tatil daha önemli tabi
Arada benimde ellerim uyuşuyor ama moralim bozuk olduğunda ya da aç olduğumda.
Düzenli beslenmiyorsanız etki etmiş olabilir. Bi yakınımın başına hiç gelmedi.:26:
canımm benim oglan 17 aylık oldu seninki ne kadarlık benimki bırakmıyo dahada düşkün oldu bırakması baya sorunlu olcak gibisaol canım cok şükür ıyıyız oglun kac aylık bende emzırıyorum ama calıstıgım ıcın benımkı o kadar yogun olmuyo tabi
kol uyusması bıcok nedenden olabılır canım aklıam gelenler boyun düzleşmesi yada fıtıgı nedıyle kola vuran rahatsızlık
bırde sinir sıkışması ama bı doktora görün bence canım eşimede cok oluyodu ılerı derecede boyun düzleşmesı cıktı.gecmıs olsun
pardonnn kaptanımm birdaha olmasssssssudemcim
yazılarının ararsında ebru yeter ismini kullanarak yorum yapmışsın..bu yasak...varsa bir sorun ya bnm özelime bildirm yada direk problem yaşadıqın kişinin özeline yazını yaz..bu konudan dolayı özelden uyarı aldım..bidaha olmasın...
şuan banlısın ve topiqe tekrar gelmeyeceqini yazmışsın ama yinede uyarımı yapmam lazım..ikili tartışmalar yasak arkadaşlar..sorunlarınızı özelden halledin lütfen..buraya vyansıtıp kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok..
ezqicim lütfen yazı puntonu normale indir cnm okurken gözü çok yoruyor..herkes gibi normal yazı puntonu kullan lütfen..
bekenay sende yazı puntonu normale indir cnm..daha öncede bu konuda seni uyarmıştım..
arkadaşlar...
lütfen ikili tartışmalara girmeyelim ve kurallara uyalım..topiqimde bu tür uyarılara neden olacak konuşmalar istemiyorum...
ikinci uyarıyıda almışız...yazılarınızı yazmadan lütfen 2 kere düşünün arkadaşlar...
etti 3...kim kimden rahatsız oluyor arkadaşlar...kim kötü içerik bildiriyor..her olur olmaz şey için yönetimi rahatsız etmeyin..önce bnm bilqim olsun..rica ediyorum..
hoşşşşşşşşgeldinnnnnnn kapptannnnnnnnn çok sevindim senii gördügümeeeeselam kızlarr ben geldimmmmmmmm
iftara geken yatıya kalıyor arkadaşlar öyle yoqunumki ve öyle yorgunumki anlatamam...
bu akşamda misafirlerim var...ve şimdi mukabele okucam sonra dışarda işlerim var..dönüncede namaz kıl iftar hazırla ancak..özledim sizleri..inşallah bugünden sonra rahatlıcam..daha sık beraber olucaz...nasılmış bakalım keyifler..
kızlar kendime yardımcı arıyorum ben giremediqim zaman topiqle ilgilenecek gerek olursa liste yapıcak...buraya zaman ayırabilecek biri...gönüllüleri göreyim lütfen...
listeyi muhtemelen yarın yapıcam kızlar bilginize..
aysebahar Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrikler...
saolll canım inşş yokturcanım geömiş olsun umarım bişeyın yoktur...
bu arada sahursuz tutmak çok zor oluyo ....
ben bu yuzden sahura kadar oturuyorum.....
sahursuz tuttum dıye sakın ıftarda saldırma yıyeceklere....
bugün kociş yok
iftar
bulgur pilavı
yoğurt
yiyecem umarım zararlı değildir bulgur pilavı-porsiyon yiyecem pilavı
Allah kabul etsin kısçeler..
İftar menümü yazayım. Abarttım accık.:26:
1 kepçe mercimek çorbası,
1 tane karnıyarık (ufak),
1 kase yoğurt,
Orta boy tulumbanın yarısını yedim.
Ee bi de domates-soğan karışımı salata![]()
günaydın vanlarr herkese gönüllerinizce birgün diliyorum
hatırlarsanız safranboludayken burnum kanamıştı boqazımdan kan gelmişti..geçen hafta dr gittim..bt filmi istedi..dün sonuçları aldım..burnumda eqrilik varmış kanama ondanmış..ameliyat dedi..fiziksel olarak burnumda hiç eqrilik görünmüyor...enteresan karşıladım...ameliyat olmayı düşünmüyorum..çünkü burun kemiqini kırıp yeniden yapıyolar..bunu göze alamam..
fıstıqım çok geçmiş olsun...ana saqlıqa bi git bakalım ne dicek..içimiz rahat olsun...
kız kırılma hemen,ben bidaha uyarı almasın topik diye dedim,yoksa huyunu biliyorum illaki en son lafı sen söyliyceksin,![]()
selaaammmmm arkadaşlarnasılsınız geçmişi okuyordum yaklaşık bir saattir.
qivi hoşgeldin inan çok üzülmüştüm gittiğine mutlu oldum seni tekrar görüncebir daha gitme olur mu
![]()
Evt ellerimizle zayıflatıp gelin etcezz senii.Ayakkabının altına ismimi yazarsın artık.
![]()
teşekkür ederim..her tür gaza açık bir yapıyla selamlıyorum hepinizi..benim sıkıntım kallavi..zira hem sigarayı bırakmaya çalışmak hem 20 kilo vermek hem kasmamak hem hem hem...herşeyi istiyorummmm...bu arada mesaiyi de burada forum okuyarak yemeğe başladım.Oda bilgi işlem tarafından ayrıca gaz yapacak sanırım iş hayatımda o ayrı
![]()
aynen benımde artık kronıklesmıs bı franjıt, sırtım terlesın soyle bı ruzgara maruz kalmıyım ya da corapsız gezmıyımmm hemen baslar, bıktım artık, hele yaz gunu hıc cekılmıyoooocogu zaman coprapla yatarım annem lohusa kadın gıbısın der
![]()
c.tesi aksamı yemege gıtmıstık acık havada, orda hafıften bı ruzgar estı, ben tabı hemen uzıerme bısıler aldım, ama ertesı sabah bogazımdaki tuhaflık dıkkatımı cekmıstı, pazar gunu de guneslık, tul yıkayıp utuledım, canım cıktı ter içınde kaldım, o da tuz bıber oldu ve bogazı yıne fena ettıkkk :26: valla ılkokul cocukalrının bıle benden az bogaz&bademcık problemlerı oluyodur :26:
geçiyordum uğradımgeçmişe bi bakındım ama gel görki yine aklımda bişi kalmadı yorum yapacak
yaşlandım ve klım 5 karış havada
izmirin sıcak ama bol esintili bir gününden yine size merhabalar.sabaha karşı 6 da uyuyup öğlen ezanına mütakiben uyanıyorum haliyle evi toparlayıp yemek hazırlayana kadar iftar vakti geliyor bu yüzden şimdilik oruç gayet güzel ilerliyor.tek kötü tarafı eve gelen sıcak pideler
yemediğim dayandığım hiçbir akşam olmadı henüz.hele en son 2 gün önce sahurda reçelli ekmek yedim
hemde öyle ucundan köşesinden falanda değil normal ekmeğe göre 2 dilim boyutunda 3-4 dilim ekmek yedim.
kilo almış gibide durmuyorum göbişim hala düz duruyor ama yemiş olmanın psikolojisi kötü elbette
ama şuda var yiyp yatmıyorum hemen.yemekten en az 2 saat sonrası uyuyorum bazende 3-4 saati bulduğu oluyor böyle azda olsa dengelemiş oluyorum sanırım :26: evde tartıda yok kıyafetlerimden nekadar anlayabilirsem artık
![]()
cereeeeeeeen duy benı sana bısıcık sormustum gozunden kactı sanırım, gunes kremını ya da yagını soracaktım, senın bronzlugunu begendım, kocişe bıle dedım kk dan cerene sorayım da ben oyle alalım dedım![]()
![]()
ama amaaa senınkılerı goremdım ki ben, cerencıgımın boy boy fotoları var, bıde onun eskı halını de bılıyorum, beyaz tenlıydı o da baya ama şimdi cok tatlı bı bronzluk olmuş, yuksek faktorlu bızde de var ama merak ettım ayrıca bısı kullandı mı dıyeee :44:
sen de koy oncesı sonrası boy boy fotolar sana da dıyelım cici cici![]()
![]()
ben bu topige geldim geleli canim hep birseyler istemeye basladi hayirdir isallahönce güllac sonra kelebek simdide közlenmis biber
ay ben nekadar da bogazima düsgünmüssüm de farkinda deyilmissim
:) anladığım kadarıyla OTURARAK çalışanlar burada :) bu oturmalar yüzünden de kilolar katmerlendi bayanlar...çok pişmanım beden eğitimi öğretmeni olmadığım içünnnn....![]()
ama o yemekler çok lafını geçirelim ki gözümüz kulağımız doysun yemiş kadar olalım diye yazılıyor bu kadar. özellikle yapıyoruz yani. sen iştahını bu amaca göre ayarlacanın çekmesin :122: