70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıyamam ya..inşaallah tez zamanda geçer tabi sende istersen...
o zaman yazında değişirmi acaba:69:

zaman herşeyin ilacı artık alışmaya başladım kendimi başka şeylere yönlendirdim .. allahıma şükürler olsun bu halime iyiyim şuan gayet kabullenmek zaman aldı ama günler geçtikçe kabullenmek daha basit oluyor. geçince değiştireceğim şu kiloları verirsem gececek hepsi hemdee :66: kendime güvenim gelecek :66:

:96: ya ne sıcağından bahsediyorsun siz burada kara kara bulutlar yere inmiş gök gözükmüyor yağmur dinmedi :44: üstümde de 3 kat var. hepsi kısa kollu ama en üstteki yün kapşonlu hırka o derece yani ve sabah üşüdüm :44: öğlen dışarı çıktım dönüp gelesiye kadar yağmur donuma işledi be :9: küvete düşmüş dalin civcivine döndüm :9:

valla ank sıcak dısarı cıkmıyorum allahtan ama once ıst bursa taraflarına gelıyo sonra buarya yagmur yarında bize gelir belki :61:

zaman herşeyin ilacı artık alışmaya başladım kendimi başka şeylere yönlendirdim .. allahıma şükürler olsun bu halime iyiyim şuan gayet kabullenmek zaman aldı ama günler geçtikçe kabullenmek daha basit oluyor. geçince değiştireceğim şu kiloları verirsem gececek hepsi hemdee :66: kendime güvenim gelecek :66:

hayırdır bısey mı oldu benmı kacırdım yoksa gecmıs sayfaya baktım halbukı ama:44:

merhaba kızlar... tüm sayfaları okuyamadım... hepiniz bir takım mısınız? bende zayıflamaya karar verdim... ramazanda başladım 72 kg.... 5 eylüle kadar 4-5 kg vermeyi düşünüyorum... hergün 25 mekik... leslie.yle yapıyorum.... bana da yardımcı olabilir misiniz...

ay napim pelin yaa birde bel yastıgım var onu koyuyom kafama ohh :9:normalde mutlaka rahat yer olması lazım yatıp uyumam ıcın ama simdi özellikle yatıyom bılg basından 1 saat ayrı kalayım hemd evakıt gecsın dınleneyım dıye.yalnız cıkarken kendımı suclu gıbı hıssedıyom sankı iş basında uyumus kalmıs gıbı aslınd auyudugum yok da ıste mutlak abellı oluyordur gelıp yüzümü yıkıyom bı ferahlayıp kendıme gelıyom ramazanda durum boyle anlıycagın:1:

boşver hayatım..sen hem annesin,hem emzirensin hemde oruçsun sana birşey diyemezler..ha bide bel fıtığın var...
bide maaşallah boyun uzunmuş(ne alakaysa yatman için sebepmi:60: bu işte ben ya nolucak sıyırıyom arada ne güzel lisadeyken çokk istiyodum ama kaldım 1.63te....
öğlen arası saatini güzle geçiiryosun ama başka napıcan yemek yok,çay yok....:68:

hayırdır bısey mı oldu benmı kacırdım yoksa gecmıs sayfaya baktım halbukı ama:44:

bu arada" kalbimdeki kan lekesi" ne yaaa..içim ürperdi haaaa:14:

sanırım hissettiğim bu :50:
yaşadığım ayrılık sonrası psikolojik durum :68:
bir şarkıda geçiyordu çok sevdim ve yazdım öyle .. :61:

dedim de ben böyle bir konuşma geçti onun devamı :71:

:96: ya ne sıcağından bahsediyorsun siz burada kara kara bulutlar yere inmiş gök gözükmüyor yağmur dinmedi :44: üstümde de 3 kat var. hepsi kısa kollu ama en üstteki yün kapşonlu hırka o derece yani ve sabah üşü
düm :44: öğlen dışarı çıktım dönüp gelesiye kadar yağmur donuma işledi be :9: küvete düşmüş dalin civcivine döndüm :9:
ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel darısı başımaıza tabi ıslanmak değil küvete düşmüş civcivide geç yağmur kısmını alalım biz:1:

netden indirmedim ama sporu bıraktıktan sonra,kiloyu kafaya takdığım anlarda leslie stres atmışımdır çoğu zaman..
ama belenayın calleni hiç denemedim:10:
leslie ter atıyosun heryanın çalışıyo bence ev için güzel...:8:
callen üstüme kaldı he yakında sponsoru olucam gelsin paracıklar yaşasın zengin oldum :65:

anladım .. bi başlık görmüştüm dans ederek zayıflanır mı diyeydi sanırım .. 3 ayda 17 kilo vermiş diyet + günlük 1.5 saat dans ile.. son 20 dk oryantelmiş
bende bunu düşünüyorum da çok yoruluyorum bi yarım saatte :50:
bende denemiştim onu hatta lesli yapmazsam dans ediyorum bayağı etkili ama callen kadar değil dermişim:60:

şimdi kilo verdiğini düşününenlerin bayramı bu gün öylemi????
ne mutlu onlara...
ya veremediiğini düşünenler napacakkk..korku günü ter atma günü şimdi...ahh ahhh...
seninde bayramın kdrcim ben inanıyorum seninde bayramın sevin biraz ya verdin bak gör sürpriz yapcan dimi bize:52:
bu arada gıdaklıcaz yakında ama en güzel ve kolay yemek tavuk:1:tavuk dolması yap kız içini pirinçle doldur üstüne sos yap at fırına dışını sen ye içinin pilavını eşin yesin:1:

fırsat bulsam ben de bir yoklayacağım şu callen leslie neymiş ne değilmiş.. ya lesliyle yürüyüş diyince sanki lesie köpeğiniz var da onunla yürüyüş yapıyormuşsunuz gibi oluyor :9: 'ben leslieyle yürüyüş yapacağım hayatım hem çişi gelmiş bi dolaştırayım' falan :9:
:60::60::60:deme kız ablama öle kutsal bir görev üstlenmiş kendisi yazıııııııııık

sanırım hissettiğim bu :50:
yaşadığım ayrılık sonrası psikolojik durum :68:
bir şarkıda geçiyordu çok sevdim ve yazdım öyle .. :61:
ufff bu nasıl ruh hali içim karardı umarım hala oruh halinde değilsin öyleyse söle hemen çıkaralım seni yoksa bize yazık kan man yok öle :1:

zaman herşeyin ilacı derler inanmazsın ama gün gelir yaşadığığın şeyler canını daha az acıtmaya başladığında hatta hatırlamdığında evet dersin zaman iyi bir ilaçmış....
ve benmiydim o ağlayan ,bitemeyecek bir acıymış gibi yaşayan dersin....
dersinde dersin..ayyy daha çok edebi yazıalr yazarımd aburda dalga geçerler benle.....
geçicek canım benim,ben başıma bir şey geldiğinde ben nasıl kaldırıım diyorum,dünya üzerime yıkıldı sanıyorum ama sonra daha kötüsü geldiğinde daha dayanıklı olduğumu anlıyorum o neymişki diyorum...neyse...GEÇECEK.....

süprizmi o da ney....
belenay..tavuğa baktım tam.1 kilo 450 gram..:53:
ama pişrcem sahurda yeriz yarın akşam yeriz..yok ben çoktandır yemiyorum gıdıklamam herhalde buarada inş.regl gelmezde bugünki orucum gitmez...
içine normla tarifimiz gibimi pilav yapıcaz..zaten eşim içinde öyle üzümlü,çöplü sevmez..heeee..pilavı o yisin demii...hem kiloyuda sorun etmiyor kocişim...
ya da tavuğu tepsiye alırım,yanalrına pilav tökerimmm:1:

callen üstüme kaldı he yakında sponsoru olucam gelsin paracıklar yaşasın zengin oldum :65:

bende denemiştim onu hatta lesli yapmazsam dans ediyorum bayağı etkili ama callen kadar değil dermişim:60:

ufff bu nasıl ruh hali içim karardı umarım hala oruh halinde değilsin öyleyse söle hemen çıkaralım seni yoksa bize yazık kan man yok öle :1:

az kaldı az başarıyorum .. inşallah kşilolar gibi o da eşdeğer zamanla yokolup gidecek :52:
ama ne bu callen ben bilmiyorum ben leslie biliyorum :52:

zaman herşeyin ilacı derler inanmazsın ama gün gelir yaşadığığın şeyler canını daha az acıtmaya başladığında hatta hatırlamdığında evet dersin zaman iyi bir ilaçmış....
ve benmiydim o ağlayan ,bitemeyecek bir acıymış gibi yaşayan dersin....
dersinde dersin..ayyy daha çok edebi yazıalr yazarımd aburda dalga geçerler benle.....
geçicek canım benim,ben başıma bir şey geldiğinde ben nasıl kaldırıım diyorum,dünya üzerime yıkıldı sanıyorum ama sonra daha kötüsü geldiğinde daha dayanıklı olduğumu anlıyorum o neymişki diyorum...neyse...GEÇECEK.....

evet her defasında daha fazla yara alacağız ama onlar da geçecek hayat işte .. allah kimseye taşıyamayacağı dert vermesin ..
yani ağlamak sızlamak çare değil artık sonuçta ilk ayrılan ben değilim ya diye düşünmeye başlıyorum. daha sağlıklı düşünebiliyorum .
gececeekkk güleceğizz :66:

Dün akşam ablamla alışveriş merkezinde geziyorduk bi mağazaya girdik bişeyler beğendik işte.
Ablam kabine girdi. Bende yeğenimle (6 aylık) ilgileniyordum. Satış danışmanı kız geldi.
Bebeği sevcek ya ' Anne sana ciciler mi almış ' dedi. Suratım kıpkırmızı oldu.
Kilomdan dolayı bunu dedi. Sonra teyzesiyim deyince pardon falan dedi.
Bi kere de sahilde dolaşırken bizimkiler bişeylere bakıyorlardı ben ilgileniyordum gene.
Yaşlı bi kadın gelip Allah bağışlasın çok tatlı annesi misiniz dedi.
Ablam ve eniştem de duydu tabi. Öyle bir rezillik ki. Off offf
Benim kesin kilo vermem lazım. :59::59::59::84::84:

Dün akşam ablamla alışveriş merkezinde geziyorduk bi mağazaya girdik bişeyler beğendik işte.
Ablam kabine girdi. Bende yeğenimle (6 aylık) ilgileniyordum. Satış danışmanı kız geldi.
Bi kere de sahilde dolaşırken bizimkiler bişeylere bakıyorlardı ben ilgileniyordum gene.

kesinlikle kilo daha olgun göstermesine neden oluyor.. kilo verince gençleşip güzelleşmiş yaşımızın yapısına ulaşmış oluyoruz ..
:52:

:66: haha çok güldüm valla.. bana da çok garip gelmişti. özellikle 3 mil çok ter attırıyormuş ..

o 3 mili 5 mili bir anlasam.. bir saatte 3mil yürütüyor gibi mi bir şey kastediyor nedir :44: yürümeden görmeden bilemiyorum yaa deneyelim bakalım

valla ank sıcak dısarı cıkmıyorum allahtan ama once ıst bursa taraflarına gelıyo sonra buarya yagmur yarında bize gelir belki :61:

bir kaç gün böyle olacak sonra yine sıcak gelecek. hatta hava haberlerinde fırtına kelimesi falan geçti, yok artık dedim.. neyse yaa bir iki gün yağacaksa yağsın yağmur berekettir iyidir iyidir.. bir yere kadar tabi :9:

ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel darısı başımaıza tabi ıslanmak değil küvete düşmüş civcivide geç yağmur kısmını alalım biz:1:
:60::60::60:deme kız ablama öle kutsal bir görev üstlenmiş kendisi yazıııııııııık

kutsal görev üstlenmiş evet :9: ama bu kadar saygı gördüğüne göre işe yarıyor demek ki bravo ablaya :42: çıplak ayakla mı yürütüyor? ben de istiyorum abladan ama halım falan yok.. artık ben de arcak gibi çöp poşeti sererim öyle yürürüm :9:

üzme canım kendını o tarz seyelr hep olur kıloyada yükleme bende zamanında yegenlerıme cok baktım kıloluyken de dgılken da rastlıyordum boyle seylere hatta cocukların alfına bıle alınıyorudm teyze dıyolar dıye sımdı alınmıyorum tabıı teyze dıyebılırler artık:60::60:

o 3 mili 5 mili bir anlasam.. bir saatte 3mil yürütüyor gibi mi bir şey kastediyor nedir :44: yürümeden görmeden bilemiyorum yaa deneyelim bakalım

çok duydum ama bi fikrim yok 3 mili 46 dk onu biliyorum .. dün birkaç yere baktım indiremedim bile :50:
46 dk kolbastı oynasak 1 haftada eririz valla :66:

aslında pers cuma fılan rahatlıycak demıslerdı ama rahatlamadıartık yarına Allahkerim..
benım yrn zaten gecıcı olarak son gunum olcak topıkte, nıhayet tatıl sırası bıze de geldı :66:
hatta arın bıldırımde bıle bulunmayabılırım, kendımı şiş hıssedıyorum, tartıda artı gorunce motıvasyonum kayboluyo, eger yarın sabah aynaya baktıgımda kendımı şiş gorursem tartılmayı dusunmuyorum :26: haftaya da burda olmayacagım, ıkı haftam bıldırımsız gectıkten sorna ınşşş fazla +lar olmadan gerı donebılırımmmmm :34:

canım ya ılla kıloyla alakalı bısı deıl ki, bızım aramızda da ne zmn bı bebk olsa, en ip gıbı olanımız o sıra onla ılgılense de annesıınız dıye soruyo etraftakıler, ne var ki bunda, demekkı annelık yakısıo sana ne guzel bışı :34:

bu aksamdan valızlerı hazırlamamız lazım yarın gece yola cıkcaz, aslında yenı bı valız almak ıstıyorum ama taksıtlı nerden alabılırım kiiii :26:
bu arada ben kk da onlıne gozukuyorum ama fonda dizi izliyorummmmm, habeırnız olsun yanı sonra pelin niye yazmıyosun fılan demeyın, bolum aralarında gelıp okuyorumm :1: patronun olmadıgı zmnları ıyı degerlendırmek lazım :1: :1: :1:

Son düzenleme:

kuzum öyle düşünme yaa.. şimdi normal şartlarda genele göre bu yaşlarda küçük bebeğin olabilir ki 21inde bile evlenmiş olsan oo nurtopu gibi kucağındaydı işte.. bebiş de tatlıymış, sen de tatlısın ya, o yüzden annesi sanmışlardır.. hatta sen evet annesiyim deseydin kesin aaaa hiç göstermiyorsun ablası gibi duruyorsun derlerdi :60::60: neyse sen yine de kilo ver :9:

tekrarı olmuş allah allah editliyorum arkadaşlar pardon..
seesssss bir ki bir ki sssee...

Son düzenleme:
canım ya ılla kıloyla alakalı bısı deıl ki, bızım aramızda da ne zmn bı bebk olsa, en ip gıbı olanımız o sıra onla ılgılense de annesıınız dıye soruyo etraftakıler, ne var ki bunda, demekkı annelık yakısıo sana ne guzel bışı :34:

bu aksamdan valızlerı hazırlamamız lazım yarın gece yola cıkcaz, aslında yenı bı valız almak ıstıyorum ama taksıtlı nerden alabılırım kiiii :26:
bu arada ben kk da onlıne gozukuyorum ama fonda dizi izliyorummmmm, habeırnız olsun yanı sonra pelin niye yazmıyosun fılan demeyın, bolum aralarında gelıp okuyorumm :1: patornun olmadıgı zmnları ıyı degerlendırmek lazım :1: :1: :1:

Ben kiloma takıntılı olduğum içinde böyle hissetmiş olabilirim.
Bilmiyorum ama moralim çok bozuldu.
Ankara da nerde var bilmiyorum ama Ykm veya Boyner de vardır güzel valizler.
Yada migros gibi büyük magazalarda da oluyor.

üzme canım kendını o tarz seyelr hep olur kıloyada yükleme bende zamanında yegenlerıme cok baktım kıloluyken de dgılken da rastlıyordum boyle seylere hatta cocukların alfına bıle alınıyorudm teyze dıyolar dıye sımdı alınmıyorum tabıı teyze dıyebılırler artık:60::60:

Çok bozuluyorum böyle dediklerinde kilom olduğu için dediklerini düşünüyorum hemen.
Allah'tan teyze kısmına gelmedik daha :9:

kuzum öyle düşünme yaa.. şimdi normal şartlarda genele göre bu yaşlarda küçük bebeğin olabilir ki 21inde bile evlenmiş olsan oo nurtopu gibi kucağındaydı işte.. bebiş de tatlıymış, sen de tatlısın ya, o yüzden annesi sanmışlardır.. hatta sen evet annesiyim deseydin kesin aaaa hiç göstermiyorsun ablası gibi duruyorsun derlerdi :60::60: neyse sen yine de kilo ver :9:

ahahah çok güzel yazmışsın sonunda da lafını söylemişsin çok güldüm :9::1::60:
Evet benim kesinlikle bi çok kg vermem gerekiyor.
Yarın öbür gün sevgilimle gezerken de yegeni alırız belki yanımıza öyle derler.
Sonra rezillik diz boyu..

Back
X