70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pişi ne ki o zaman :1::1: Hamur işi falan mı?
Bizde de misafir vardı ama mis gibi karnıyarık ve pilavı yemedim.
Dahası ağlayan pastamın tadına da bakmadım. Veee misafirin getirdiği saray sarması- baklavadan da yemedim:8::9::9:

evet :17: hamur isi bi bakbi google resiminden :17:
aglayan pasta ne oldugunu bilmiyordum simdi baktim resmine :52: aaa bende agliycam simdi ne güzel duruyorlar onlar öyle :84:

tugba icme tatlandirici dedi ama yesil caya bal ile tarcin olurmu :26:

canım hiç tatlandırıya bal a filan gerek yok şeker koyunca daha bir tuhaf gelıyor ınsana..
bak dene sadece limon sık... limonun tadı yesılcayı gecsın ama agzını büzecek kadar da değil.. ayaarla işte..
öyle iç limonlu sıcak su gıbı.. valla seker fılan koymazsın daha... ben şekerli daha zor ıcerdım... tarçınlı ben içemem ama sen içerim dersen dene..

canım hiç tatlandırıya bal a filan gerek yok şeker koyunca daha bir tuhaf gelıyor ınsana..
bak dene sadece limon sık... limonun tadı yesılcayı gecsın ama agzını büzecek kadar da değil.. ayaarla işte..
öyle iç limonlu sıcak su gıbı.. valla seker fılan koymazsın daha... ben şekerli daha zor ıcerdım... tarçınlı ben içemem ama sen içerim dersen dene..

benim yesil cayin icine katmislar sagolsunlar limonu :9: ben senin dedigin gibi yapayim ozaman biraz da kendim katayim söylerim icebildimmi icemedimmi diye :9:

ağlayan pastamııı :52:
valla özlemiştir beni kendisi ne çok yapardım onu... :1:

piişi hamurdan parçalar koparıp yağın içinde kızartıyorsun... bombeli bombeli kızarıyor çıtır çıtır yiyorsun...
bazı yörelerde de bidane derler... :1:

ayy ne güzel anlattin pisi yi canim cekti :9::9:

evet :17: hamur isi bi bakbi google resiminden :17:
aglayan pasta ne oldugunu bilmiyordum simdi baktim resmine :52: aaa bende agliycam simdi ne güzel duruyorlar onlar öyle :84:

Yaaa şimdi anladın mı benii?? Yemedim işte yemiycemm deee:19:
Yeni ciciler alcam, rahat rahat resim çekincemm, sevdicek gelince şaşırcakkk ooo bir sürü şey olucak kilo verdiğimde.
Onlar kaçmıyoo ya sonra da yerim.
Ben içine hiç yağ koymuyorum tarifimde yok bide.:82:

ağlayan pastamııı :52:
valla özlemiştir beni kendisi ne çok yapardım onu... :1:

piişi hamurdan parçalar koparıp yağın içinde kızartıyorsun... bombeli bombeli kızarıyor çıtır çıtır yiyorsun...
bazı yörelerde de bidane derler... :1:

Hıı baktım şimdi bizim Trakya da hâyır diyolar kandil günleri dağıtılıyorr..
Odun ateşinin üstüne kızaran yağda çok güzel oluyor tadı.
Aklıma geldii şimdii.:27:

ayy ne güzel anlattin pisi yi canim cekti :9::9:

sen yemedin mi zati.. :1:

benim yesil cayin icine katmislar sagolsunlar limonu :9: ben senin dedigin gibi yapayim ozaman biraz da kendim katayim söylerim icebildimmi icemedimmi diye :9:

ama sen nasıl içiyorsun yeşilçayı en önemli soruyu sormadım...
hazır paketlerden mi içiyorsun sallama ? o zaman içemezsin.. hiç sevmıyorum ben onları ne kadar acımtırak oluyor tadı..
bazen dısarda oluyorum ıcım dıyorum ama bööğ.. ben yapraktan demliyorum mis gibi yumusacık tadı var ıcıne bırde limon sık tazecik oh..

demlemesi ise gözüde büyümesin bak çok basit.. kupaya göz kararı bir tutam atıyorsun tomurcuklardan.. kaynar suyu koyup üzerine çay tabagını kapatıp 3-4 dk bekletıyorsun..
sonra cay suzgecını bardaga daldırıp yaprakları ıcınden alıyorsun lımonunu sıkıyorsun tamamdıır... lezzetli bır yeşilçay içebilirsin... :68::68:

Yeni ciciler alcam, rahat rahat resim çekincemm, sevdicek gelince şaşırcakkk ooo bir sürü şey olucak kilo verdiğimde.

afferim kiz yeme valla :46::46: bende yemiycem :20: simdi den para biriktirmem lazim büsürü cici alcez :9::9: :66::66:

sen trakyalımısın kıızz üc bej.. :1::1:

sen yemedin mi zati.. :1:

ama sen nasıl içiyorsun yeşilçayı en önemli soruyu sormadım...
hazır paketlerden mi içiyorsun sallama ? o zaman içemezsin.. hiç sevmıyorum ben onları ne kadar acımtırak oluyor tadı..
bazen dısarda oluyorum ıcım dıyorum ama bööğ.. ben yapraktan demliyorum mis gibi yumusacık tadı var ıcıne bırde limon sık tazecik oh..

demlemesi ise gözüde büyümesin bak çok basit.. kupaya göz kararı bir tutam atıyorsun tomurcuklardan.. kaynar suyu koyup üzerine çay tabagını kapatıp 3-4 dk bekletıyorsun..
sonra cay suzgecını bardaga daldırıp yaprakları ıcınden alıyorsun lımonunu sıkıyorsun tamamdıır... lezzetli bır yeşilçay içebilirsin... :68::68:

evet posetden iciyordum:17: dogru aci bi tadi var ondan sekersiz icemem demisdim :44: ben simdi nerden bulcam acep yapraklarini yarin tatil ancak sali günü bi gezeyim:10:

evet posetden iciyordum:17: dogru aci bi tadi var ondan sekersiz icemem demisdim :44: ben simdi nerden bulcam acep yapraklarini yarin tatil ancak sali günü bi gezeyim:10:

canım aktardan da alabilirsin.. büyük marketlerde de var..
ben greenlife ın kini aldım marketten.. uzun zamandır onunkını kullanıyorum çok güzel..
zaten bır paket bır kac ay gıder... artık cantamda bulunduruyorum dısarıda sallama ıcmemek ıcın..
kucuk kupeler ıcın agzı kılıtlı seffaf mını posetler varya onlara koydum kullanıslı oldu... :1:
sen bi demleme içde dediğim gibi yeşil çaya alışırsın aynı benim gibi... ne kafiye :1:

Son düzenleme:
canım aktardan da alabilirsin.. büyük marketlerde de var..
ben greenlife ın kini aldım marketten.. uzun zamandır onunkını kullanıyorum çok güzel..
zaten bır paket bır kac ay gıder... artık cantamda bulunduruyorum dısarıda sallama ıcmemek ıcın..
kucuk kupeler ıcın agzı kılıtlı seffaf mını posetler varya onlara koydum kullanıslı oldu... :1:

onlar benim burda yok :14::14: ben türkiyemi cok özledim :84: bu sene de gelemedim sati :14: avusturya da kaliyorum :14:

Minnoşlar...

69.8 kilom .

bana zayıflamanın püf noktalarını söyler misiniz ? evlendiğimden beri her geçen gün şişmanlıyorum . şimdi doğum yaptım ama zayıflamayı bilmiyorum .. baksanıza siz bi çaylar felan yazıyonuz . o çaylar ne işe yarıyor niye içiyonuz ??:5:

kalori mi hesaplıyorsunuz ?? nedir mantık ?

Kızlar ben kacayım patlıcam yoksa oturdugum yerde mıdem bı karısık ...
yarın aç bır gune merhaba dıyecegım ... oh...
hadi öpüldünüz tatlı rüyalaarr.... :3::3:

canım afiyet olsunda bişey diycem bakbii,yemekte su içme sakın yemekten bi yarım saat sonra iç en azından vücuda çok zararı var ben çok korkarım yalnızca tıkandığım zamanlar dışında içmem eşimede çok kızıyorum ama içiyo deli:63:dinleyip dinlememek size kalmış tabi kızlar benden demesi,:16:

orucun ilk günleri bendede midem çok fena oldu,geğirme yanma..sahurdada iftardada su çok içiyodum...hele sahur sonrası 5dakkada nerdeyse 5bardak oluyodu yani...sonra kendiem gelemiyodum..bu işe erken kalkıp yemekten önce 2bardakla başladım yemek sonrasıda sakin öyle rahatladı mdiem..akşamlarıda tamam gün boyu susuyorum ama frenleyince daha iyi oldum iftar sonrası....:34:yavv bu tuğbacığı dinleyinnnnn:84:

Kızlar ben kacayım patlıcam yoksa oturdugum yerde mıdem bı karısık ...
yarın aç bır gune merhaba dıyecegım ... oh...
hadi öpüldünüz tatlı rüyalaarr.... :3::3:

Back
X